Påskhelg med familjen i London | Söndag och Måndag

Sorry dårå!

Här kommer de mycket försenade sista dagarna av familjens besök i England!

Lördag
Frukost på hotellet, fortfarande mycket B-ig och med mycket folk, men denna gång fanns det iallafall en massa marmelad! Promenerade till Jubilee Bridge, över den och sedan till biljettluckan vid London Eye för att skaffa biljetter till Ögat och Madame Tussauds. Köade till London Eye i.. 50 minuter kanske innan vi fick kliva in i en av bubblorna för en halvtimmes åkfärd. Var klart nog för att man skulle kunna se Wembley = glad Ida!
Pekade ut ett par grejer åt föräldrarna medans bror mest var uttråkad.
Pappa hade hört av bror sin att "är man i London måste man in på Harrods och kolla" så vi tog en promenad dit. En hyfsat lång promenad. Jag tror att alla uppskattade jättekartan vi införskaffade första dagen. Råkade promenera förbi J.K Rowlings hus och tog ett par bilder utanför. Dyrt ställe! Hittade även Bond-snubbarnas lyor och fick se en flashig bil utanför. Yum.
När vi väl virrat oss fram till Harrods fick vi se lappar på fönstren som sa "Sunday 4'th April: CLOSED". Typiskt som fasen att vi skulle dit enda dagen de hade stängt! Så går det när det är Bank Holidays I guess.
Eftersom nästa anhalt var Madame Tussauds och det låg en bra bit bort tog vi taxi dit. Skönt att få vila fötterna ville jag lova!

Nu inser jag att jag glömt en bit här nånstans. Vi var ju in på Debenhams någon gång under dagen! Stort ställe men inte så speciellt Ida-vänliga kläder. Tog en fika, bror köpte nån tröjja och jag gick på toa. Special.

Hursomhelst, vi taxi-ade ju oss till vaxkabinetten, hade biljetter och ställde oss i den långa kön för att få komma in. 40 minuters köande eller så och sedan var vi inne!
Första vaxdockan jag får syn på är av Zac Efron. Euw. Sedan blev det bättre!
Robert Pattinson, Johnny Depp, Beckhams, Orlando Bloom, George Clooney, Keira Knightley, Leonardo di Caprio med flera stod lite överallt i rummet och medans pappa taffsade på J-lo's ökända rumpa stoppade jag händerna under Orli Bloom's kavaj. Bliss.
Skräckkabinetten var lite läskig, tills jag började snacka kattungar med en av zombisarna. I'm awesome.
Köpte mig en ny väska i shoppen, en Marvel Superhero väska! £25 och jag är supernöjd!
Promenad tillbaka till hotellet, matbit på vägen på en Italiens restaurang som gav mamma rå lax. Inte awesome.
I Bloomsbury parken var det sedan ett gäng som gick runt med pizza, pappa ville köpa av dem men tror de ville ha lite för mycket för dem så det blev ingen deal.
Fick nästan min kamera snusad på av en närgången ekorre och sovde sedan fram tills...

Måndag
..då en högt tjutande hörs runt midnatt. Hajjar först inte var det är som händer och tänker "men kan ni sluta ringa på dörren mitt i natten" innan jag inser att det är brandalarmen som lever om.
Kastar på mig kläder i ett långsamt tempo, hallå, nyvaken! Får med mig min väska med kameran i, min laptop samt brorsan ut ur rummet, möter upp med föräldrarna och går ner för brandtrapporna till gården utanför hotellet.
Nere på gården står redan en hel del människor, en del i pyjamas och andra fullt klädda, som jag själv.
En brandbil dyker upp, ett par brandmän går in på hotellet och kommer ut efter ett tag, kör iväg och lämnar oss i tystnad.
Alarmet går inte längre, men ingen i hotellpersonalen har gett något klartecken på att vi får gå in igen. Dåligt hanterat kan man tycka och det tycker jag också! In gick alla tillslut iallafall och tillbaka till sömnens rike. Däckade nog ganska omedelbart och sov ett tag där ja.
Sista frukosten, samma som dagarna innan, och sedan ihoppackning av alla kläder som låg slängda lite överallt på rummet, utcheckning och gång till Russel Square Station där vi hoppade på Piccadilly Line som skulle ta resten av familjen hela vägen ut till Heathrow Terminal 3. Själv sa jag hej då på Piccadilly, tog tåget hem (£15 enkel väg på en Måndag!! Kostar £12,45 tur & retur på Söndagar!), promenerade hem till Jason, hämtade upp bilen och körde hem till en glad Hogan i Crowborough runt klockan 12!

Det var den helgen!

Pappa; klaga inte, vart är bilderna från eran kamera?!

Kommentarer
Postat av: Hasse =D

Damn, här har de hänt grejjer! Har missat läsa nu flera dagar!! :P

"..snacka kattungar med en av zombisarna" Whaaat?! ;)

Härligt uppvaknande...

2010-04-19 @ 21:38:47

Kommentera här:

Namn:
Spara uppgifterna?

E-mail: (publiceras inte)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0