VIP i London är INTE kanoners

Aah. Dåligt med uppdateringar men så har det inte varit så mycket spännande på gång riktigt.
Torsdagen var ända dagen jag såg Max på hela arbetsveckan, han var lite förstörd efter en helg med sin pappa i Wales men vi gjorde det lite bättre!
Tog bilen till Bewl Water där de var Halloween-partajj.. Typ. De hade lite olika grejer för att skrämma upp ungar med så som spökrunda i skogen med huvudlösa ryttare, en båttur på sjön med pirajor, galna slaktare och en sjörövar kapten som guide.

Max hade med sig en kompis och båda två var på bra humör och försökte inte showa inför oss - skönt!
Skjutsade Max till hans mormor på kvällen eftersom han absolut skulle dit, och Paris hade fullt upp med förberedelserna till halloween-partyt på restaurangen hon är event manager på. Lugnt kväll för mig alltså!

Fredag.. Oj.. Fredag.. Städade huset som vanligt och träffade Jennie i T.Wells vid ett för att fixa halloween utklädsel. Hittade precis vad jag letade efter och allt gick på ca. 100kr! Bild på hur jag såg ut kommer. Yes..

Fredag kväll så träffades jag, Jennie och Caroline hemma hos Jennie, drack lite blandat och begav oss sedan till Relish (Paris restaurange där ja..) och fick en fri drink innan vi tog en taxi till tågstationen. Tåg upp till London och sedan över till Mayfair där vi var inskrivna på en VIP-lista på en klubb som heter Valmont.

Fick ett par gratis drinkar men lämnade stället vid 1:30. Det stänger 5 men ingen av oss var riktigt 100. Tog en taxi till Charing X, käkade på McDonalds och sen var tanken att vi skulle ta tåget hem vid kl.6.
Ingen orkade vänta i tre timmar ute i kylan så vi... åh hjälp.. vi tog en taxi från London till T.Wells.. £95. Ouch. 

Sov till 16:00 på Lördagen och mådde inte kanon. Promenerade ändå till Tesco i höstluften och köpte lite godis och spenderade sedan kvällen framför en film. Sov redan vid 11. Vad hände med min Lördag?!
Aja.. Idag, Söndag, hämtade jag upp Emma i Rusthall och körde hem till Jennie för att sedan promenera till Guinea Butt för Söndagslunch och massa prat. Mysigttttt. Typ.
Köpte varm choklad nånstans, gick runt ett tag och körde sedan hem.
Går rykten om att jag ska gå ut och trick-or-treat'a med Max nu snart. Ingen hemma men de dyker väl upp!



Jag utklädd till docka, Caroline som dödsängel och Jennie som djävulen. Stabilt!
Ooooh, visst ja! Igår hittade de en bomb i Victoria Place, gallerian i T.Wells. Spännande va?!

Eastbourne, resväska och nedräkning

Mer har ju hänt senaste dagarna är MCR. Trots att det inte känns så i hitt huvud.

I Söndags sov jag till 12, slöade, drack lite Starbucks VIA och strax efter sju på kvällen körde jag hem till Emma och mötte upp med svenska gänget! Förutom mig och Emma så var Jennie, Caroline och Emma's kompis Linda (även hon en Ö-vikare!) också där. Riktigt fint hus måste jag tillägga!

Vi pratade en massa, skrattade åt deras helg och sedan blev det film och (för de andra) tårar.

Filmen som vi stoppade i DVD'n kanske ni känner till? I taket lyser stjärnorna. Filmen handlar i kort om en tjej som bor med sin mamma. Mamman har cancer och tjejen blir rebellisk. Mamman dör och DÄR gråter alla. Utom jag. Det är ju bara på film.

Kvällen slutade med lite gladare miner efter ett par avsnitt av Vänner och jag kom hem oskadd strax efter midnatt.

Måndag var rätt så skön, eftersom det är half term här så är ungarna lediga en vecka! Max åkte med sin pappa till Wales i Fredag vilket betyder att jag endast behöver städa här hemma. Sovmorgon till 8:40 - woo! Han kommer dock tillbaka imorgon (Onsdag) så då blir det väl lite mer att göra.

Igår. Städade jag huset. Som vanligt. Såg jag på Project Runway, som vanligt. Och sedan blev jag kontaktad av en ny au-pair, en tyska vid namn Magda. Bestämde att vi skulle träffas och att jag skulle presentera henne till ett par andra au-pairer. Hämtade henne ute i ödemarken (seriöst, hon bor på en farm!) och körde in till T.Wells för att träffa lite blandade nationaliteter på Operahuset.

Käkade en burgare där. Den var mäktig men så var jag hungrig också, Paris glömde komma hem och laga middag.

IDAG. Vaknade jag vid 10 - riktig sovmorgon! Tog hand om lite tvätt, käkade en macka och sedan körde jag ner mig själv och Paris till Eastbourne! Jag skulle på Primark och köpa min efterlängtade resväska och hon skulle köpa Halloween-dekorationer.

Hittade absolut inget på Primark, detta beror på att jag inte ens gick dit. Mittemot var det en utförsäljning av just resväskor så jag fyndade! £40 för en stor, lätt och tjusig jävel. Kostade egentligen £100 så jag är nöjd. (bild på den nedan).

Körde hem i ösregn (när kom regnet tillbaka?!) och städade huset igen när vi kom hem. Nu ska jag göra nån form av middag och sedan ska jag och Paris skrämma oss själva halvt till döds - Saw III är på tv'n.

Har räknat förresten. Om jag flyger tillbaka till Sverige dagen jag tänkt så har jag bara 24 dagar kvar i England. Kommer sakna detta ställe och dessa människor mer än jag någonsin kunnat föreställa mig.

Min flashiga och rymliga resväska!



Mönstret
(klicka på bilden för att se den större)

Bilder från My Chemical Romance i London

Bildbomb.





























the end.
night was magical.
crowd was crazy.
MCR is back, punish fucking us.
At least that's what Gerard said..

My Chemical Romance live @ HMV Apollo | London

Igår. Igår alltså. Klart en av årets bästa höjdpunker!

Istället för att skriva ett långt, massivt inlägg så tar jag allt i punktform, är dessutom helt söndermanglad från en galen London-publik.
· Upp vid 9 för att köra till T.Wells och ta tåget vid 10:21.
· Inne i London vid 11:20 och tror jag passerade Jared Leto himself nere vid Embankment.
· Framme i Hammersmith strax före 12 och möter upp med Sarah, Engelsk tjej som jag träffat via ett MCRForum, runt 12:30.
· Sitter och småskakar av nervositet inne på en pub och går på ett efterlängtat toabesök.
· Går och börjar köa runt 1, inte så jättelång kö vid det laget men folk hade sovit längst fram sedan 16:00 i Fredags.
· Vid 5 dyker Daniel, en kompis från Crowborough, och hans australiensiska kompis Pablo upp vid kön!
· Får veta att Pablo flög över från Australien i Fredags bara för att se MCR. Han flög tillbaka idag (Söndag). DEDICATION!
· 17:03 har de dragit ut mig ur kön och in på en pub, jag går på toa och de är allmänt störda.
· Strax före klockan sex går vi tillbaka till kön, den har blivit längre nu, och Pablo frågar alla om "detta är kön för att se Justin Beiber"
· Ett par minuter efter sju släpper de in oss i HMV Apollo! Hänger undan väskan, tar biljetten, kameran och stormar (långsamt) in i spellokalen!!
· Förbandet, Twin Atlantic, suger och publiken ger dem bara respons när de säger "are you excited to see MCR tonight!?"
· My Chemical Romance intar scenen klockan 9 och efter det är allt ett sudd!
· Blir knuffad, kliven på, svettig som fan och överlycklig under deras nästan två timmar långa set!
· De spelar fyra låtar från nya, ännu inte släppta albumet Danger Days - Na Na Na (Na Na Na...), Planetary (GO!), The Only Hope For Me Is You och The Kids From Yesterday.
· För första gången på fem år spelade de dessutom Our Lady Of Sorrows, från deras första skiva, live!!
· Så satans (sorry) bra spelning! Too bad att jag inte lyckades köpa nån form av merch, hade aldrig hunnit!
· Är ute från Apollo 23:10 och kutar till tunnelbanestationen med en nynköpt cola och skakiga ben!
· Liten försening i tunnelbanan gör att jag och Dan får kuta upp från Embankment till Charing X för att hinna med tåget, ett par sekunder efter att vi hoppad på tåget åker det. TIMING!
· Hemma i Crowborough runt 1:30 och sedan stalka ner internet efter spellistor, videos o.s.v. Kom i säng vid tre..

Andra fakta:
· Gårdagens spelning var bandets första på nästan ett år samt den första på deras nuvarande turné - World Contamination Tour
· London-publiken igår var de första att få se den nya trummisen! Michael "Mike" Pedicone från The Bled är vara the new dude!
· HMV Apollo tar 5,039 stående samt 3,632 sittande.
· Allt jag åt igår var tre små äckliga muffins samt lite vatten och en cola.

Jag trodde jag hade varit på mitt livs gig när jag såg Biffy Clyro och Muse på Wembley Stadium, men detta tog FAAN priset.

My Chemical Romance - the future is bulletproof.



En av många bilder från igår


My Chemical Romance i London imorgon

Nervositeten har slagit mig hårt nu.
Imorgon vid denna tiden (13:56 GMT) kommer jag stå i en lång utanför HMV Apollo i Hammersmith, London, och vänta på att få bli insläppt nån gång efter 7.

Vädret idag är strålande med ett fåtal moln på himmelen. Vädret på Söndag ska vara likadant. Men imorgon ska det fan regna. Vädret har varit så tjusigt senaste veckan men på Lördag ska det regna va?!
Var spekulationer om att det skulle snöa också, men verkar vara för "varmt" för det.

Hursomhelst. Jag är taggad. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så var det över tre år sedan jag såg My Chem. Det var med daddy i Göteborg på Pier Pressure 1'a Juli 2007. Det var ju ett tag sedan ja.

Denna gång ska jag dock ta tåget från T.Wells nån gång runt 9, hoppa på tunnelbanan från antingen Charing X eller Embankment och sedan hitta vägen till HMV Apollo. Har ingen karta över området så det kan ju gå helt åt helvete.

Spelningen ska tydligen sluta nån gång vid 11. Mitt sista tåg hem går 23:55 eller 00:10. Kanoooners. Missar jag nån av dessa blir det övernattning i London på nån tågstation. Yippie. Fick lite pengar av mama så jag kan betala eventuell taxi från Tonbridge, eftersom det tåget går lite senare och bara ligger 15 minuter från T.Wells.


My Chemical Romance 2010
Från vänster: Ray Toro (1'a gitarrist), Mikey Way (bas), Gerard Way (sång) och Frank Iero (2'a gitarrist)


KILLJOYS, MAKE SOME NOICE!



I wanna catch you, to take a picture

Bildspecial!
Har rensat mobilen på bilder och bjuder på en sväng tjusiga foton här!
Enjoy




Höstsol på Western Road



Pete André hade signering i Victoria Place.



Sophie och Caroline var supertrötta inne på Starbucks. Video finns också. Skitkul!



Bakade äppelkaka som var väldigt ofärdig trots 10min extra i ugnen. God iallafall.



Bob är Bob.



Imorse var det kallt ute. Isiga rutor fail!
'


Hamnade på en djuraffär imorse (skulle köpa nytt halsband åt Bob) och blev kär i alla smådjuren. ♥



SKÄGGAGAMER! Fyi så hade min lillebror en sånhär ödla för ett par år sedan. Supersöta!
(arten heter på engelska Bearded Dragon och min brors ödla hette just Dragon..)



Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na)

På Lördag ska jag se detta band live för andra gången i mitt liv!
Gissa hur exalterad jag är?!
VÄLDIGT!
Ska träffa en Norska, ett par Svenskor och en massa Engelska peeps innan showen.
Kommer bli såååå kung. SÅÅÅ KUNG!
En gång till?
KUNG!
Tre år sen var det sist, bandet var nästan sönderspelat och basisten var tillfälligt ersatt p.g.a stress.
Nu är de utvilade och har ett nytt album som kommer ut 22 November - epic!
So that's it. Nu ska jag kanske sova eller något liknande. Troligtvis inte sova men ska börja fundera på det!
over and out.



Svenskarna intar Brighton

Igår körde jag ner det svenska gänget till Brighton! Det blev jag själv, Sundsvallaren Jennie, Ö-vikaren Emma samt icke-Norrlänningen Caroline.
Hämtade upp alla hos Jennie i T.Wells runt 1 och körde sedan de dryga 50 minuterna ner till kusten!

Trots att det är i stort sett omöjligt att hitta en bra parkering längst stranden lyckades jag (amazing, jag vet!) och vädret var på våd sida! Blåste inte så mycket som det brukar och det var bara lite spridda moln på himmelen.

Vi gick direkt till Primark där jag skulle köpa en resväska och de andra fyndade lite strumpbyxor och sånt. Dock hade de inte min resväska i sortimentet så det får bli till att bila till Eastbourne eller ta tåget till London en sväng för att få tag på något trevligt.
Efter Primark käkade jag på KFC (jag ville ha kyckling!!) och sedan letade vi frenetiskt efter en Pizza Hut restaurang som vi visste fanns nånstans i närheten.
Vi måste varit blinda där ett tag men vi hittade!

Käkade en maffig efterrätt där som Caroline fick avsluta åt mig, jag höll på att dö!

När vi lämnade stället hade det börjat skymma och vi fick se en riktigt vacker solnedgång från piren. Dessutom var det första gången jag fick se den spektakulära piren med alla lampor på G i mörkret. Nästan magiskt!

GPS'en ledde oss hem eftersom jag inte kört den sträckan  mörkret förut och vid 20:10 nån gång var jag tillbaka i Crowborough, trött och superextremt kissnödig!
Bilder nedan får berätta mer än mina ord.





Allt och inget men det mesta

&Igår fick jag hem en hög papper från CC!
Det var bl.a förberedelse grejer som ska läsas igenom samt papperna jag behöver för att ansöka om mitt amerikanska visum!
Började lite smått med det men något ville inte funka (kunde inte fylla i vilken utbildning jag gått) så jag skjuter upp på det ett tag. Fick tid på Amerikanska Ambassaden i Stockholm 20'de December. *host* Hur tänkte de då?!
Kommer vara totalt julkaos ju!

Iih. Det är 79 dagar kvar tills jag flyger över till New York. GALET!

Är så mycket jag vill se och göra i USA. Listar lite nedan:

• Se Frihetsgudinnan (detta kommer jag göra. Ett par gånger.)
• Besöka Californien och allt som hör till (Hollywood-skylten, Santa Monica Beach, Golden Gate Bridge o.s.v)
• Spatsera runt på Time Square och le
• Se Grand Canyon
• Fika i Central Park
• Åka skridskor på Rockafeller Center
• Gå på konsert i Madison Square Garden
• Bila ut på Florida Keys
• Lära mig New Yorks tunnelbanesystem utantill (Är absolut inte 100 på London's än, klarar mig och så men lär spendera mer tid i centrala NY än London..)
• Kuta runt på Jersey Shore bara för att jag kan
Fara till Hoboken bara för att namnet och sammanhanget jag lärde mig det i ger mig rysningar
• Stalka en massa kändisar och smygfota dem som en tvättäkta paparazzi. Tihi.


Och sånt.
AAH. Kan inte fatta att jag faktiskt ska dit!! lt;/span>
Men just nu lever jag ju här i England och det är inte så pjåkigt det heller! Återkommer så snart jag kan om dagens besök i Brighton!

over and out




20/20 Surgeryyyy

Rubriken har inte med så mycket att göra, råkar bara vara låten jag lyssnar på just nu.
Hursomhelst så var det ett tag sen jag skrev och det beror på noll motivation och sånt.
Sedan sist har jag och min värdmamma haft... ett bråk? Vet inte om man kan kalla det för det men hursomhelst så ska jag förklara varför!

Senaste månaden har Max varit på en ny skola och vant sig vid nya rutiner och kamrater. Han har inte tagit det så lätt och är lättiriterad, oförskämd, elak och våldsam (mest mot hundarna) och när jag velat säga till honom att "det är inte acceptabelt att säga så eller göra så" säger Paris "låt honom vara, han är ju bara 8". Visst. Men vilken åttaåring säger åt en vuxen att hälla käften och att han inte bryr sig om ifall hundarna måste till veterinären för att han nästan sparkat ut ett öga på dem?

Problemet sitter mellan mig och Paris här faktiskt! Hon sätter inte upp gränser för honom och jag får inte säga något. Han äter choklad/godis varje dag och tar detta för givet, han har i stort sett slutat säga 'please' vilket de inte tar lätt på här men hon bryr sig inte och han ljuger 24/7 om saker jag ska ha gjort (jag har INTE lagt en hundbajspåse i hans säng, va fan?!).

Jag blir dagligen lätt mobbad av mitt värdbarn för att hans mamma inte säger åt honom att det är fel och påpekar jag detta för honom får jag kommentaren "you're not the boss". Jag stog ut i nästan 11 månader.
Bråket var när jag sa åt Max att inte tjaffsa om hur jag körde (om man ska rakt fram och en lastbil står framför mig och väntar på att svänga höger kan jag inte köra igenom den, pucko) och där tar Paris hans sida! "Tjaffsa inte med honom, han är ju bara 8" sa hon och jag fattade nada! Han är elak och usch! När vi klev ur bilen sa hon sen "du kanske borde fara hem snart, ni verkar inte tycka om varandra". Jag försökte verkligen gilla honom, men ingen gillar en 'bullie'.

Har börjat planera resan hem till Sverige och den verkar ska ske inom ett par veckor.
Jag älskar England, jag älskar mina nya vänner jag fått här men jag vill kunna vakna varje morgon och inte känna ångest över att behöva gå ner och väcka kvarterets oförskämdaste unge.

Imorgon ska jag softa i T.Wells med någon, vet inte vem ännu, och på Söndag drar vi ner ett gäng till Brighton för att.. ja.. för att vi kan. Jag ska köpa en ny resväska modell större och ta en massa bilder. Bildbomb inkommande?

OVER AND OUT!



Tio månader i England

Idag äre jubileum! ♥

För exakt tio månader sedan idag satte jag för första gången ner mitt bagage i tedrickarland för att starta om livet.

Det känns som igår, alla dessa månader har gått så fort och nu är det snart slut!

Har sett saker jag alltid velat se och mött människor som jag är så lycklig över att jag mött!

Har dock ett par saker kvar som jag vill göra här men inte kommer hinna med eller ha råd med!
Bland dessa kan Skottland, Stonehenge, Cornwall och Dover nämnas. Dover är det kanske inte för sent med ännu, men hursomhelst..
Har ju fått vara med om och se en massa annat! London har jag besökt ett tjugotal gånger, Brighton, Hastings, Wembley Stadium, Dorset, Snetterton Racing Court har också fått sina besök.

Jag ångrar inte en sekund att jag åkte, lämnade Sverige och startade om. Visst, jag hade kunnat haft lite bättre flyt med värdfamiljen, var ju så säker på att de skulle förbli en familj, att det skulle vara mamma, pappa och ett gäng ungar. Det hände ju inte. Sedan att mitt ända värdbarn jag nu har är en liten medvetet elak, bortskämt och oförskämd pojke hade jag ju inte kunnat räkna med.

Älskar dock England. Och mina nyfunna vänner från alla möjliga länder.
Saknar min svenska säng. Och mina vänner. Och lilla hamsterEster. Usch ja.


Bild från första London-besöket i Februari



Camden Market och vädret var strålande!

Dagen kortfattat i punktform.

♦ Tåg in vid 12:47 och inköp av Day Travel Card för £18.10 (ouch!!)
♦ Fantastiskt väder! (Nästintill sommarvärme och molnfri himmel!)
♦ Jennie köper burgare i 30min på Charing X. (Burger King var CP)
♦ Tunnelbana till Camden. (wroooom!)
♦ Fönstershopping på Camden Market (LOVE IT!!)
♦ Käk i form av nudelwook. (körde tydligen vegetariskt..)
♦ Tunnelbana till Primark + kolla på resväskor. (£35 istället för £75 låter väl bra?)
♦ The tube till CX där alla tåg är inställda (anledning, läs nedan)
♦ Båt har kört in i Hungerford Brigde p.g.a extra högt tidvatten. (månens fel..)
♦ Ze tubeee till London Bridge. (fan va svettigt det är under jorden!)
♦ Tåg tillbaka till T.Wells. (och köra hem)


Skön dag som fan, synd att mitt Day Travel Card kostade en tredjedel av min lön här..

Lite bilder från dagen!



Caroline på CX ♦ Carro och Emma i tunnelbanan ♦ Jennie och jag in da tube ♦ Camden Market!


Camden ♦ Mina svenska tjejor!



Camden ♦ mitt käk



Camden ♦ glada brudar som inte alls är vilse

Det är officiellt - 4'de Januari ftw

Ännu ett mail i min inkorg under dagen, denna gång från CCUSA där det stod att jag nu kunde se hela profilen min familj lagt upp samt bilder och sånt! Yay!
Mitt flygdatum är också konfirmerat, 4'de Januari kommer jag befinna mig på Arlanda för att sätta mig på ett plan mot USA! Körsta fyra dagarna kommer bestå av skola, tro det eller ej!
Alla au-pairer ska gå igenom ett par kurser med säkerhet runt barn och om allt som har med jobbet att göra!

Den 8'de kommer jag sedan bli hämtad av min värdfamilj på skolan för att sedan köras ut till Queens.

Får rysningar bara jag tänker på det!

Hursomhelst så var det det..

Här i England flyter allt på, Max är lite grinig och allmänt oförskämd då och då men idag var allt helt strålande! Särskilt vädret, det har regnat i veckor nu och idag fick man känna den kalla höstluften istället för.. den blöta luften. Mitt hår har inte diggat vädret!!

Imorgon bär det av till T.Wells för att träffa tjejerna och för att gå på våran veckoliga karaoke! Kanoners dårå.

4'th of January 2010 - Hello Queens!

Idag blev det bestämt, fasen va fort det gick!
Fick ett mail (många av mina inlägg innehåller den frasen!!) av värdfamiljen i NY där de skrev

"It was great talking with you yesterday.  We'd love to have you here next year if you would like to come, and I sent a note already to CCAP.  Hopefully you'll accept, and they say OK, and the paperwork and other technicalities can work themselves out and we can move ahead."

Med andra ord: jag ska till New York!!
Ååååh, hur glad är jag inte då!? Förra året var det så nära. Såå jäkla nära. Och denna gång gick det!
Är inte säker på om 8'de är datumet jag ska till au-pair skolan eller om det är datumet jag kommer fram till värdfamiljen, men det är lika spännande ändå! (edit: fick datumet 4'de från CC, flyger alltså till USA 4/1!)

Ska börja kolla på flyg hem till Sverige nu snart - kan meddela att jag kommer vara i Sverige (som det ser ut nu) i slutet av November och hela December!

Shit.. Jag ska till New York. Jag tror jag ska gå & dö lite. Eller.. iallafall käka middag på Operahuset och fnittra ikapp med de andra au-pairerna här!

See ya later alligator!

New York i December?

Åååh!

Jag skakade och sluddrade, fnissade och glömde orden. Men nu har jag suttit igenom ett över en timmes långt Skype-samtal med värdfamiljen i New York!
De var jättevänliga, skrattade och berättade om hur det skulle vara att bo med dem, frågade en massa om mig, om vad jag gjorde just nu och om Sverige. "Isbjörnar på gatorna? Noooope!".

Barnen dök upp lite då och då på rutan, pojken fnittrade sig förbi snabbt som en blixt och hans storasyster åt ett äpple och försökte undgå att bli filmad!
Vi ska höras mer i veckan, men jag hoppas verkligen på denna familj!
Om det skulle bli så att vi bestämmer oss för varandra vill de ha dit mig i slutet av December eller början av Januari. Hade ju planerat att stanna här i England tills Januari men blir det NY för mig måste jag nog hem i November redan för att fixa med allt som ska ordnas med i Sverige.

Såsom:
* Läkarunderskötning
* Visum-ansökan på Amerikanska Ambassaden i Stockholm
* Papper papper papper papper som ska in och iväg och överallt

Verkar som om mina planer på att se bandet Young Guns 30/12 här i T.Wells kommer gå åt skogen, men HALLÅ, det är en liten skitsak jämfört med detta!

Såå.. Åh. Hjärtattack! Panikattack! Ångest..? Nä. Bara glad! Detta var ju vad jag ville förra året, och det faktumet har inte ändrats!

Hjärtattack och skype

Fick ett mail från värdfamiljen i NY nyss. De vill skypa med mig ikväll!
Har lite lite lite panik och färdigställer några frågot man ska ställa. Trodde de skulle ringa imorgon eller så!

REN OCH SKÄR PANIK!

Aja. Wish me good luck!

Min första Matchning i USA!!

AAAAH!!
Kom nyss hem från en helnykter utekväll med tjejerna i Tunbridge Wells och efter att nästan ha somnat på golvet i mitt rum bestämmer jag mig för att kolla min mail.
11 nya mail. HA. "Antar att de är skräpmail" tänker jag och skummar igenom mailet:
You have a MATCH!

JAG HAR FÅTT EN MATCHNING!

Och den verkar bra!!

Lite om familjen;
Familjen bor i Rego Park, 30min från Manhattan och har två barn i åldrarna 6 (pojke) och 11 (tjej).
Mamman jobbar som bidrags officer (ingen aning där, googletranslate fattade inte heller) och pappan är astronomi professor! (googlade honom, han håller tydligen föredrag för NASA!)
Verkar vara en rolig familj, deras info var varken konstig eller 'för mycket' och de ger dessutom au-pairen både lördag och söndag off! Vanligtvis när man far med CC får man 1,5 dag ledigt. Enligt vad jag förstod vill de ha en au-pair som kommer i Januari, kan ju lugnt gillas!

Hoppashoppashoppas de ringer mig! Har redan hittat dem på facebook - haha!
Ska ringa CC första saken jag gör på Måndag och säga att jag vill prata med dem!

Hur fasen ska man lyckas somna nu då!?