You hate that they think that you might have lost your cool

Har fixat bankkonto här och kommer få hem mitt kontokort snart. Bra. Dåliga är att min värdpappa inte kan föra över pengarna direkt till kontot eftersom jag inte är amerikans medborgare. Hah. Dock är ATM-maskinerna här SMARTA! Man kan sätta in pengar på kontot direkt i maskinerna, stoppar bara in en sedelbunt så äre klart!

Mer.. Uh.. Det ligger julgranar i högar på trottoarerna på Manhattan. Folk är visst lite lata och slänger ut dem med soporna. Och det ligger jävligt stora sopberg lite överallt också. Fräscht.

Kan också tillägga att min LCC (Local Childcare Coordinator) som jag har genom Cultural Care är värdelös. Hon skulle kontaktat mig när jag kom till USA för sisådär 17 dagar sedan. Det har hon ju dock inte gjort. Jag har sms'at, mailat och lämnat röstmeddelanden till henne men #%!#¤? svarar inte! Skitförbannad. Hon är tysk dessutom. Nu blev jag lite anti tyska LCC'er.
Planerna för helgen är obefintliga. Eller.. Ska träffa Cecilie imorgon efter 7 nån gång och så ska vi dra till Queens Mall för lite käk och random shopping. Känns bra att man känner någon i närheten iallafall!

Har inte så mycket att säga här egentligen. Hade lite bilder i kameran men de kan vänta I guess. Motivation tack.

Dessutom vill jag tacka mina föräldrar som bestämt sig för att inte skicka över min gitarr förrän jag tagit en kurs här i fanvetjag. Tackar så mycket. NOT. VAFAN, jag kan inte läsa nått just nu för kurserna är redan igång och man måste söka i förväg! Jävligt ojuste där. Ni kan ju glömma Skype, fast just ja, ni har inte frågat efter att få Skypa med mig. Och nej, jag är inte ALLS bitter.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag önskar att vi hade såna ATMs här, och i Sverige. Dem är så sjukt smarta och man behöver inte passa in tider på banken bara för att få pengarna insatta.

2011-01-21 @ 09:27:45
URL: http://sandraaandersson.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Spara uppgifterna?

E-mail: (publiceras inte)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0