The Used ställer in och ställer till det!

Tror inte jag skrivit att jag ska tillbaka till Sverige tre dagar i Juni? Nej, det har jag nog inte.
Hursomhelst så ska jag spendera tre dagar i Göteborg, gå på festival ni vet!

Pier Pressure, en endagarsfestival med kanonline-up, är det jag ska på!

Dock slogs jag ner på jorden rejält för 30 minuter sedan.
Enda orsaken till att jag spenderat närmare 4000kr på flyg, biljett o.s.v tillbaka till Sverige var för att få se ett av mina absoluta favoritband - The Used.
Loggade in på facebook för 30min sedan och får läsa att The Used har ställt in hela sin europa-turné, inklusive spelningen på Pier Pressure.

Nog för att det kommer spela en hel hög med bra band på festivalen, och jag kommer ha bra sällskap, men hela poängen med att jag spenderade pengar från mitt sparkonto jag inte skulle röra alls, var för att jag skulle få se just The Used för första gången i mitt liv.
Jag har varit överexalterad sedan jag bokade min biljett och när jag fick hem den i posten igår var jag överlycklig!
Det käns som en osynlig hand kramar om mitt hjärna och försöker få det att explodera.

Blev ledsen och skrev det till The Used via twitter, bara för att få utlopp för.. något! Nån minut senare ser jag dock att jag fått ett privat meddelande.. Det meddelandet råkar bara vara från The Used själva!!

Från bassisten själv! Gjorde det hela liiite bättre. ♥

 

Lär fortfarande åka på festivalen med tanke på de andra banden!
♦ 30 Seconds To Mars                   (Jag säger bara; Jared Leto! YUM!)
♦ Paramore                                  (Yumyumyum!)
♦ HIM                                          (mina gamla idoler)
♦ The Sounds                               (var bra sist!)

Sen såg jag att Takida, Her Bright Skies, Pendulum, Dead By April och Destine också stog på line-up listan. Nja, inte riktigt det jag gillar, hoppas Pier Pressure kommer men en jävligt bra ersättning nu!


hguorobworc

Här händer det bara lite saker.
Jag har ingen bil för tillfället eftersom Jason glömt betala skatt på den, samt för att den inte klarade testen på bilprovningen.
Spricka i framrutan samt för lite luft i ett däck. Ska eventuellt fixas på tisdag. Är lite tungt att vara fast i Crowborough, men istället har det blivit långa promenader med Hogan som slutat med att jag fått dra honom hem p.g.a att han hunnit utmatta sig själv. Pinnar och humlor kan ta musten ur vem som helst vet man ju!

Så ja, fast här har det inte hänt så mycket. Vi ska skaffa en hund till!
Där var ju en nyhet!! 20 Maj kommer en liten engelsk bulldog in här! Rob Pattz, eller kort och gott Bob ska han heta. Söt som socker!
Ska bli kul. Dock är bulldogar inte simkunniga. Kan bli farligt med tanke på att det finns en pool på Jason's tomt.

Imorgon är det alltså Valborg! De har inget sådant firande här, men jag, Jennie och några fler ska ta tåget till Tonbridge och hälsa på ett par pubar och barer. Kanske slänger in en brasa där nånstans! Miniatyrbrasa dock.

Det regnade en sväng idag! Efter veckor av sol och värme så känder det riktigt konstigt. Ovant! Trots att jag förväntade mig mer regn här av alla ställen.

Aja, så är läget och händer det något mer så skriver jag en rad eller 100 här!

Detta är Bob. Han är söt!Nygammal hårfärg ♥

Jag hade ju tänkt att bleka allt.
Sedan funderade jag över rött igen.
Fortsätta ha det brunt blev tråkigt.
Så jag färgade allt svart igen!

xoxo Ida


Fun Cup börjar - Happy Racing var glada!

Yes! Fun Cup, en racingcup i England, har satt igång igen!
I Fredags 14:15 satte jag kurs mot Amelia och Ellies skolor för att hämta upp dem! Med min nya GPS som talade som Yoda körde vi norrut, genom utkanten av London, igenom en tunnel och kom vid sjutiden på kvällen fram till Stetterton Circuit!
Det blev alltså en körtur för mig på runt fem timmar och det kändes i min rygg! Enligt GPS'en skulle det bara tagit runt två timmar, men p.g.a enorma köer på motorvägen plus att jag inte fick fram rätt växel till vägtullen blev det lite sent..

Paris och en av de andra i Happy Racing-teamet fick komma och möta upp mig och tjejerna vid ingången eftersom vi inte hade biljetterna på oss och sedan var vi inne på området!
Bilar, lastbilar, trailers och människor överallt och mitt i röran hittade vi den enorma husbilen tillhörande Jason!
Blev introducerad till en del människor och sedan till Fun Cup-tältet där ölkranen innehållande gratis öl fanns! Därefter blev kvällen ljusare och himmelen mörkare.
Jag och Ellie stövade runt på området, träffade ett par killar från två av de andra teamen och hade det allmänt trevligt!

Kom i säng runt 1:30am och lade oss fult påklädda i den iskalla husbilen. Fick sju timmars sömn innan alla garage öppnades och teamen började testa motorerna på sina bilar.
WROOOOOOOOOOOOM WROOOOOOOOOOOM!
Inte en chans att man skulle få sova så vi drog oss upp och klädde upp oss i grönt!
Mina jeans var gröna, dock fel grönfärg så jag skämdes lite..
Racet började 12:30 och pågick i fyra timmar med förarbyte varje timme. Blev lite segt så vi varierade mellan att dricka te, kolla på racet, prata med de andra teamen och fota saker.

I slutändan kom Happy Racing på en ärofylld andraplats och hade dagens snabbaste laptime!
Körde hem vid fem och var hemma vid sju, gick bra mycket snabbare utan all traffik!

Hade en rolig helg och om tre veckor körs det igen! Får se om jag hänger på igen eftersom inga av barnen ska med denna gång.


Happy Racing teamet och jag!Solbränd i England. Igen.

Ja. Jo. Faktiskt. Jag lyckade igen!
Var ut i Dunloran Park igen med Jennie och Steph. Denna gång täckte jag upp nästan hela mig (hade halvkorta jeans) och tänkte att "nu jäklar klarar jag mig!"
Men så är det aldrig. Denna gång hamnade brännan på mitt vänstra ben och mitt ansikte. Dessutom hade jag solglasögon på mig vilket resulterade i en tvättbjörnsbränna. Typ. Ljust runt ögonen och en bit ner på kinderna (har stora solglasögon) och resten av ansiktet bränt.
Är sock väldigt kul att picnica och en av tvillingarna Steph har hand om, William, har fattat tycke för mig och är allmänt söt. Tre år och redan en ladiesman!

Imorgon ska jag köra bil en lång bit. Racingen drar igång för denna säsong och jag ska köra Ellie och Amelia (+ eventuellt en kompis till Ellie) i runt tre timmar på motorvägen upp till Snetterton Racetrack.
GPS'en som Jason skaffat fram är kung och jag har gjort den en bit mer persoblig, blingat den från insidan!
Istället för att prata med en tråkig "in the next roundabout, turn left" gubbröst laddade jag ner Yoda's röst! Nu säger den istället "in the next roundabout, left you shall turn" med Yoda's gröna lilla röst!
Kommer bli kung!

Avslutar detta lite kortare inlägg med en bild jag slängde ihop. Den är uppbyggd av två helt olika bilder, en ros på den ena och en närbild på lite glitter som sitter på en prydnadssak i vardagsrummet. Gillar slutresultatet. Woyea!

© Ida Norberg -10


Londonbilder | del 2

Här kommer resten!
Edit: något sket sig när jag lade upp de små bilderna, de går inte att förstora.. Ursäktar mig så mycket och ska se över dem senare..

 

 

 

 

Nu. Åh. Äntligen!
Det tog tid, det smärtade och min dator kommer bränna hål på mina jeans snart.
Off to bed, god natt sverige!

Londonbilder | del 1

Okej.. Har fått ta mig i kragen nu. Här kommer bilderna från när familjen var här!!!
Njut nu. Och PAPPA! Jag vill se era bilder! Du är ju trögare än mig..

Klicka på bilderna för att se dem i större format!


Där.. det tog ett tag!
Detta är dock bara en del av dem, resten kommer upp.. typ.. om 5 min eller så!

En solbränna i Dunloran Park

Waah! Har varit duktig idag!
Klev upp 8, fick på Max kläder och i honom lite frukost. Gjorde lunchboxen och började med disken medans Paris tog honom till skolan. Städade sedan huset och vek en massa tvätt och var klart 10.13! Personligt rekord tror jag bestämt!
Orsaken till mitt rekordsättande var faktumet att jag skulle in till Tunbridge Wells för att träffa Jennie, Angela och Steph i Dunloran Park för en picnic. Fick dock reda på att den skulle äga rum runt 13.30 så istället duschade jag och körde sedan in för att träffa Jennie i förväg. Lite i smyg sådära. Busigt!!
Vi promenerade hem till henne när jag väl hittat en parkeringsplats (jag börjar bli kung på fickparkeringar!) och drog hem Freja för lite lunch och prat med hennes värdmammas pappa som fortfarande är fast här. Fick dock veta att de skulle bila upp till sverige när värdmammans mamma konnit ut från sjukhuset, hon får inte flyga längre!

Iallafall så fick vi med oss en filt och gick för att köpa picnic-snacks på grav/gran/grön-affären. Delade meningar (och felhörningar) om var den skulle kallas. Blev en macka, en mangodricka och ett par OREO's. Yum! Steph stövlade in på affären med tvillingvagnen när jag skulle betala och var glad. Och överallt. Hon har energi!!
Vi vandrade iallafall i 15 minuter innan vi kom fram till parken och hittade ganska snart Angela och hennes tre värdbarn på en filt ovanför stugan där man hyr trampbåtar. Vi slog oss ner och smaskade i oss lite käk medans Angelas värdbarn höll på att söta sig.

Sparade lite av mackan för att det skulle bli fågelmatning och halp! crazeh birds! Men de var söta och barnen gillade det. Synd att man aldrig skulle kunna ta med Max på sånt, han skulle hata det..
Hursomhelst så köptes det glass, och sedan promenerade vi ut ur parken. Det tog lång tid eftersom Angelas ungar inte hade någon som helst speed!
Gick med Angela till In Skin iallafall, hon vill ha en ny tatuering och vem är jag att inte uppmuntra?! Verkar som om hon ska göra den snart iallafall.
Blev 1min sen för att plocka upp Max från karaten. Han var inte lycklig men det var inte farligt, alla ungar var kvar och han var mest besviken för att jag inte såg hejdå-bockningen de gör på slutet.
Har honom själv ikväll eftersom Paris är barnvakt åt sin guddotter. Haha!

Här kommer iallafall ett par bilder från idag, cheers!


Panorama av parken

 

Kan ju tillägga att jag blev solbränd.
Märkte det när jag kom hem, inte konstigt att Max karate-tränare tittade konstigt på mig!

 

 


Pier Pressure 2010

2007 var jag nere i Göteborg med familjen.
1/7 gick jag och pappa (fick inget annat sällskap) till frihamnen och min första festival ever. Pier Pressure var en nystartad festival som kom med åters line-up!
Under en dag spelade band som My Chemical Romance, Billy Talent, Blindside, CKY, Enter Shikari och Avril Lavinge på tre olika scener. Jag fick för första gången se mitt favoritband live och uppleva toaletterna som en festival alltid medbringar. Antar att jag hade tur med toaletterna, var inte skit över hela golvet och det fans faktiskt toapapper och antibakteriell tvål!

Hursomhelst så har denna festival legat i dvala sedan sitt premiärår. Fram tills 2010!
Line-up'en består av band som The Used, Paramore, HIM, 30 Seconds To Mars m.fl och är helt.. underbar.
Hittills har jag bara hört The Used live via en jävlig telefonlinje i 30 sekunder och de andra banden har jag inte ens skymtat på håll.
Därför är det helt klart att jag ska boka flygbiljetter, vandrarhem och festrivalbiljett - för iår ska det bli av!

19-21 Juni kommer jag alltså tillbaka till Sverige en snabbis, men kommer bara befinna mig i Göteborg..


London brinner inte..

..men det var nog varmt där igår.
Jag och Jennie for aldrig in p.g.a att hennes värdmammas mamma (som är fast här eftersom alla flyg till Sverige är inställda.. Fel, ALLA flyg är inställda, så var det ju!) hamnade på akuten efter vad de misstänker är en propp. Inte bra!

Istället fick Jennie ta hand om sitt yngsta värdbarn på sin lediga dag och vi spenderade dagen i Tunbridge Wells. Lekte ett tag i en lekpark med Freya, gick runt på stan, köpte kaffe & paninis (som föresten inte var goda. Överdrivet mycket lök!!) och så inhandlade droger i form av nässpray mot min allergi som inte ville ge sig på hela dagen.
Jag nös åtminstonne 50 gånger igår och fick kliande ögon så fort jag gick ut.
Misstänker starkt vulkanaskan som lägger sig med ett tunt lager på alla bilar, dukar och hamockar. Blev klart värre när den flög in över East Sussex men enligt läkarrapporterna jag läst så är de enda som bör oroa sig astmatikerna.

Hursomhelst så släppte vi av Freya i Jennies hus med hennes pappa och bestämde oss för att införskaffa kinamat och äta den ute i solen.
Där stötte vi på ett problem; solen var framme men alla kinarestauranger hade stängt. Kollade de vi visste om i T.W och for sedan in till Crowborough och spanade. CLOSED stog det överallt så vi gav upp körde bort till TESCO. Det stängde 15 minuter innan vi hann dit. Fick bli Sainsbury Local istället och där hittade vi Singapore Noodles och vitlöksbröd.
Körde hem till mitt place, micrade maten och stoppade vitlöksbröden i ugnen och avnjöt sedan allt ute i trädgården sittandes i hamock-gungan. Skönt!

Resten av kvällen kollade vi på klipp från Parlamentet, skrattade, pratade och blev hungriga igen.
När jag körde hem Jennie stannade vi till på ett kebabställe och köpte kycklingwraps. Det var nog mycket kyckling för att mätta en.. gris! Ouch! Gott var det iallafall och man somnade snabbt när man väl kört hem och kommit i säng.
______

Det var alltså igår. Idag har det inte hänt så mycket, Max har börjat skolan igen efter lovet, jag körde in till postkontoret för att få se att det var stängt, lagade korv & makaroner och började skriva på ett löjligt blogginlägg. Nu skrev jag klart det också.

Lathet har förhindrat uppdateringar

Äntligen har jag skrivit klart allt som hände häromhelgen i London. Tog ett tag men nu är jag klar, happy!?
Bilder kommer väl upp nån gång också, annars hänvisas ni till min bilddagbok eller facebook-sida.

Hursomhelst så har ju andra grejer hänt under veckorna!

Har umgåtts en hel del med Jennie, träffat hennes värdfamilj och bara chillat.
Vädret har varit faktastiskt och solen steker på!
Min pollenallergi har varit riktigt jävlig men köpte en allergimedicin nån doktor rekommenderat och den verkar funka!
Har även blivit matförgiftad och mått som ett lik. Äter aldrig kycklingsoppa igen, får kväljningar av att ens tänka på det!
I söndags var jag, Jennie och en snubbe som heter James (inte James det stått om tidigare) till Brighton. Jag körde hela vägen och hittade rätt på en gång! Var ute på piren, åkte en karusell (upp&ner ovanför vattnet, svinkallt & blåsigt i t-shirt) och åt munkar. För det ska man tydligen göra på piren. Inget mig emot dock!
I Måndags fick jag köra på motorvägen här för första gången med Jason. Trefiligt i båda riktningar och tokigt med traffik, men det gick kanoners!

Idag har jag varit ute i solskenet med 16C° mellan 1 och 6, solat, haft picnic med en massa folk, käkat glass, spelat softball (varade inte länge) och bara njutit av vädret och hundvalpar som attakerat!

Imorgon ska jag och Jennie in till London igen. Var ett tag sen vi var in tillsammans och då blev 2 timmar bortkastade på en fransyskas dåliga lokalsinne.
Ska nog sitta i nån park kolla på folk, dricka Starbucks och ha t-shirt trotts att det alltid är kallt i London. Ska dock bli riktigt varmt imorgon så hoppas på lite värme åtminstonne!

Förresten så kan jag säga att Islands vulkan har gjort himlen här väldigt tom. Inga plan som flyger över Crowborough och luftrummet i London lär vara lika ödsligt.
Jennies värdmammas föräldrar är fast här nu och de sover 10 pers i ett litet hus just nu.
Gererå dumma vulkan!

Påskhelg med familjen i London | Söndag och Måndag

Sorry dårå!

Här kommer de mycket försenade sista dagarna av familjens besök i England!

Lördag
Frukost på hotellet, fortfarande mycket B-ig och med mycket folk, men denna gång fanns det iallafall en massa marmelad! Promenerade till Jubilee Bridge, över den och sedan till biljettluckan vid London Eye för att skaffa biljetter till Ögat och Madame Tussauds. Köade till London Eye i.. 50 minuter kanske innan vi fick kliva in i en av bubblorna för en halvtimmes åkfärd. Var klart nog för att man skulle kunna se Wembley = glad Ida!
Pekade ut ett par grejer åt föräldrarna medans bror mest var uttråkad.
Pappa hade hört av bror sin att "är man i London måste man in på Harrods och kolla" så vi tog en promenad dit. En hyfsat lång promenad. Jag tror att alla uppskattade jättekartan vi införskaffade första dagen. Råkade promenera förbi J.K Rowlings hus och tog ett par bilder utanför. Dyrt ställe! Hittade även Bond-snubbarnas lyor och fick se en flashig bil utanför. Yum.
När vi väl virrat oss fram till Harrods fick vi se lappar på fönstren som sa "Sunday 4'th April: CLOSED". Typiskt som fasen att vi skulle dit enda dagen de hade stängt! Så går det när det är Bank Holidays I guess.
Eftersom nästa anhalt var Madame Tussauds och det låg en bra bit bort tog vi taxi dit. Skönt att få vila fötterna ville jag lova!

Nu inser jag att jag glömt en bit här nånstans. Vi var ju in på Debenhams någon gång under dagen! Stort ställe men inte så speciellt Ida-vänliga kläder. Tog en fika, bror köpte nån tröjja och jag gick på toa. Special.

Hursomhelst, vi taxi-ade ju oss till vaxkabinetten, hade biljetter och ställde oss i den långa kön för att få komma in. 40 minuters köande eller så och sedan var vi inne!
Första vaxdockan jag får syn på är av Zac Efron. Euw. Sedan blev det bättre!
Robert Pattinson, Johnny Depp, Beckhams, Orlando Bloom, George Clooney, Keira Knightley, Leonardo di Caprio med flera stod lite överallt i rummet och medans pappa taffsade på J-lo's ökända rumpa stoppade jag händerna under Orli Bloom's kavaj. Bliss.
Skräckkabinetten var lite läskig, tills jag började snacka kattungar med en av zombisarna. I'm awesome.
Köpte mig en ny väska i shoppen, en Marvel Superhero väska! £25 och jag är supernöjd!
Promenad tillbaka till hotellet, matbit på vägen på en Italiens restaurang som gav mamma rå lax. Inte awesome.
I Bloomsbury parken var det sedan ett gäng som gick runt med pizza, pappa ville köpa av dem men tror de ville ha lite för mycket för dem så det blev ingen deal.
Fick nästan min kamera snusad på av en närgången ekorre och sovde sedan fram tills...

Måndag
..då en högt tjutande hörs runt midnatt. Hajjar först inte var det är som händer och tänker "men kan ni sluta ringa på dörren mitt i natten" innan jag inser att det är brandalarmen som lever om.
Kastar på mig kläder i ett långsamt tempo, hallå, nyvaken! Får med mig min väska med kameran i, min laptop samt brorsan ut ur rummet, möter upp med föräldrarna och går ner för brandtrapporna till gården utanför hotellet.
Nere på gården står redan en hel del människor, en del i pyjamas och andra fullt klädda, som jag själv.
En brandbil dyker upp, ett par brandmän går in på hotellet och kommer ut efter ett tag, kör iväg och lämnar oss i tystnad.
Alarmet går inte längre, men ingen i hotellpersonalen har gett något klartecken på att vi får gå in igen. Dåligt hanterat kan man tycka och det tycker jag också! In gick alla tillslut iallafall och tillbaka till sömnens rike. Däckade nog ganska omedelbart och sov ett tag där ja.
Sista frukosten, samma som dagarna innan, och sedan ihoppackning av alla kläder som låg slängda lite överallt på rummet, utcheckning och gång till Russel Square Station där vi hoppade på Piccadilly Line som skulle ta resten av familjen hela vägen ut till Heathrow Terminal 3. Själv sa jag hej då på Piccadilly, tog tåget hem (£15 enkel väg på en Måndag!! Kostar £12,45 tur & retur på Söndagar!), promenerade hem till Jason, hämtade upp bilen och körde hem till en glad Hogan i Crowborough runt klockan 12!

Det var den helgen!

Pappa; klaga inte, vart är bilderna från eran kamera?!

Påsk med familjen i London | Fredag & Lördag

Jag är SEG. Men eftersom endast en person kommenterade och ville höra mer så har angagemanget varit zero, noll, nil, null. Nada alltså.

Men här kommer fortsättningen på Londonhelgen med morsan, farsan och lilla lillebror. Skitlilla. 17 vafan.

Fredag
Upp, frukost, Gladiator och ringa taxin. Vändandes på taxin i spöregn och jag var den enda med paraply. Tåg från Tunbridge Wells direkt in till Charing Cross och sedan baklängesfärd i taxi till hotellet som låg uppe vid Russel Square och Brittiska Museét. Checkade in på hotellet (Londons största enligt föräldrarna) och kastade in väskorna på respektive rum. Käkade lunch på en kinarestaurang vid hotellet efter väskkastningen! Ingen fattade ätpinnarna utom jag, maten blir godare på något sätt om man inte äter den med kniv och gaffel! Detta gäller dock inte all mat. Okej?
Hursomhelst så var maten god, vi blev mätta och lite smårädda över något i min och brorsans mat som kan ha varit sjöstjärna eller bläckfisk. Inte 100 på vad det var och hade ingen riktig önskan att ta reda på det.
Med en jättekarta listade vi iallafall ut hur man tog sig till Britiska Museét och där såg vi mycket grejer!
Började med de Egyptiska föremålen där bl.a sfinxens skägg och Rosettstenen fanns med! Smockat med folk framför den sistnämnda men fick mig en titt iallafall!
Efter egypten kollade vi igenom den grekiska avdelningen, den amerikanska, kinesiska, japanska och sen hittade vi mumierna! De var väldigt döda, torra och vissa hade stämplar på dem. Illa hur arkeologerna behandlade dem alltså!
Hann med en fika också, mummamuffins!

Tillbaka på hotellet sedan tog vi en massa udda kort, käkade fish 'n chips på den engelska puben som tillhörde hotellet och däckade sedan på rummen. London tar andan ur en!

Lördag
Vakna och käka frukost på hotellet. Kontinental frukost och bland det sämsta jag käkat. Fanns knappt bröd, juicen var slut, hade man tur kunde man slåss och vinna ett paket marmelad. Ja. Det sög lite.
Hursomhelst så hoppade vi på The Original Tour's buss, £25 och du får en liveguidad tur runt London på en dubbeldäckare och fri buss i 24 timmar med alla TOT's bussar. Turen tog två timmar och vi hann se det mesta. Även vart J.K Rowling (författaren till Harry Potter-böckerna) samt ett par snubbar som spelat James Bond bodde!
Fick reda på lite grejer jag inte vetat om ställen jag bara promenerat förbi förut, bl.a vart branden som totalförstörde London startade, och att Australiensiska Husets ingång fick agera Gringots i Harry Potter-filmerna! Najs!
När vi hoppat av bussen satsade vi på att fixa mat. Lättare sagt än gjort och vi hamnade i slutändan på en liten italiensk restaurang där morsan tog nån fisk som var rå. Skickade in den till köket, var det tre gånger?, för att få den hellagad. Det sög lite och vi var alla överens om att vi borde gått och käkat hamburgare istället.
Vi drog tillbaka till hoteller för en stund och begav oss sedan till Dominion Theatre där vi skulle se musikalen We Will Rock You. Ni lär ha fattat på namnet att det är en musikal med Queen-låtar men skriver det ändå så ingen blir förvirrad här!
Föreställningen var iallafall skitbra och vi däckada återigen på hotellrummen, helt slut!


There. Det var två dagar till, happy?
Ska börja skriva på Söndag & Måndag så fort jag får motivation, känns bara lite meningslöst att skriva allt detta när ingen ser ut att uppskatta skiten.
Aja, peace out!


Påskhelg med familjen i England | Onsdag & Torsdag

Phew! Det har varit en full helg med familjen här! Ska försöka sammanfatta helgen här utan att göra det alltför långdraget! Ursäktar mig så mycket för att det tagit så lång tid men har inte precis varit så att någon pressat mig på info.. I write this for my own sanity I guess.

Onsdag:
James (någon skulle ju köra..) och jag drog iväg i bilen mot London runt 3 (det var ett par ärenden som skulle springas först) och anlände på Heathrow runt 18.45 trots att traffiken var ett enda kaos! Det spöregnade tills vi började närma oss flygplatsen och bilar körde av bilen lite här och var.
Flyget med mama, papa och brorsan skulle komma in 20.05 så vi var aldeles för tidigt ute. Men det visste vi redan. Problemet var bara att underhålla oss själva under tiden som vi väntade. Kaffe, gå runt och kolla på indier och mobilspel funkade och runt 20:30 fick jag syn på brorsans blonda kalufs och där var hela gänget!
Bil tillbaka till Crowborough och till Bed & Breakfast-stället där de skulle sova för natten. Gick och hämtade dem med Hogan, visade dem runt i the cottage, beställde pizza och såg på film. Sedan fick de sova. Yup.

Torsdag:
Familjen vaknade upp på bed&breakfast-stället och promenerade sedan de få minuterna upp till huset. Tog sedan med dem in till Tunbridge Wells och köpcentet Victoria Place. Finns inte så mycket att göra i Tunbridge Wells riktigt med det verkade som om det gick bra ändå. 14:30 var vi bjudna hem till Jasons där Paris spenderat timmar på att laga till roast dinner! Jag visade dem runt i huset och sedan käkade vi en massa. Massa! Äppelpaj med varm vaniljsås till efterrätt. Jag smälte lite. Yum! Småprat vid bordet och sedan skulle Portrarna och Howard-Hallarna packa in sig i bilen och köra till Gatwick. Thailand och Kambodja, pff! Eftersom de lämnade oss ensamma i huset och det hade druckits lite vin (HOST. LITE FAKTISKT!) samt för faktumet att det inte fanns nån riktig frukostmat där tog vi en promenad till Sainsburys via the common och köpte allt från yogurtar till Doritos och apelsinjuice. Käkade varma mackor och såg på Brüno samt Gladiator. Eller var Gladiator på fredagmorognen..? Där får jag för att jag skriver detta en vecka efteråt!
Blev hursomhelst inte så sent och vi sov. På natten. Som man ska göra.


Fortsättning följer om någon skulle vara intresserad av vad som skedde i London..


Tillbaka och levande

Håller på att författa ett längde inlägg om hur helgen i London med familjen gick. Det kan ta ett litet tag. Har en hel del bilder som jag kommer slänga upp också, vilket kan ta ännu länngre. Saker tar tid faktiskt!

Dessutom ska jag skriva brev. Faktiska brev. Som ska ha frimärke och allt.
It's sooo -90 och jag föredrar verkligen e-mails men ibland måste man offra sig.

Är förresten helt ensammen här i veckan eftersom hela värdfamiljen är i Kambodja.
Hogan skiter inne och tycker det är kul att spreja köket med kräks. Man kan ju bli illamående för mindre!