What the..? London igen? YES!

Jo, det blev ju så! Igår morse klev vi upp 7.45 för att käka frukost & 8.53 gick tåget från Crowborough Station in till London!
Dagens sällskap bestod av Paris, Max och Nathan, Paris lillebror.
Vi tågade in till London Bridge Central och begav oss genast mot London Eye, till fots. Tog ett tag och Max han bli riktigt rastlös under promenaden.
Kön till London Eye var dock flera timmar lång. Pow! Så vi gick helt enkelt till London Sea Life Aquarium, där kön var lika lång, men Paris hade förköpt biljetter så vi gick helt enkelt förbi hela kön och in i mörkret!
En massa vackra fiskar i alla möjliga färger fick vi se. Hajar, rockor, clownfiskar, sköldpaddor och sjöhästar fanns i de stora tankarna och det blev en hel del bilder på kameran.

Efter akvariumet bestämde vi oss för att, jo fan, vi ska upp i London Eye! Kön var dock fortfarande lika lång, om inte längre, och eftersom Paris är allergisk mot köer så köpte hon vip-pass för £15 extra och vi gick helt enkelt förbi hela denna långa kö och fick en väntetid på max 10min!

Utsikten var helt fantastisk! Man såg allt! Eller ja, nästan iallafall. Fick syn på Wembley Arena borta i fjärran, Buckingham Palace syntes tydligt, House of Parliament syntes snett nedanför oss och människorna på marken var mindre än myror. Faktumen att solen sken och himlen var blå gjorde det hela något så oerhört overkligt att när man klev av hjulet förväntade man sig att man skulle vakna upp ur en dröm när som helst.

Eftersom vi ville slippa tokruschen på tåget på vägen hem bestämde vi oss för att käka lunch lite snabbt och sedan hoppa på tåget tillbaka. Dock tog lunchen bra mycket längre tid än först planerat och vi missbedömde avståndet till London Bridge Station och vi var 100% säkra på att vi missat tåget. Dock han vi med det precis när dörrarna höll på att stängas. Det var proppfullt och vi fick stå upp halva resan tillbaka men hem kom vi iallafall!

Som vanligt kommer nu en mindre bildbomb - enjoy!

Kommentarer
Postat av: Din Mor

Mycket fina bilder!!

2010-02-18 @ 20:49:56
Postat av: Din Mor

Mycket fina bilder!!

2010-02-18 @ 20:50:29
Postat av: Hasse =D

Är London Eye högt eller? Har typ aldrig hört talas om de... :P

Hajen: "dum-dum-dum-dum-dum-dum!" Haha ;) Nå som bara slog mig....

Vadå läskig snubbe på sista bilden?! Gå och slå han på nötterna! ^^

2010-02-19 @ 09:53:11

Kommentera här:

Namn:
Spara uppgifterna?

E-mail: (publiceras inte)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0