En blandad bild kan man väl säga?


Aldrig har man känt så mycket folk av olika nationaliteter!
Dock får jag erkänna att 50% av personerna på denna bild är just Svenskar..

Bilden är från Fredag förra veckan inne i Operahuset och personerna ni ser är följande:

Mig själv, Belgiska Stephanie, Franska Louise, Franska Estelle samt mina kompanjoner Jennie och Caroline!

Inte så varierad kompott på just denna bild men annars umgås man med Polskor, ett par Spanjorskor, Portugiser, Nya Zeeländare, Tyskar, Fransyskor och sånt.
En hel del nya människor man lärt känna och trots att vissa säger "äsch, vadå behålla kontakten med dem man träffar här, man har ju ett liv efteråt" så vet jag att jag kommer sakna detta gäng när jag flyger tillbaka till Sverige.

Idagoesblond

Bild kom snabbare än jag trodde.



Återigen är man då blond. Behöver dock få bort lite av det orange/gula som sugit sig fast i håret.
Snart så!

USA kanske dårå eller jarå!

CC ringde i Fredags, det kanske jag glömde nämna i sista inlägget?!
Hursomhelst så har jag blivit antagen till programmet och nu i veckan ska de börja matcha mig med familjer i Staterna!

Hoppas denna gång kommer bli mer spännande, kanske fyra matchningar på ett halvår? Skämtar..


Nu har man liksom ett antal månaders mer erfarenhet så nu borde det faktiskt inte vara några problem. Tatueringar är inte monster!

Visst ja, bild på mitt hår var ju nästintill utlovad, får se vad jag kan göra åt det, försöker fixa en tills imorgon!

Barnvaktar just nu, sånt är enkelt då ungen lägger sig vid 8!
Bob snarkar en massa. Ni får en bild på Bob istället.


Klicka på bilden för att se den större.
Denna valp sitter jävligt skumt hursomhelst.

Nästan en helbra vecka!

Torsdag var en ok dag. Fick håret klippt för första gången på över nio månader! Skämmes på mig, det åkte av en del eftersom det var så slitet. Funkar ändå tycker jag.
På kvällen mötte jag upp i T.Wells med en ny au-pair so, hör och häpna, också är från Ö-vik!

Visade sig t.o.m att vi hade gemensamma kompisar! Skitroligt var det att sitta och prata om Park, Nola, Framnäs+Max och allt mellan England och Sverige!
Jag och franska Sophie sjöng Eagles "Hotel California" på karaoken och när jag kom hem vågade jag nästan inte somna eftersom...

...Fredagen skulle innehålla biljettsläpp till mitt favoritband, My Chemical Romance, och deras konsert i London som ska hållas om exakt en månad! (23 Oktober)
Klockan nio, vilket är efter att jag skjutsat Max till skolan, satt jag klistrad vid datorn och till min stora häpnad lyckades jag få tag på en biljett! Helt sjukt ju! Spelningen i London sålde ut på sju minuter!

Gick med ett fånleende resten av dagen!

På kvällen körde Caroline ut mig, Österrikiskan Anna och Tyska Xenia till Tonbridge för att gå på ett Starbucksmöte. Var riktigt mycket folk där, och inte många Britter! Fick kaffe för £2 och hade det kul. Men vi hade det roligare på P&P och kom inte i säng fören efter fem..

10:30 var dock jag och Carro uppe, vi skulle ner till Brighton! Så jag tog min lilla silverfärgade Golf, körde en timme och sen var vi framme! Älskar Brighton alltså!
Vi shoppade lite på Primark, blev en grön skjorta för min del, och käkade munkar på stranden bredvid piren.

Körde hem och nu sitter jag och torkar mitt nyfärgade hår - bild på hur det ser ut kommer!

xoxo

My Chemical Romance - Na Na Na

AAAAH!
Satt klistrad vid datorn när BBC Radio 1 för första gången spelade My Chem's nya låt Na Na Na!
Fick en liten intervju på köpet med Gerard Way!
Låten är bra. Riktigt jäkla bra! De låter hårdare än TBP och nyare än Revenge (vilket det naturligtvis är!")



Video från KROQ - amerikansk radiokanal som slog the UK med att spela den först..
LYSSNA PÅ LÅTEN OCH DÖ INTE!  ♥

The killjoys are ready!

Inte så mycket författat här senaste veckan..
Kanske ska skriva ett par rader? Kej..

I Fredags var det en lugnt kväll fram tills midnatt då mitt favoritband, My Chemical Romance, laddade upp en video som teaser inför deras kommande album! Allmänt kaos uppstod i mitt huvud och det var svårt att somna! 4 år sedan de sist släppte något nytt likson..

Lördag mötte jag upp med Jennie i London och undrade varför det var extra mycket folk. Svaret kom i form av Påven som skulle ha någon sorts framträfande i Hyde Park. Delar av tunnelbanorna var nedstängda och det var floder av religiösa människor överallt!

Vi satt och käkade vid Marble Arch (ligger aldeles brevid Hyde Park) och fnissade åt alla med "I <3 The Pope"-skyltar och hemmagjorda t-shirtar..

Handlade ett halsband på Primark, tog t-banan till Charing Cross och Jennie åkte hem för att barnvakta. Själv tog man en promenad på ca. 40 minuter från CX till London Bridge, fotade lite och satte mig sedan på tåget tillbaka till Crowborough.

Kvällen spenderades i T.Wells med Sophie och Jennie på en nattklubb och sedan sov jag hårt hemma hos Sophie fram till 12..

Hämtade bilen innan 13:00 (parkeringstiden gick ut då..) och körde hem mig själv och Jennie till mig för att invänta roast dinner!
Vi väntade länge på den dessutom..
Dock fick jag en glad överaskning på twitter där MCR annonserade ett par spelningar till sin världsturné!! En av spelningarna är i London redan nästa månad och biljetterna släpps på Fredag! Gissa vem som måste gå?!?!

Måndag jobbade jag som vanligt och på kvällen mötte jag upp med ett gäng au-pairer i T.Wells i form av Jennie, Lauren, Louise, Roxana, Lorena och Iais, varav de sistnämnda är sprillans nya!
Vi pratade fram till 12 och sedan sov jag tills jag vaknade..

Tisdag var trög, jobbade hela dagen och var barnvakt på kvällen medans Paris jobbade natt.

Idag har jag städat, dragit på Starbucks och väntar nu på att Paris ska komma hem från Eastbourne med Max, han hade fotbollsmatch med sin skola mot en skola nere på kusten.
Imorgon ska jag äntligen klippa mig, var över 9 månader sist, och fixa till hårfärgen lite..

KRAM!

Design omgjord..

..till viss del.
Tänkte ta bort drop-down menyn men blev lat så istället fixade ny header, lite ändrade färger samt en ny bakgrund.
Blev det sämre eller bättre än föregående design?




Bjuder på konstig bild också.

Video från Muse

En video jag filmade under Muse's sista låt - Knight Of Cydonia! (alla som spelat Guitar Hero III känner igen den!)



Så jäkla bra! Dock synd att man inte hade bättre plats på slutet, var dock så uttorkad och sönderhoppad att det nästan var för det bästa.

Bilder från Muse & Biffy Clyro på Wembley

Här kommer ett gäng bilder.
Drygt all ladda upp alla - tar åratal!
Enjoy.


ellie i taxin ♦ Wembley ♦ Mig och Wembley ♦ kö till toan

inuti Wembley ♦ Scenen ♦ Jag själv ♦ Pizza + öl £9.50!!!

High 5! Uppblåsbara dockan ♦ I Am Arrows I Am Arrows Igen

White Lies ♦ White Lies igen ♦ Biffy Clyro ♦ Biffy Clyro igen

Biffy Clyro 
♦ Muse gör entré 
♦ Muse 
♦ Muse 

♦ Muse 
♦ Muse ♦ samt publikfloden ut från Wembley

Hoppas någon blev glad över detta, tog en fasligt lång tid!

Alla bilder är © Ida Norberg.
Ta dem för f*n inte!

Muse & Biffy Clyro på Wembley Arena | 11/9 -10

NU kommer det ett vackert inlägg här!

Innan jag ens hade åkt till England fick jag nys om att ett av mina favoritband skulle spela på Wembley Stadium. De gjorde det 2007 också, utsålt två dagar i rad. Kan tillägga att Wembley har en kapacitet på 75,000 till 90,000 sittande och 15,000 stående under konserter. En hel jävla del alltså!
Jag nämnde att jag ville gå på denna konsert och bad Paris köpa biljetter åt mig som jag skulle betala tillbaka!
Fick biljetterna som en tidig julklapp förra Söndagen och nu i Lördags for jag och Ellie upp till London!
Oturligt nog var tunnelbanesystemet nere. I nästan hela London. Sååå Ellies pappa betalade 2 timmars taxi (det var en massa traffik) från Tunbridge Wells till London Wembley Arena. Underbart!

Kom fram runt 4 och insläppet skulle vara vid 4:30. Köerna vi ser är långa. Jättelånga. Dock visar det sig att vi inte behöver köa i de köerna. Vi går helt enkelt förbi alla köer och rakt in i Wembley. Awesome!
Promenerade in på sidan och insåg att vi lätt skulle kunna komma riktigt nära scenen från vänster sida! Det gjorde vi också men vi blev hungriga så vi köpte dyr pizza i en bar. £9.50 för en liten pizza och en öl! Pff..

Gick tillbaka in i arenan och gapade över hur stort det var! Men tar den 90.000 på en fotbollsmatch så förstår man ju.. Att Muse lyckades sälja ut hela arenan två dagar i rad var dock svårt att fatta.

Första bandet kom på scenen vid 17:30 och det var lite småtråkiga bandet I Am Arrows. Bästa under deras set var när sångaren, efter första låten, säger "nice tits!" och pekar ut i publiken på en Uppblåsbar Docka som någon i publiken håller upp. Haha!

De får mest applåder när de kliver av scenen och det går som en våg av lättnad genom publiken.
18:30 kliver nästa band på, White Lies. De var helt ok, dock hade sångaren noll känsla! Blicken var tom och han såg väldigt reserverad och rädd ut. Skulle väl jag också göra med en sådan enorm publik, but still!

Nästa band. Åh. Jag kved av lycka! Biffy Clyro klev på vid 19:30 och efter det var allt bara.. vackert! Haha! Sångaren spelar alltid utan tröja och han är FIT. Så. Snygg. Tatueringarna är det inget fel på alls, nej nej!
Biffy spelade alla låtarna man ville höra, kastade sig runt på scenen som galningar och gav allt! Så jäkla bra!
Spelade The Captain, Bubbles, Many Of Horror och Born On A Horse bl.a. Vet du inte vilka Biffy är eller om du aldrig hört låtarna tycker jag att du ska kolla upp dem - helt suveräna! De går av scenen svettiga och sevärt nöjda, hela Wembley tjöt!

20:43 precis kommer en massa flaggbärare ut. De har texter från Muse's låtar på plakat, flaggor och banderoller och efter att de paraderat runt på scenen kliver kvällens tre huvudpersoner Matt, Dom och Chris ut på scenen. Muse har anlänt!
De rivstartar med titelspåret från deras senaste album, Resistance, och nästa låt är ingen mindre än Twilight-låten Supermassive Black Hole. Gåshud all the way!
De kör ett TVÅ timmars set som inkluderar deras bästa låtar, UFO'n som svävar runt, en höjbar scen i mitten av publiken, enorma uppblåsbara bollar som studsar runt i publiken samt konfetti som kom precis överallt!
Klart den bästa konserten jag varit på. Helt fantastiskt! Stämningen, människorna och musiken. Åååh.. Så jäkla bra!

Blev ett lite långt inlägg så bilder kommer i ett annat. Jag ligger efter med en hel del bilder. Skyller på att det tar superlång tid att ladda upp bilder via blogg.se!!!

Amerika då?

Jag är klar med alla ansöknigar och intervjuer som behövs för att matchningarna ska komma igång med hos Cultural Care!
För er som inte hängt med så kan jag berätta att jag, när jag är klar med mitt år här i England, har sökt som au-pair till USA. Detta var trots allt mitt mål från början och jag hamnade i England eftersom det verkade i stort sett hopplöst att få tag på en familj i USA.
br>
Detta sa de på CC var p.g.a mina tatueringar men efter att ha prata med ett gäng andra tatuerade au-pairer insåg jag att detta inte var problemet.
Nu har jag, till dagens datum, 9 månaders med erfarenhet av barn och jag hoppas verkligen att detta kommer snabba på matchningsprocessen!
Ska mailja CC nu också. Ska be dem sätta mitt avresedatum tidigare än jag tänkt!

Trivs inte så bra med min värdfamilj här just nu och min värdmamma säger hela tiden att hon "är så pank och inte kan ha kvar dig".
Dessutom gick värmepannan sönder igår. Huset är kallt och man kan inte duscha utan att bada isvak i badkaret.

Kommer kosta att byta den och känner på mig att Paris kommer påpeka ännu en gång att "nej, vi kanske inte kan ha kvar dig".
Lika bra att åka nånstans där man känner sig önskad och där barnen inte är ständigt snäsiga och elaka.
Jag har verkligen gjort mitt bästa för att bli kompis med Max, men han verkar inte vilja vara med på det planet.

Igår fick jag kommentarerna "your hat is REALLY ugly" samt "you'd be the best au-pair if you bought me this game. If you don't I'm gonna hate you".

Vad är det reklamen säger? Livet har sina goda stunder.

Känn ironin.

Lite kaos och sånt

Max började nya skolan i Onsdags. Var hyfsat trött när man masade sig upp på morgonen innan klockan ens slagit 7.
Kom fram till hans nya skola strax innan 8, han börjar numer 8:15,  och var hemma igen vid 9.
Sov nån timme och gjorde de vanliga sysslorna.
Hämtade honom vid 15:30 och körde tillbaka hem till en lugn kväll.
Torsdag var det i stort sett samma rutin, förutom att han går i skolan till 16:30 alla dagar utom Onsdagar från och med nu. Woa! Mycket press på småbarnen här!
Fredag kom Max lilla utbrott i form av ett "jag vill tillbaka till min gamla skola".. Det vill man inte höra med en terminsavgift på £5000. Hans nya skola hjälper honom dessutom med hans dysleksi, just därför tycker han ännu mindre om skolan - han har plötsligt lärarens ögon på sig och han behöver prestera något för en gångs skull.
Jobbigt läge!
Fredagkväll tog jag det lugnt som bara den, var skakis av nerver eftersom det visade sig att Ellie fått kvarsittning på en LÖRDAG. Vad är oddsen?! Vi skulle in till London innan 9 på morgonen var det tänkt men hennes kvarsittning skulle vara till 12!! Började planera hur vi skulle ta oss till Wembley och inser då att 90% av Londons tunnelbanesysten var nerstängt i helgen p.g.a reparation och sånt. Det tar 3 timmar att promenera från tågstationen till Wembley. Ouch!
Det löste sig dock med Lördagen, läs mer om världens bästa Lördag i nästa inlägg!!

Jag ligger ju typ efter bah dårå

Lite kanske.
Hade en vild helg med utgång Fredag, bilkörning ner till Brighton på Lördag och sedan fest och grattande av franska Sophie! Söndagen börjades någon gång mitt på dagen då Caroline körde oss till McDonalds och vi käkade massa mat innan vi nästan blev inlåsta i köpcentret!
Fredag blev jag och Jennie raggade på av ett gäng 17-åringar då vi satt i en park och pratade (*hostsmakadepålitealkoholhost*) och vi blev bjudna på taxin hem till Jennie av ett par killar vi träffade utanför en av nattklubbarna i stan. Stabilt!

Lördag vaknade vi typ 1. Vid 3 var vi nere i Brighton (fick stanna en massa längs vägen eftersom Jennie inte mådde kanoners) och shoppade lite på Primark innan vi satte oss på stranden vid piren och käkade mukar och varm choklad. Jennie åt iof inget, men jag käkade!
Körde tillbaka till T.Wells och for direkt hem till Sophie för att ha lite förfest med Strongbow, pizza och The X-factor. Kanoners! Drog på p&p igen och kom hem och i säng runt 4-5.

Sov gott fram till 14:30 och sedan drog ett gäng på fem till McDonalds och Starbucks.
Riktigt härligt helg och den fortsatte igår på Sophies riktiga födelsedag då vi intog Operahuset för att födelsedagsflickan skulle få sig lite drinkar och sånt.
Hemma strax efter 12, väldigt trött, och somnade inte förän två på grund av att jag var för trött. Inte stabilt!

Idag var officiellt sista dagen på Max sommarlov. Imorgon börjar han på sin nya skola men idag var han där för att testa en simklass. Skolan är ju apstor!! Hittade nästan inte till badhallen och när vi sen skulle till skolans uniform-shop tappade vi bort oss lite.
Imorgon ska man upp 6:40 för att köra pojken till nya skolan vid 7:30.. Detta är inte roligt längre!
Seriöst. Har haft funderingar på att byta familj nu på slutet. Stod inte i mina arbetsplaner att jag skulle bo med en ensamstående mamma, får £60 i veckan, städa precis varje dag, torka upp piss och skit från hundarna och nu blir det ännu mer jobb. För samma pengar.
Bor dessutom 15 minuters bilresa bort ifrån mina kompisar här och ja.. Ska prata med Paris om framtiden här. Hoppas ju på att det ska gå till sig så att säga så jag får stanna året ut.
Funderar också på att skaffa extrajobb ex. barnvakta någons barn på dagarna mellan att jag städat huset och ska hämta Max från skolan vid 4:30. Skulle behöva de extra pengarna..

Räknar ner till Lördag nu dessutom! Har fått biljetterna till MUSE PÅ WEMBLEY. ÅÅÅÅH. Kommer bli fanatiskt och fantastiskt!
That's it.. HERÅ.