If this is heaven then baby, I don't wanna know hell.

Rubriken kommer från låten Voodoo av Get Scared

Igår var det ingen skola för ungarna vilket betydde en massa jobb för mig.
Gick och la mig 10 på Måndagskvällen, vet inte varför jag höll på dö av trötthet, och klev upp 7:50 för att jobba från 8 på Tisdagsmorgonen. Utvilad? Nä, var fortfarande ruskigt trött!

Gjorde klart ett projekt jag hållt på med ett tag, nämligen detta;


En liten Darth Vader som nu sitter på min väska!

J blev hemskt intresserad av korsstygn plötsligt och resten av hans har-ingenting-att-göra-tid under dagen spenderades med hans egna lilla projekt! Han skrev sitt namn och sydde till det i grönt! Jätteduktigt med tanke på att det var första gången, han är 7 och gillar LEGO annars!

Ungarna hade dock typ utvecklingssamtal på sina skolor vid 1 och 2:30 så 12 var vi på väg till Upper West Side för E's samtal. Jag och J satt på en parkbänk på CPW och väntade på att de skulle bli klara inne på skolan. J sydde på och jag löste Sudokus som en galning! Kung att ha obegränsat med sudokus på iPoden. Inte lika kung att det dödade batterierna - oladdad iPod leder till rastlöshet.

När E's samtal var över fick jag 1½ timme off! Värdföräldrarna mina drog med sig J till East Side och E hängde med ett par kompisar inne på skolan. Suhweet. Gick runt och njöt av de nästan 20ºc som New York bjöd på dagen till ära samt drog in på Starbucks och underöll mig själv med gött mos som ni kunde läsa om i mitt förra inlägg!

Båda barna hade trummlektioner så vi stannade på West Side för det och sen drog vi hem. Jobbade en timme limmade fast min Darth Vader, hjälpte J med hans projekt och sen slutade jag!
Ville inte käka dagens middag alls, när ska min värdpappa förstå att jag inte KAN äta skiten för det smakar så ILLA?! Så jag drog till Queens Center Mall. DET GILLADES!

Käkade lite käk och shoppade lite shop.. eeh.. grejer. Köpte en liten kameranyckelring som kommer ge folk epilepsianfall samt en Transformers-tee för $9. Älskar när saker är på fetrea! 
Köpte även en mysig svart (surprise!!!!) stickad kofta på Forever 21 för $15. Kändes bra att komma undan billigt. I like you know!

Eftersom jag inte hade sovmorgon imorse så var jag såklart uppe till 12. Jag saknar tydligen sunt förnuft.

BILDER! MERA BILDER! OMFG!


Vi är mästare på kojbygge. Och där ser ni J's fingrar också. TADAA!


Juldekorationerna är uppe!


Queens Center Mall - we don't do small. Haaah~


Woodhaven Boulevard                                                  67'th Road

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Spara uppgifterna?

E-mail: (publiceras inte)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0