Söndagen @ The Bamboozle Festival, NJ, 2011

Ooojdå. Lite segt med uppdatering här, som vanligt! Här kommer iallafall sista inlägget om Bamboozle!

Söndag morgon, klockan ställt på sisådär 9 eftersom vi skulle hinna med dusch, packning och utcheckning innan 11! Hann gott och väl, var rätt skönt att få lämna de anställda på hotellet bakom oss, de var indier och rätt så otrevliga..

Köpte frukost på Dunkin och käkade sittandes vid en lite.. sjö? Var som en vattenpöl. Folk fiskade iallafall och fick faktiskt fisk! Skumt. Hade nån allergiattack där och slutade inte nysa - döö allergi, döö!

Tog vårt pick och pack till busshållsplatsen, betalade återigen $1,50 för buss och fick göra om hela gå-längst-highwayen-proceduren. Fick lite småpanik över om det fanns något väskinlämning på området men vi hittade en. $5 per väska och självklart hade man två. Tre om man räknar den jag inte lämnade in. Phew.

Började med att köpa mig en Bamboozle-tee för $10 - rätt najs då de gick på $25 annars! 

Musikdagen startades med galna moshpits till I See Stars, som jag såg och träffade på AP Tour också. De är grymt bra! Fick verkligen igång publiken, blev lite farligt ett tag och en snubbe gick runt med näsblodet överallt. Kan ju säga att han var lite Moses där, folket försvann framför honom när han kom och gick.

Nästa band var Black Cards. Inte så kända alls och inte så jättebra MEN.. Det är Pete Wentz, basisten från Fall Out Boy, nya band! Lätt värt att se dem bara för hans skull. "I have this tendency to talk over the lead singer" sa han och.. jo.. är man ett FOB-fan är man väldigt medveten om detta - haha!

Lisa fick nått sorts kåtslag när vi gick förbi ett tält där bandet Conditions höll på att signera grejer. "Han är sååå snygg!" sa hon och sen blev vi kvar i typ 20 minuter och bara kollade på honom.

Såg och lyssnade på Senses Fail och blev lite besviken - de spelade ingen låt jag kände igen! Har varit lite besatt av deras album Life Is Not A Waiting Room, det är så bra, men de spelade inga låtar därifrån. Fail. Senses Fail. Höhö.

Sen hände nått grymt. GRYMT! Gick mot största scenen och ser en lång typ som jag tycker mig känna igen. Vi förföljde typen och hans två kompanjoner och, jofan, nog var det Matt Good, Nick Martin och Adam Russell från D.R.U.G.S!!!! Blev helt ställd och hyper och skitglad! Såg ju detta band på AP Tour för bara ett par veckor sedan och nu fick jag träffa dem igen?! Åååh! Fick tre bilder med dem och slängde såklart ur mig ett "I love you guys!" - kan man bli mer av en fangirl? Skakade ett tag efteråt, hade svårt att greppa att jag träffade dem! Lisa bara skrattade.

Nästa band som skulle ses var okänt. För hela publiken. Vi spekulerade om vilka de var som skulle spela och när de rullade in ett piano på scenen blev det ju klart ett mindre urval av band. Muse, Panic! At The Disco och Elton John var de enda som slog mig. Jag hade feeeel.

Jack's Mannequinn intog scenen och typ halva publiken gick. Jag hade inte lyssnat så supermycket på dem men en låt har de som jag älskar, The Mixed Tape. Självklart spelade de den! Blev glad! De har även ett citat ur en låttext som går "Have you ever felt alone in a crowded room". Den käns.

En av dagens största akter var Bruno Mars och han var näst på tur! Han erkännde att det var första festivalen han spelade på men han ägde hela publiken! Alla sjöng med i Billionare, The Lazy Song, Grenade och Just The Way You Are men det kändes lite skumt att ge killen långfingret när han drog en cover av Cee Loo Green's låt Fuck You. Han ser för snäll ut för att man ska "flip the bird" åt honom!

Festivalens näst sista band (som vi skulle komma att se) hade fetaste publiken. A Day To Remember intog scenen med publiksvrål blandat med distade gitarrer och.. jag såg inte ett skit. Vi hamnade så långt bak att musiken knappt hördes!! Stog kvar tre låtar innan vi gav upp. Synd som fan, ADTR är grymma men vi hade en plan.

Vi småkutade bort till näst största scenen, längst bort ifrån scenen ADTR spelade på just då och gick långt fram som fan. Publiken var tunn och bestod mest av 30+are. Vi var kanske 30 minuter tidiga men vi skulle fan ha bra platser till Mötley Crüe!

När legenderna gick på scenen gick luften ut ur oss, vi var så nära!! De körde alla feta låtar, Kickstart My Heart, Girls Girls Girls, Dr. Feelgood och hela faderullan! Lite magiskt var det också när Tommy Lee satte sig vid pianot och började spela introt till Home Sweet Home. GÅSHUD!
Nikki Sixx stod precis framför oss, Mick Mars a.k.a ostkroken vaggade runt och kom över ett par gånger, Vince Neil hade lite svårt att hämta andan men höll pipan rätt så bra! Mr. Lee var lite svår att se bakom sitt steampunk trumset men han var bra. Såklart!

Setet slutade med bugningar, publikens jubel och "encore, encore, encore!!". Fick inget encore men däremot så fick Lisa tag på ett av Nikki Sixx plektrum och jag fick en av Tommy Lee's trumpinnar! (Pappas kommentar till detta var apkul - "HANDSPRIT!")

Kutade ut från området hoppandes och fnittrandes, höga på showen! Hämtade ut våra väskor och letade reda på shuttlebussarna som vi fått veta skulle gå gratis till tågstationen. $4 dollar fattigare kom jag till Penn Station runt 11 och var tillbaka i Queens 11:45. Trött men så jäkla nöjd! Slut på helgen, slut på Ida och nästan slut på pengar. SÅ VÄRT DET!


Lisa dricker frukost. Hehe.                                   Moshpiten till I See Stars


HAHAHA!!!


Black Cards - Pete fuckin' Wentz!!


Jag, Lisa och tre femtedelar av D.R.U.G.S!!!


Jack's Mannequinn                                                Bruno Mars


A Day To Remember syns knappt                                         Mötley's backdrop!!!


Nikki Sixx och Vince Neil


Mick Mars                                                                Tommy Lee






Nöjda svenskor med diverse souvernirer!

Det var det. Klart och färdigt, inget mer att skriva om förra helgen!!

Uppdatering om veckan som gått kommer ikväll, ska till Converse store nu och byta mina nya skor.. Uh.. Herå!






Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Spara uppgifterna?

E-mail: (publiceras inte)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0