Lördagen @ The Bamboozle Festival, NJ, 2011

Lördag morgon. Klockorna ställda på 10 nångång, lite måste man väl sova! Var i desperat behov av kaffe insåg vi och lämpligt nog låg Dukin Donuts bara två hundra meter från hotellet! Heaven.

Fick nys om att vi kunde slippa de extrema taxikostnaderna också, $80 per dag blev lite väl kraftigt, och en av städtanterna ritade en karta på hur vi skulle kunna ta oss till bussen som bara kostade $1.50. Ibland så, ibland!

Medan vi gjorde oss iordning efter kaffet ville vi ha upp den andra vinflaskan. Gänget med öppnaren hade redan dragit till festivalen men de underbara städtanterna var smygiga, de gick in på deras rum och hämtade öppnaren åt oss! Var det riktigt lagligt detdär..?

Vädret var helt underbart soligt och varmt när vi gick till bussen. Detta var dock varken positivt eller negativt då vi fick vänta på bussen i sisådär en timme. Surt! Men $1.50 var det bara och den tog oss nästan hela vägen till stadion!
Blev avsläppta på jävla highwayen!! Såg traffikskyltarna som pekade mot stadion och tänkte "Men vi kan fan inte gå på VÄGEN?".  Gick in och kollade på en restaurang och de sa att, jo, alla festivalbesökare gick förbi där. Haha! Läskigt ju!

Men in på området kom vi! Lisa, som är 21+, skulle köpa öl efter att vi kollat oss runt. Stod att man behövde ett armband för att få köpa så vi gick till "Bracelet central". Hon blev nekad!! "Only American ID's" - ööh, hur tänkte de då?! Stämningen blev rätt så låg och Lisa surade lite, jag hade i stort sett accepterat en öl-lös dag, hello underage!!, när Lisa säger "Men du.. äre inte detdära..?" och tro på fan att hon hittade ett oanvänt öl-armband på marken!! Hittade ett åt mig också, bra grejer där.
Dock fick man visa ID + armband för att köpa öl. Löstes enkelt, Lisa köpte öl och jag drack den, ingen ifrågasätter någon med ett armband som redan har en öl!!

Vi kollade på Andy Grammer och Frank Turner's set, båda spelar akustisk gitarr och sjunger förjäkligt bra! Andy drog en cover på Rebecka Black. Kräääääks!
Detta följdes av att promenera runt mera. Och sedan såg vi på Alkaline Trio! Har lyssnat på dem ett tag men lyckades på något sätt inte lyssnat tillräckligt på låtarna de spelade. Calling All Skeletons var dock grym!!

Gick bort för att se på Circa Survive men det var lite väl mycket publik så blev mest höra musiken och få några glimtar av bandet uppe på scenen. Bestämde mig för att de är bättre på skiva, sorry CS!

Publiken vid scenen för New Found Glory var dock värre. Så jäkulskt med folk!! Såg absolut ingenting och stod så långt åt sidan att musiken var som ljudet från en iPod i tunnelbanan. Rätt så låg.

Hörde någonting on "Dirty Sanchez" på wrestling-scenen så gick dit, kanske faktiskt var Englands motsvarighet till USA's Jackass?! Dock var det INTE det. The Notorious Dirty Sanchez var en äcklig brottare som lyckades bryta armen på en säkerhetsvakt när det tog slagsmålet ut i publiken. Hände två meter från oss, scary shit!!

Klockan är rätt mycket efter wrestlarna så vi gick bort till huvudscenen för att se dagens höjdpunkt; Taking Back Sunday!! Ååh så bra de var! Började med att spela ett gäng låtar från deras allra första skiva, bland annat en låt de inte spelat live på 9 år! Två låtar från nya kommande albumet, El Paso och Faith spelades och publiken var på! Setet avslutades med hitten MakeDamnSure och sångaren Adam Lazarra klättrade upp i ställningarna på sidan av scenen och sjöng sista halvan av låten hängandes upp&ner 10 meter ovanför marken! Love this band.

Blev en taxi till hotellet på kvällen ändå, Lisa mådde inte kanoners och det var kallt. Dessutom hade vi liksom ingen aning om bussarna gick runt 12 på kvällen. Oddsen var små.


Soligt i Jersey i väntan på bussen                                 Highway to he.. the festival!!


Glad Lisa med ölarmband                                               Festivalmat och en öl


Guns n' Roses-tee all the way                                                  Andy Grammer


Frank Turner                                                                Alkaline Trio


Ful tatuering och jättefinne, charmig kille                                   New Found Glory


Precis innan Taking Back Sunday gick på scen


Taking Back Sunday


Slut på Lördagen.

Kommentarer
Postat av: Ida

Gud vad häftigt!!

2011-05-06 @ 17:30:37
URL: http://lofgrenbloggar.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Spara uppgifterna?

E-mail: (publiceras inte)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0