Spöregn som fan och IKEA med en svensk

Idag var det trögt att ta sig upp ur sängen. Fick dock ett sms strax efter 9 av Karin om dagens plan; IKEA!
Svarade halvt sovande och somnade om igen. Klev slutligen upp 11:15 och halvsov i duschen igen. Huvudvärken som härjat de senaste var mycket bättre idag! Woho!

Tog t-banan från Queens strax innan ett och mötte upp med Karin på Penn Station innan vi tog mera t-bana ut till Brooklyn! Älskar att de har gratis buss från 4 Ave 9st till IKEA! Kom dit och fnissade åt alla namn på grejerna, käkade en näringsrik lunch (yea right, haha!) och promenerade genom alla avdelningar där, kök, lampor, förvaring, you name it. We saw it.

Köpte inget dock, hittade inget som var lämpligt nog i storlek för att det skulle få följa med hem. MEN. Så kom vi till matavdelningen igen. Heh. Där spenderades lite pengar på diverse gosaker som är tänkta ska räcka ett tag.

Körde på med min tradition att ta vattentaxin från Brooklyn till Manhattan återigen, trots att det ösregnade. Och när jag skriver ösregnade så menar jag det verkligen, det var helgalet! Uttrycket "When it rains it pours" har ni väl hört? Det passade bra idag.

Vi tog t-banan från Wall Street upp till Penn Station för att kolla när Karin's LIRR-tåg skulle gå och köpte nått glassaktigt på nått konstigt litet fik. Ville kräkas lite över hur kladdigt och fettigt det var med grädden och kolasåsen där! Uää!

Kom tillbaka till Queens strax efter 7 och var genomblöt. Hade paraply men när det blåser och regnar på samma gång räcker det inte med ett paraply, behövs ett för huvudet, ett för axlarna och ett för benen. Vilket, som ni fattar, inte funkar.


Dagens IKEA-inköp!


Tragiskt nog är Hellakakan bakad i Mellansel. Vafan, ska jag åka till USA för att köpa nått jag kunde hemma i Norrland?! Haha, jäkligt komiskt!! Men gott. Saknat skiten!

PLASK OCH GODNATT!

Kommentarer
Postat av: L

Genebageriet i Mellansel är trots allt en av Sveriges största leverantörer av bröd, så vad hade du förväntat dig när du köper svenskt bröd? ;) Stockholmare käkar också Genebröd, inte bara norrlänningar, så why not? Ät och håll käft'n! Haha.. Skoja!

2011-03-10 @ 12:30:43

Kommentera här:

Namn:
Spara uppgifterna?

E-mail: (publiceras inte)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0