It's like I'm stabbing in the dark (it's like I feel too much)

Rubrik från D.R.U.G.S låt Laminated E.T. Animal

Nu är det helg!! Faan så gött folket! Igår hände inte mycket, som vanligt, spelade spel och var på biblioteket i 2 timmar.

Idag var det mest stöka undan massa halvfärdiga projekt, packa deras kläder och sedan vinka hejdå 14.30 då hela värdfamiljen drog till Surf City. Klagar inte alls, huset på LBI lär vara smockfullt eftersom de har en mindre familyreunion och jag får huset i Queens för mig själv tills på Söndag kväll! Ska utnyttja detta genom att inte vara här. Hehe.

Ikväll är planen att möta upp med Fridan nånstans på Manhattan, dra på nån sorts bar och dricka lite alkohol. För det får vi lagligt göra nu. Kanske man går till Angels and Kings - en rock-bar som startades av Pete Wentz från Fall Out Boy/Black Cards! Lär vara bättre musik - är så satans less på "Empire State Of Mind" och alla skitlåtar av Jay-Z och den högen.

Har tvättat en massa kläder och ska nu försöka välja outfit för kvällen. Chansen  är att det blir samma som vanligt, är trots allt inget shoppingfreak som de flesta au-pairerna är och har därför inte så mycke kläder att välja mellan! Dessutom är hälften av allt för varmt just nu.

Kräm.

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Spara uppgifterna?

E-mail: (publiceras inte)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0