Snökaos *en dag efter*

Oväntat, fast ändå väntat p.g.a värdeleksrapporter, så snöade det hela dagen igår. 
Riktigt jävla snöslask alltså!

Självklart vill amerikanerna, läs min värdpappa speciellt, göra allt värre än det är och han tyckte att "blizzard" passade perfekt. INTE! Alltså, det var blötsnö med lite vind. INTE en snöstorm! Han har så  jävla lätt att blåsa upp allting! Spiller ungarna en droppe mjölk får de höra "Look at that BIG mess you've made" och jag överdriver inte alls!

Men ja, skitväder. Hade en trevlig kväll i Hoboken iallafall, uppdatering på det och Fredag kommer.. ikväll eller imorgon. Får se.

Nöj er ju med en iPod bild ner på vår gata, fick t.o.m med en yellowcab!



Partay~

Halloweenparty i Hoboken just nu!! Min blogg var (ö)känd! Hahaha. Kay. Vi ses i dimman!

Well I'm not a vampire but I feel like oooone~

Rubrik från Falling In Reverse's låt I'm Not A Vampire

Och kort sagt så har det med min Halloween utstyrsel att göra! OH BAM BLEW MY COVER! Yes, efter många om och men och funderingar och e-bay besök har jag satsat på den klassiska vampyren.

Dock inte med sånadära hopplösa vampyrtänder som man hade som barn. Icke. Bara tragiskt. Här är det ju bara det bästa och flashigaste som gäller!
$21 gick mina löständer på (gammtanten Ida behöver löständer, tänka sig), och de är tragiskt bra! Roligt nog passade de exakt i färg, lite smågulnade från kaffe sådära.
De sitter just nu som fastgjutna i käften på mig! Smarta saker, man får med en plastmassa som man värmer upp i varmt vatten och sedan skuplterar in i löständerna och geggar fast på sina egna tänder för en EXAKT passform. Kan tillägga att det är svårt att få till dendär passformen, satt igår ett tag samt 1½ timme idag för att få till dem.

Kan tydligen göra allt (no dirty minds..) utom att äta och dricka varma drycker med dem! Nu saknas bara lite fejkblod samt ett skärp (whatever) så är jag nog klar för blodsugandet!

Idag är det förresten svinkallt ute. Nästan frysgrader! Dock lyser solen och det käns mer som höst än midvinter. Inne är det kallt som fan dock, värdpappan min vill inte slå på värmen än för han är en snål jävel.  

Igår snöade det i Boston och enligt vissa väderkanaler ska det snöa här i New York imorgon. Meh, inge kul! Regnar det bara är det inte heller så kul. Vet inte vad jag skulle föredra, blött överallt eller kaos p.g.a 1 cm snö.

Kalla kramar från mig, skicka filtar.

Jenna Marbleeeeesss~

Har ni inte kollat på hennes videos tidigare tycker jag ni ska börja.
Bruden är helskön!



Nya videos uppe varje Onsdag
Och hennes hundar äger.

D.R.U.G.S - A Little Kiss And Tell

Insåg att jag inte visat upp min ny 8 dagar gamla tatuering ännu!
Gjordes ju, som jag skritiv innan, av Billy DeCola på Wooster St Social Club och, ja, det gjorde ont.


Rockbot + NYC

Answering some stufffff~

Emma skrev:
Kerrang! säljs inte överhuvudtaget till USA, så det är ingen idé att leta x)
Men vad ska du göra när du kommer tillbaks till Sverige? och när har du önskat att åka? o:

Jag svarar:
Jag har köpt Kerrang! i staterna så, jo, nog finns den här! Men inte alla bokhandlar tar in den och den säljer slut fort. Måste vara där typ när de skär bort plasten runt tidningarna. Fräscht.
Har ABSOLUT ingen aning om vad jag ska göra när jag kommer tillbaka till Sverige. Ingen aning ALLS. Jobba? Vart isåfall? Studera? Till vad isåfall? Det ända jag vet är att jag inte vill bli fast i lilla Örnsköldsvik! Är för van vid storstäderna nu. Jag önskade 12/1 så får väl se när de skickar hem mig. Är livrädd att det blir tidigare eftersom jag då inte hinner med min L.A semester!

Δ________________________________________________________Δ

Malene skrev:
Tänkte bara fråga en grej. Är du glad att du valde att vara au pair i just New York? Jag antar att det finns mycket att göra där på fritiden! Om du fick välja ett ställe i Usa att vara au pair på(av de ställen du har besökt) vilket skulle du helst välja?

Jag svarar:
Jag är skitglad över faktumet att jag hamnade i New York City! Tror inte att jag kunde hamnat i en bättre stad, herrejävlar ta mig aldrig härifrån!! Finns alltid nått att göra, även om detta 'något' bara är att ta en kaffe och sätta sig någonstans och bara titta på alla människor som går förbi. Åh. New York ♥

Sing For Absolution - Muse

Jag har varit oerhört trög med bloggningen denna veckan, har haft lite för mig serrni!

Måndag blev det tatuering.
Tisdag kväll hade jag LCC möte på Ricky's där poängen var att vi skulle hitta en Halloween-kostym. Jobbar på det.
Onsdag är jag ganska säker på att jag sov bort min lediga tid mitt på dagen. Trött!
Torsdag styrdes det häng med Maria och sen spenderade jag ju ett tag på superfeta Barnes & Nobles där det INTE kanns Kerrang! Åååh besvikelsen.
Fredag körde jag en hemmakväll och såg på Nightmare Before Christmas på VHS samt sydde ett litet tygmärke till J som pryddes av en liten Mario samt hans initialer. Kommer hamna på hans skolväska!
Lördag träffade jag Frida runt 1, fick en gratis kaffe på Starbucks, gick på bio och såg Real Steel, käkade på Big Daddy's Diner och drack jättedrinkar och sedan blev man kvar på en pub i Times Square området till 1. 12 timmars kör åk paang! Var kul!
Söndag ställde jag väckaren på 11 och vaknade vid 1. Oops. Tog t-banan till Manhattan med sikte på att se solnedgången från Battery Park. Det hände ju inte eftersom ALLA tåg körde lokalt så missade allt med typ 40min. Satt i parken med tjusig utsikt ett tag innan jag och Frida åkte upp mot Christopher Street och shoppade lite på Sockerbit! ♥ Tog en kaffe på det och var hemma vid 9 igen.

Just nu håller jag på med ett hemligt korsstygns projekt. Hoppas det blir awesome men har får små vävar! Måste köpa mer.. Uh-oh..


HELT tom biosalong när jag och Frida kom diiiit!


Tomma biosalonger är till för att utnyttjas. Yay!


Höstigt i Queens

That was that. Blir lite dåligt med bilder eftersom bildbiblioteket på min iPod begått halvt självmord och inga nya bilder kan tas såvida de inte laddas upp på en gång i Instagran. Grrrrr.

Har för övrigt önskat flygdatum tillbaks till Sverige. Så fort jag fått det konfirmerat så ska jag boka en liten tripp till L.A! 

Natti.


My Swagger Has A First Name

Rubriken är en låt av D.R.U.G.S - yumyum.

Ni får bilder istället för text, kan tillägga att jag hittade sjalen som omnämndes i föregående inlägget. Den var fastbunden på en stol i matrummet. Man vet ju aldrig..



Union Square sett från Whole Foods i Måndags morgon


Grannarna har börjat..


Hittade lite småpyssel på B&N. I like arts and crafts.

Att det ska vara så jävla svårt..

Har 2,5 timmar att döda på Manhattan efter att ha hängt med Maria ett tag.

Letar en ny scarf efter att ha råkat slänga min gamla raggtrasa men det är fan svårt att hitta någon man gillar i pälsdjungeln som är H&M och Forever 21..

Sitter på ett enormt Barnes& Nobles nu och surar över att de inte har Kerrang! Magazine. Bästa musiktidningen nånsin och såklart ska det vara så svårt att skeppa över dem från the UK.. Blir ju ledsen.


Får ta en kaffe, de har ett Starbucks INNE på bokhandeln praktiskt nog, och läsa nån tidning. Blah.

Dagen jag blev gaddad på NY Ink

Rubriken förklarar och jag tyckte den passade.

En låt som också passar in här är Mötley Crüe's New Tattoo - för det är så läget ser ut!

Jag har smugit lite med det, men senaste dagarna har jag mailat med Billy DeCola, Ami James' lärling, och vi kom överens om att jag skulle komma till studion Måndag klockan 12 och han skulle ha en skiss till min tatuering klar!

Så idag drog jag med mig lite $$$, käkade frukost med Maria på Whole Foods och drog med henne till Wooster Street Social Club!
Var där 11:55 och fick börja med att fylla i papper! "We're filming here and we want you to sign these papers and allow us to use any film you're caught on." Ahapp. Så var man nästan filmstjärna då!
"Act natural and don't panic if a camera films you." Nävisst.
"No personal cameras allowed, no picture taking." FAAAAN..
Händelsen är alltså bara dokumenterad av Billy's iPhone samt TLC's kameror..

Fick gå in när det tagits bilder på oss med nå nummerlappar och sen blev det kul!

Gick upp till disken, sa att jag skulle gaddas av Billy och så kommer Tommy Montoya, en av de andra tatuerarna från tv-serien, upp till mig och presenterar sig som "Billy". Jag slår till med ett "Yea right.." och Maria är bara glad. Hon visste väl inte att det inte alls var han! Haha!

Får fylla i lite papper till, betalar en för er okänd summa pengar och inväntar den riktige Billy som dyker upp efter en liten stund med skissen till min tattoo! Jag godkänner den och han förbereder sin station medans jag och Maria sitter och spanar på snygga tatuerare samt kameramän. Mumma.

Sen ska jag gaddas dårå. Första gången jag fått ligga ner för att få tatueras! Skumt vare! Och sen blev det ju mycket bättre av att Tim Hendricks och Tommy satt och läste "Yo Mamma" och "Hur många blondiner tar det.." högt för hela studion och fick både mig och Billy att skratta = ostabilt läge när man ska leka med nålar.

Får syn på nästan alla av de som medverkade i tv-seriens första säsong, alla utom Ami James själv. Han dyker dock upp en timme in i min session som ett jävla åskmoln. Killen verkar inte vara så glad så ofta. Kan iallafall säga att jag varit typ 1dm från honom nu. Småsläskig kille faktiskt, ser dock läskigare ut på tv.

Hursomhelst blev tatueringen klar, jag fick gå runt och visa upp den för de andra tatuerarna och sen fick jag en massa plast och tejp över den. Kanoners! 
Älskar nytt bläck, även om jag gnäller en hel del över att det gör ont. Gillar att se de nya färgerna och nog finns det nån lite masochistiskt tjusning i faktumet att jag gillar att det ömmar lite på armen nu. Eh..

Bild kommer typ imorgon, bättre ljus då!

It's not a fashion statement, it's a fucking deathwish

Rubriken är en låt av My Chemical Romance - yum.

Har en timme att döda innan jag ska på bio så stal en lista från Sandra. Hah.

1. Fullständigt namn: Ida Elisabeth Norberg
2. Ålder: 21
3. Vart bor du: Rego Park, Queens, New York City
4. Bor tillsammans med: T, L, E & J - inga namn får nämnas..
5. Husdjur: Dvärghamster Ester hemma i Sverige (mest hardcore husdjuret ever!!)
6. Färg på ditt hus: Här? Tegelstens färg. Sverige; gult.
7. När är du född: 19 Juli 1990
8. Klass: Lattjar på LIU då och då.
9. Vilket år tar du studenten: Avklarat 2009
10. Något jobb: Au-pair
11. Gillar du ditt jobb: Jag gillar helgerna..?
12. När ska du sova ikväll: Jobbar först imorgon, men anta du bara..
13. Duschat idag: Nope.
14. Kramat någon idag: Vaknade med en kudde i armarna. Yesss.
15. Pussat någon idag: Pussade på min gitarr
16. Vad har du ätit idag: En banan, en kopp kaffe och lite flingor.
17. Dagens kläder: Tema svart; svarta jeans, svart cardigan och svart linne.
18. Dagens smink: Inte hunnit än, göm alla kameror!
19. Dagens sötnos: Ester.
20. Dagens roligaste: Ska på bio om ett tag och sedan fixa take-out!
21. Har du många vänner: Det är inte antalet som räknas.
22. Vem kramade du senast: Jag kramade Fia hejdå igår!
23. Föredrar du tjejer eller killar: Tjejor kramas bättre - ni vet det!
24. Hur många har varit otrogna med dig: Men ingen?! Haha!
25. Har du pojk-/flickvän: Nix
26. Vem pratade du i telefon med senast: Fia - försökte hitta henne igårkväll!
27. Vem fick du senast sms ifrån: Cecilie

FAVORIT
28. Film: Fight Club 
29. Låt: (just nu) D.R.U.G.S - Sex Life
30. Mat: Pappas käk
31. Dryck: Lite besatt av frozen margaritas just nu
32. Färg: Ssssssvart
33. Stad: New York
34. Land: USA
35. Ämne i skolan: Engelska
36. År: 2010/11

SENASTE
37. Du tänkte på: Varför min iPod bytt albumcovers på ALLA låtar..
38. Du kysste: Pussade ju som sagt på gitarren tidigare.
39. Gången du spydde: Uuh. Ska jag minnas detta?
40. Gången du grät: Nääär jag såg Harry Potter sist!
41. Pizzan du åt: Pizza leftovers till lunch i Torsdags
42. Gången du var i Göteborg: Förra året i July, Pier Pressure!
43. Gången du var i Stockholm: December förra året, fixa visum!
44. Gången du var full: Förra helgen. Åhfyfan.
45. Gången du var hög: Hög på livet? 
46. Personen som såg dig gråta: Cecilie. När vi såg Harry Potter. Hehe.

ANTINGEN ELLER
47. Svart eller vitt: Svart
48. Hund eller katt: Voffe
49. Ute och festa eller hemma och mysa: Ute och mysa?
50. Tvspel eller Dataspel: tv-spel GUITAR HERO!
51. Singel eller upptagen: Klart man vill vara upptagen
52. Lunarstorm, Helgon eller Playahead: Eh.. Helgon. Haha!
53. Ragga eller bli uppraggad: Bli uppraggad, jag kan inte ragga.
54. Big Brother eller Paradise hotel: ÅH INGET!
55. Mörkt hår eller blont: Mörkt.
56. Blåa ögon eller bruna: Bruna
57. Choklad eller lakrits: Lakrits
58. Göteborg eller Stockholm: Stockholm
59. Höger eller vänsterhänt: Höger
60. Coca Cola eller Fanta: Coke
61. Pizza eller kebab: Pizza
62. Randigt eller Prickigt: Randigt
63. Älska eller älskas: Båda
64. Leva eller dö: Men.. Skriver någon dö så är nått fel!

ANTAL
65. Personer du älskar: Blah
66. Personer du hatar: Ett par
67. Personer som du sagt jag älskar dig till: Typ.. En? Fast inget var menat!
68. Personer du hånglat med inom en 24 timmars period: T...vå?
69. Glassar du ätit på en dag: Men nä.. 2?
70. Festivaler du ska på detta år: Ingen. Men varit på = 1! :D
71. Gånger du haft minnesluckor på: En gång. Lovar, bara en.
72. Gånger du varit hög: Igen? HÖG PÅ LIVET 24/7
73. Personer du saknar just nu: Booh.. Ett par.
74. Gånger ditt hjärta brustit: ASSÅ TYP NÄR SNOOKI BRÖT EN NAGEL OCH TYP.. Nä. Zero?

VEM
75. Vill du kyssa nu: Får jag pussa på Matt Good?
76. Ska du träffa imorgon: Maria!
77. Sjöng du senast för: Sjöng med igår på Big Daddy's Diner så Fia hörde nog..
78. Hade du senaste en msn konversation med: MSN är ju sååå 2008!
79. Spelade du tv-spel med senast: Mina värdbarn
80. Vill du ta med på en romantisk resa just nu: Ester
81. Vill kasta en sten i huvudet på: Typ NYPD
82. Förtjänar att dö: Alla och ingen och typ din förstfödde.
83. Ville du sova jämte inatt: Matt Good. Mouhahaha.


VAD
84. Gör dig glad: Snel hest
85. Gör dig ledsen: Dum hest
86. Vad vill du helst göra nu: Orka mera
87. Önskar du att du slapp göra: Gå 20min till bion.
88. Vill du ha nu: Konsertbiljetter
89. Önskar du dig i födelsedagspresent: Kissekatt
90. Längtar du till: Höstlöven
91. Tycker du om dina betyg: Sure
92. Ångrar du i ditt liv: Har ju inte tatuerat "No regrets" för ingenting.
93. Är det bästa som hänt dig: New York
94. Gör du helst en solig sommardag: Dricker Mike's Hard Lemonade på Coney Island
95. Gör du helst, ser film på bio eller hemma: Bio!
96. Vad saknar du från barndomen: Mah recklessness
97. Vad är det första du minns: "Jag ser ljuuuuuuset!"
98. Vad önskar du andra människor: Cupcakes
99. Vad tycker du om den här listan: Din mama.

Whattefuck händer här i New York?!

Jag vet inte hur mycket Svensk media upmärksammat det som händer i New York just nu, måste skrivit lite iallafall eftersom att jag vet att Sergels Torg i Stockholm hängde på i det som sker här, men iallafall..

Sedan 17'de September har Occupy Wall Street tagit över i Financial District i downtown Manhattan. Folk protesterar, fredligt och mindre fredligt, mot allt möjligt och mest bankerna. Jag är inte så insatt så rätta mig vafan, har ingen koll på varesig politik eller ekonomi!

Har inte märkt av det så mycket eftersom jag inte läser tidningarna (endast gratistidningarna AM New York och Metro) eller ser på tv här (får inte igång tv'n..) och idag var första gången jag faktiskt fick se något med egna ögon då jag vandrade förbi Zuccotti Park, där demonstranterna slagit läger.

Under veckorna har Wall Street varit en TT (= trending topic - det som det skrivs mest om just då) på Twitter och idag dök Times Square också upp bland de 10 TT's som visas över New York.

Tydligen så tog demonstranterna över Times Square tidigare idag och bland annat Michael Moore var på plats för att visa sitt missnöje! De har estimerat att de är 10.000 till 20.000 protesterande där och polisen har arresterat runt 70 pers bara idag (tidigare har det varit cirka 130 arresterade) och de har gått in med specialstyrkor och, till min stora fasa, hästar. (Tro det eller ej men jag är häst tjej! Snel hest!)

Videos finns redan uppe på YouTube och fyfaaan, de får bokstavligt hästarna att kasta sig in i folkmassorna för att ge plats åt fler hästar! Har även sett videos där polisen bl.a kör över en killes ben och sedan arresterar honom för att han sparkat bort motorcykeln som stod hans ben och en situation när en polis helt oprovocerat använt pepparspray på tre kvinnor och sedan promenerat iväg som om deras plågade skrik inte fanns.

Det är helgalen! Och tydligen har resten av världen häng med på detta och bl.a i Stockholm, Auckland, Sydney, Taipei, Tokyo, Paris, Madrid, Berlin, Hamburg, och Frankfurt har demonstrationer hållts där tusentals samlats för att skrika, vråla, sjunga och hålla upp skyltar. I Rom blev saker över styr och bilar sattes på eld nära Coloseum - allmänt kaos. Eller allmänt vafan, totalt jävla kaotiskt!!

Kändisar skymtar då och då Downtown för att ta del av spektaklet och i veckan hälsade Rage Against The Machine gitarristen Tom Morello på och spelade lite för demonstranterna. Susan Sarandon höll ett tal och en hel hög andra har gett sitt stöd till protesterna, däribland  Yoko Ono och Kanye West samt banden Anti-Flag och Radiohead.



Den officiella postern för demonstrationerna
(jag gick fan förbi tjuren för ett par timmar sen!)


Kan lugnt säga att jag inte tänker ta del av detta, har ingen som helst lust att se polisen utföra överhåld, bli nedtrampad av en häst eller bli arresterad. Jag beskådar allt på säkert avstånd från och med nu och tänker googla fram vart de kommer bege sig härnäst för att slippa bli indragen i något.

Pasifist för nu. Vill inte hänga på trenden ni vet. Hoppas det är över snart. Gonatt.

You can hear the pitter patter on the rooftops

Rubrik från Isles And Glaciers låt Umbrellas & Elephants

Kablam. Här äre inte precis party varje dag och just nu äre det lite långtråkigt.
Onsdag var väl kul. Kaffe och frukost med Maria och sedan ut på jakt efter Halloween-kostymer. Hittade inget men fick garva åt helt störda outfits och peruker. Lulz.

När Maria dragit för att jobba satte jag mig på ett Starbucks för att göra av med tid innan barna skulle hämtas. Tror jag hann sitta 5 minuter innan jag fick ett sms av Victoria yay! Hon sa åt mig att komma till DSW så det gjorde jag. Spenderade timmarna med att prova jackor, prata och skratta åt jackor. Hours well spent! Skitbra skit.

Sen hände det inte så mycket mer som inte inkluderade jobb. 

Idag - jobb igen såklart. Duh. Var hemma från Manhattan vid 9:30 och skulle ta en powernap för jag höll på dö. Vaknade igen vid 12:30 och hade sovit igenom mitt ihålliga alarm. Bravo Ida. Var skönt iallafall, gillar att sova.
Sen blev det jobbjobbjobb och jag jobbar just nu. Samtidigt som jag svär åt den långsamma nedladdningen av nya programvaran till iPoden.

Bilder yay.


Glasögonorm                                             Kille fick lyfta envis vovve


Jersey Shore-peruk någon..?                                 Victoria försvann i jackan!


Paraply i duschen när jag och J var på playdate..




For he's a jolly good felon

Rubriken är en låt av LostProphets - listen!

Måndag. Var jag egentligen ledig men eftersom det inte stod så på schemat så fick jag jobba ändå. Bara för att jag påpekade att "jo men det STÅR att jag ska jobba" när min värdpappa kommer och säger "du jobbar inte imorrn". Skulle hållt med och hållt käft.

Fick kliva upp 7:50 och jobba från 8 till 12:45. Tog t-banan hem till Maria och det blev en kortare tur i Chi Town och Little Italy samt ett stop på Pinkberry för min del. Mumma!

Angelica hade bjudit in oss till deras takterass för att spana på solnedgången över New Jersey och vi skulle vara där vid 6 så vi promenerade, käkade och fördrev tiden. Lite för bra var vi dessutom för vi missade det mesta av solnedgången p.g.a ett toabreak. Stabilt.

Fin utsikt var det från takterassen på 17'de våningen iallafall och vi snackade ett par timmar och lite av varje. Lite ont i magen efter allt skrattande men det vare värt!

Var hemma strax efter 9 och däckade strax efter 12. Måste lära mig att somna tidigare - 6 timmars sömn är inte tillräckligt!


Liten Maria på Pinkberry                                           Space bear grafitti


17 våningar ner


Pink sky over New Jersey


Jersey + Hudson River 


Yes yes folks. Det var väl det som var det.

takingbackSUNDAY

Söndag.

Sov så länge jag kunde för att sova ikapp det jag inte sov på Lördagen. Drog till Manhattan och gick i typ 1000 timmar. Från Union Square till SoHo och sen runt och runt och fifasen. Långt.

Iallafall togs det en massa bilder med systemkameran som jag dammade av och här är fyra av dem.








Shake shake shake hands

I Söndags skulle jag visa Maria lite snabbt vart NY Ink spelas in, jag gillar att gå förbi där, och när vi promenerar förbi sitter det tre tatuerade snubbar utanför. Inser att en av dem är Tim Hendricks, tatuerare i tv-serien NY Ink och tidigare i Miami Ink, och jag typ snubblar över mina egna fötter när jag tvärnitar och börjar babbla..

Säger nått i stil med "You're such an awesome artist. I wish I could afford letting you tattoo me blablabla" och får "Thank you, maybe some other time?" tillbaka. Jag häver ur mig, och blows my cover, "Yea, if you ever go to Sweden and tattoo". Inte säker på vad han sa sedan men ett "What's your name?" får han med, jag säger mitt namn och han sträcker ut handen, skakar min skakande hand och säger "Tim" som om jag inte visste det. Heh. Önskar dem en trevlig kväll och går vidare, giddy som fan.

Shaking moment. Jag var som en milkshake skakare, fast bättre. Shakey. Det var lite coolt iallafall! Kändisarna är lätt tillgängliga iallafall!


Tim Hendricks himself

Heaven For The Weather, Hell For The Company - LostProphets



Det är Oktober - ska det verkligen vara såhär varmt då?!
Förra veckan började man damma av vinterjackan och nu gräver man fram shortsen igen!!
Varmt varmt varmt. Och konstigt. Längsta sommaren jag varit med om, lugnt!

Clush - Isles And Glaciers

Fyfan vilken oerhört ... dag det varit!

Igår gick jag, Maria, Klara och Cecilia och tog ett par öl. Jag och Maria kanske tog ett par öl för många och idag, Lördag, har jag inte mått bra. HEJALDRIGVARITSÅBAKIS!!

Äckligt galet. Somnade väl runt 7 (hade iallafall sms'at något runt 7 så antar att jag var vaken då..) och klev upp efter 12 nån gång. Blev dock väckt ett par gånger av en väldigt överdrivet högljudd värdfamilj.

Planen för idag var att jag skulle gå och tatuera eller pierca mig. Det hände ju inte. Endast tanken på någon som helst sorts nålar gjorde mig svimfärdig så blev inget av det. Hamnade istället på Wildwood och käkade bakismiddag där. Fy satan så gott. Maria har dock alltid osis med sitt käk, nån dold talang hon har som gör att hon inte får den goda skiten som vi andra äter. Heh.

Just nu jobbar jag. 20:00 till 01:00 blev det jobb. Yay. Inte. Vill bara sova och sova och sova men måste vara uppe tills de kommer hem, världens sämsta idé någon någonsin har haft..

Imorrn vete fan vad som händer, men ska sova länge i vilket fall.


20c + i Oktober - booyah!


Maria                                                    Konservburklocks kvinnan


Wildwood ♥


Grannarna har tjuvstartat..

Is it progression if a cannibal uses a fork?

Rubriken är en låt av Chiodos. Är lite besatt av att lyssna på alla deras låtar, gamla som nya, på repeat just nu. Deal with it.

Idag var iallafall en jävligt skön dag. Åh ja!
Jobbade 7-8:30 och träffade sedan Maria på 84'th St! Vi skulle ha frulle och ville promt på svenska fiket som så fyndigt heter Fika. Det trodde vi skulle ligga på typ 50'th St så vi promenerar från 84'th och neråt. Tar en kaffe på vägen och bestämmer oss för att kolla in på Starbucks så jag kunde låna deras WiFi och ta reda på vart Fika egentligen låg. Vi hade där lyckats gå till 48'th St och det visar sig att Fika ligger på 58'th. Heh. Tio kvarter hit och dit eh?

Blev svenskt kaffe samt scones med creme cheese och sylt för min del och Maria köpte en chokladboll som tydligen inte va nå vidare. Tråkigt! 

Sedan följde ett par timmars försök på shopping. Letade efter väskor, jackor och partykläder. Gick inge bra för nån av oss. Maria var dock tvungen att fara hem och jobba innan 1 så jag tog på mig att själv försöka hitta grejer. Tog t-banan till SoHo och började med en väskjakt. Hittade en som jag fetdiggade men jag kan lätt sluta gilla nått om priset ligger på $200. Lätt.

Älskade vädret idag. New York var på topp! Klarblå himmel, inte för varmt och inte för kallt och helt perfekt! Tror jag bestämt mig för att dubba hösten till min favoritårstid. Lätt.

Hursomhelst så blev det kaffe break på Starbucks, en titt inne på Opera Gallery (ett tag sen man hälsade på där) och så stötte jag på en kändis! Tim Hendricks, världskänd tatuerare som just nu spelar in 2'a säsongen av NY Ink, gick runt i SoHo och jag sa till gubben att han var jäkligt duktig och att jag såg fram emot nya säsongen! Blev ingen bild med honom men nästa gång kanske! Mouhaha!

Hittade iallafall en väska till slut! H&M blev det. Ospännande och sånt men är nöjd med inköpet! Särskilt som min gamla väska bestämde sig för att gå sönder timmen efter att jag köpt den nya. Huh.

Jobbjobb och nu är jag klarjobbad för dagen och håller på att inviga nya väskan genom att proppa den full med de obligatoriska grejerna från förra väskan. Spännande.



En helg på Long Island University - C.W. Post

Normal rubrik wothefuckingho!

Fredag: Jobbade på morgonen och var klar 8:30. Köpte kaffe + muffins och satt med Central Park i ryggen på 5'th Avenue ett tag och bara lyssnade på stadsljuden. Älskar den morgon traditionen, sitta med gosakern mitt emot Guggenheim och sörpla kaffee och kanske mata lite duvor med blåbärsmuffins.
For hem för att packa vid 10 och fick ner all min skit i en ryggsäck! Tungt men praktiskt.
T-banan in vid 2, skulle träffa Jenni på Penn Station vid 3, och hann med en sväng in på Sockerbit för att köpa gotta för $17!! Skulle ju ut i vildmarken..

3:07 nån gång hoppar jag och Jenni på ett faktiskt tåg mot Hicksville och fick sitta på golvet. Var lite väl mycket folk! Klev av på Hicksville, ödemark fan, och fick åka gul skolbuss till LIU's Campus! Checkade in, fick nycklar till rummen, spanade in rummen och framförallt, luktade in rummen. Fyfan vilken lukt! Aldrig vädrat där inte tro man.. 

Middag blev det klockan 5, mackor. Fanns väl 4 olika sorter att välja på men inte var det riktig middag! Första lektionen vad vid 6 och den börjades med att alla introducerade sig. Meh, behövdes väl inte, var där för att lära mig om USA, inte om tyskar och mexikanare!

Sen blev det en massa skrivaskrivavasahonskrivaskriva och anteckna för det var 50 stater och 5 regioner som skulle gås igenom på 2 dagar! Fick sluta vid 8-9 tiden efter att ha sett på en film om lekar som ungarna i New York lekte förr i tiden. Ingen aning om varför och filmen sög så. Heh.

Tog en läskig dusch i badrummet som typ 10 pers delade och bäddade sängen som var täckt av nått galon-liknande material. Fräscht. Jenni slog på The Lovely Bones på sin Mac och vi såg mer än halva. Såatte.

Lördag: Väckare ställd på 8, frukost vid 8:30 som var det nästintill mest tragiska man sett, och sedan började dagens första lektion vid 9. Filmer om staterna blandades med random info och så skulle man få in staternas huvudstäder i hjärnan också. Florida's är Tallahassee, New Jersey's är Trenton och Kalifornien's är Sacramento. Nu vet ni.

Fick käka lunch vid 12 med de faktiskta studenterna på LIU! Folk överallt. Grym cafeteria hade de! Pizzaugn, fet salladsbuffée (blä), våfflor man fick göra själv, vanlig mat, frukt samt en glassmaskin. Kanoners!
Tillbaka till lektion vid 1:15 och sen körde vi på tills middagen vid 5. Mat i cafeterian igen och det var fortfarande festligt. Såg på film efter middagen, blev väl för mycket info för oss i slutändan. Sleepless In Seattle slogs på och jag gillade den inte. Whattafakk liksom! På slutet när de äntligen träffas på toppen av Empire State Building så grät varenda jävel runt mig och jag var mest förvirrad och besviken. Skare vara gamla klassiker ska de fasen vara zombies i dem också!

Såg lite på Thelma & Louise när vi var tillbaka på rummet. Halvsov väl mest men såg slutet iallafall. Nice.

Söndag: Samma som Lördagen, frukost och sen lektioner. Sista genomgångarna och sedan 45min för att plugga in allt innan lunch. Efter lunch skulle det hållas ett quiz där vinnarna skulle slippa läxa. Fyfan. Min grupp kom sist, började undra om Sydamerikanerna faktiskt förstod Engelska där!! Så då fick man läxa. Som inkluderar värdfamiljen. Vilket betyder att jag kommer få använda fantasin och låssas att de hjälpte - aldrig att de tar med mig på restaurang där de serverar typisk mat från New York. The fuck är det för sorts läxa?!

Var tillbaka i Queens runt 4. That's it. Så fort jag fantiserat ihop 2 sidor till läxan har jag mina första 3 credits. Nästa kurs om 1½ månad. Måste komma ihåg att packa varmaste kläderna som finns, svinkallt överallt på LIU!!

Bilder för kul peeps.


Geeky Jenni i spännande rum


Klassrummet som var underbart och inte alls svinkallt


Pizza party                                                        Faktiskta studernter


Vi hitta efterfesten                                               nkehgtrhbejzdfsnhgb 


blåblåhimmelochhuuuus

I'm back, back in the New York groove

Rubriken idag är från låten New York Groove av Ace Frehley och jag känner bara till den för att den spelas som intro till NY Ink.

Jag är tillbaka iallafall! Kort uppehåll och kort visit på Long Island!

Uppdatering på vad som hände i helgen kommer, men är 2 sidor från mina 3 credits som jag behöver. Mer läxa d.v.s. Men när den är färdigskriven så har jag 3 credits! Fukk yä! Inte så att man kunde faila klassen, men ändå.

Nu vet jag iallafall bl.a att Vita Huset har 35 badrum, 12 skorstenar, 8 trapphus och 3 hissar. Soo yea..

Kallt som fan hare varit så om nån timme nu ska jag dra fram 1000 filtar så jag absolut inte fryser när jag ska sova. Värme. 

Upp 6:15 imorrn ige, ännu en vecka. Varit här 271 dagar tydligen. Mindre än 100 kvar. Gillar inte detta alls! Visst, är lite lagomt less på au-pair yrken, men lämna New York? Det gör ont bara att tänka på det..

ttyl.