Fleet Week och en massa grader i solen

Igår fyllde Jenni år - hyvää syntymäpäivää myöhässä eller så - och vi bestämde oss för att göra nått. Köpte lite frukostliknande grejer, gick ända ut till vattnet på West Side vid 72'nd Street och satt där med bara floden mellan och och New Jersey.

Så kommer värsta fetingbåten flytandes och vi kommer ihåg att "aah, visstjafan, det är ju fleet week nu!" vilket betydde att det skulle va ett stort gäng mariner med båtar och allt i stan! 
Satt och kollade på ett par båtar och US Coast Guard påminnde oss om ett avsnitt i Vänner när Joey och Rachel är ute och seglar och Joey slänger ur sig:

Joey: Who names their boat Coast Guard anyways?
Rachel: That is the Coast Guard..
Joey: What are they doing over here? Coast's all the way over there!

Allting påminner oss om "dendär tv-serien" här tydligen. Mest refferenser som kommer från Greys Anatomy. Skyller allt på Jenni och Cecilie - de fukking älskar den serien. HIMYM refferenser är myyyycket bättre!

Efer att ha sett ett par båtar började vi gå neråt i den jättevarma värmen! Var seriöst typ 30c. Ouch.
Gick och gick och gick och stötte på en snuskkille när vi kollade närmare på en av de feta båtarna. Han hade en söt hund men seriöst - vem säger till två tjejer att "I want you to ravage me". Vi kutade.

Eftersom det var så varm och vi gått så långt gick vi till Pinkberry och kylde ner oss med lite froyo och AC'n inne i affären.

Promenerade över till Times Square och såg att de höll på med nått festligt event där! Fick lite freebees (gratis saker - yay) och skrattade åt folk som tävlade för att vinna en surfbräda och/eller biljetter till Disney Land. Jag orkade inte, för varmt ute!

Victoria joinade oss precis innan Jenni var tvungen att dra och när Jenni gick så promenerade vi runt i jakt på toalett och hamnade i Bryant Park. Seriöst bästa publika toaletterna nånsin! Haha!
Satt på gräsmattan där ett tag och blev solbränd på en axel. Bara en liten liten bit av axeln. Helskumt!
Sen gick man lov att åka och jobba, hämta barn och lyssna på läskiga ljud från karate-hallen.

Bilder kommer, gimme some time! ♥


Kommentarer
Postat av: Anonym

that was a good day! and you got that birthday part totally correct in finnish! woohoo

2011-05-27 @ 02:52:30

Kommentera här:

Namn:
Spara uppgifterna?

E-mail: (publiceras inte)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0