Påsk med familjen i London | Fredag & Lördag

Jag är SEG. Men eftersom endast en person kommenterade och ville höra mer så har angagemanget varit zero, noll, nil, null. Nada alltså.

Men här kommer fortsättningen på Londonhelgen med morsan, farsan och lilla lillebror. Skitlilla. 17 vafan.

Fredag
Upp, frukost, Gladiator och ringa taxin. Vändandes på taxin i spöregn och jag var den enda med paraply. Tåg från Tunbridge Wells direkt in till Charing Cross och sedan baklängesfärd i taxi till hotellet som låg uppe vid Russel Square och Brittiska Museét. Checkade in på hotellet (Londons största enligt föräldrarna) och kastade in väskorna på respektive rum. Käkade lunch på en kinarestaurang vid hotellet efter väskkastningen! Ingen fattade ätpinnarna utom jag, maten blir godare på något sätt om man inte äter den med kniv och gaffel! Detta gäller dock inte all mat. Okej?
Hursomhelst så var maten god, vi blev mätta och lite smårädda över något i min och brorsans mat som kan ha varit sjöstjärna eller bläckfisk. Inte 100 på vad det var och hade ingen riktig önskan att ta reda på det.
Med en jättekarta listade vi iallafall ut hur man tog sig till Britiska Museét och där såg vi mycket grejer!
Började med de Egyptiska föremålen där bl.a sfinxens skägg och Rosettstenen fanns med! Smockat med folk framför den sistnämnda men fick mig en titt iallafall!
Efter egypten kollade vi igenom den grekiska avdelningen, den amerikanska, kinesiska, japanska och sen hittade vi mumierna! De var väldigt döda, torra och vissa hade stämplar på dem. Illa hur arkeologerna behandlade dem alltså!
Hann med en fika också, mummamuffins!

Tillbaka på hotellet sedan tog vi en massa udda kort, käkade fish 'n chips på den engelska puben som tillhörde hotellet och däckade sedan på rummen. London tar andan ur en!

Lördag
Vakna och käka frukost på hotellet. Kontinental frukost och bland det sämsta jag käkat. Fanns knappt bröd, juicen var slut, hade man tur kunde man slåss och vinna ett paket marmelad. Ja. Det sög lite.
Hursomhelst så hoppade vi på The Original Tour's buss, £25 och du får en liveguidad tur runt London på en dubbeldäckare och fri buss i 24 timmar med alla TOT's bussar. Turen tog två timmar och vi hann se det mesta. Även vart J.K Rowling (författaren till Harry Potter-böckerna) samt ett par snubbar som spelat James Bond bodde!
Fick reda på lite grejer jag inte vetat om ställen jag bara promenerat förbi förut, bl.a vart branden som totalförstörde London startade, och att Australiensiska Husets ingång fick agera Gringots i Harry Potter-filmerna! Najs!
När vi hoppat av bussen satsade vi på att fixa mat. Lättare sagt än gjort och vi hamnade i slutändan på en liten italiensk restaurang där morsan tog nån fisk som var rå. Skickade in den till köket, var det tre gånger?, för att få den hellagad. Det sög lite och vi var alla överens om att vi borde gått och käkat hamburgare istället.
Vi drog tillbaka till hoteller för en stund och begav oss sedan till Dominion Theatre där vi skulle se musikalen We Will Rock You. Ni lär ha fattat på namnet att det är en musikal med Queen-låtar men skriver det ändå så ingen blir förvirrad här!
Föreställningen var iallafall skitbra och vi däckada återigen på hotellrummen, helt slut!


There. Det var två dagar till, happy?
Ska börja skriva på Söndag & Måndag så fort jag får motivation, känns bara lite meningslöst att skriva allt detta när ingen ser ut att uppskatta skiten.
Aja, peace out!


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Hallå hallå! Jag är inte ingen D:

2010-04-15 @ 08:59:47
URL: http://seidevall.blogspot.com
Postat av: Hasse =D

Inte nog me att dom kör på vänster sida i england, kör dom baklänges med?....

Var för övrigt tvungen att kolla upp stenen och Gringotts. (onödig fakta, japp! men sån är jag.)

2010-04-15 @ 10:17:43
Postat av: Anonym

vafan, fattar du inte att vi väntar varje dag på att få läsa ur ditt liv????? måste man komentera här för att få lite fart på dig din lata lilla dotter???

2010-04-15 @ 18:42:53
Postat av: Anonym

Inget nytt? vafan!

2010-04-16 @ 19:38:32

Kommentera här:

Namn:
Spara uppgifterna?

E-mail: (publiceras inte)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0