This is how it goes

Idag har varit en riktigt skön dag!
Vaknade runt 10.30 i ett tomt hus. Eller ja, hunden var på nedervåningen och flåsade som vanligt.
Tog en snabb dusch och körde sedan upp till Tundridge Wells för en dag på stan.
Hittade en påse med en skoluniform i bilen som tydligen tillhörde Ellies klasskamrat så jag släppte av påsen hemma hos Jason, där det var en massa ungar!
Fick med mig Ellie in till centrum och parkerade för första gången i ett parkeringshus här!
Det går faktiskt riktigt bra att köra här nu, har svårt att föreställa mig hur det är att köra i högertraffik nu. Riktigt skumt men så har det visst blivit.

Tanken med dagens T.W besök var att jag skulle hitta en ny jacka, men på vägen hem hade jag köpt;
* 2 halsband på Topman för £1 styck
* En blå t-shirt med tryck på för £8 på New Look
* Lunch på KFC
* Vanilla Latte på Starbucks
* The Used's nya skiva Artwork på HMV samt nya exet av Kerrang!

Alltså inte alls vad jag planerat att inhandla men jag är nöjd ändå!
Dock fungerar inte skivspelaren i bilen, så tanken jag hade med inköpet av skivan krossades dramatiskt när cd-spelaren spottade ut skivan, pep och visade error på displayen..

Ska spendera natten själv i Crowborough då Paris och Max stannar över hos Jason. Imorgon ska jag skjutsa in James till T.W imorgon runt 9.30 och sedan agera barnvakt åt Amelia & Ellie resten av dagen. Varken svårt eller spännande men det funkar helt klart!
Dock synd att jag inte lyckades pricka in london tre söndagar i rad. Haha!

Barnvaktning och sånt

HEJ!

Jag är verkligen sämst på att uppdatera här. Sämst. Men har inte så mycket spännande att berätta om.
Igår var Paris, Jason och grannarna på en välgörenhetsmiddag, så jag var barnvakt åt tre barn.
Max, Louie, Georgia, Ozzy (fluffig katt) och Teddy (agressiv liten hund) var kvällens sällskap och det var nog det lättaste barnvaktsjobb jag haft hittills!
Georgia satte sig och gjorde läxa medans killarna spelade TV-spel och jag försökte bonda med hunden. I slutändan kunde jag t.o.m klappa honom utan att han försökte bita mig eller morrade! *seger*

Hursomhelst sååå.. blir det ingen utgång med au-pairerna ikväll. Känner verkligen inte för att festa till det.
Idag ska jag försöka hitta till en tatueringsstudio och boka tid för att få lite mer bläck på armarna! Hoppas verkligen att den inte är gömd i nån liten gränd..
I eftermiddag ska jag hjälpa Jason hämta tjejerna från deras skolor och sedan skjutsa Ellie och hennes kompisar till Sainsburys. Phew, hoppas verkligen jag hittar!
Helgen lär bli lugn, Hogan var hos veterinären idag och vädret är verkligen virrigt!

xoxo Ida

Kinesiska Nyåret i London

Är lite seg med att uppdatera här insåg jag just!

Iförrgår for man då återigen in till London med tåget, denna gång med finska au-pairen Saija. Efter att ha panikat mig genom morgonen eftersom bilen var borta var tågresan lugnande och vi kom fram till Charing Cross runt 11.40.
11.50 mötte vi upp med en hel hög au-pairer, alla med olika nationaliteter, och promenerade de få minuterna till Trafalgar Square där det kinesiska nyåret firades med ytterst högljudda smällare. Det ekade på gatorna och eftersom vi bara såg röken stiga upp från folkmassorna blev det lite förvirrat där ett tag.

Nästan alla krävde kaffe så alla 10 au-pairer försökte ta sig, i en stor klunga, genom de enorma folkmassorna och upp förbi the National Gallery på jakt efter ett Starbucks.
Redan där lyckades vi tappa bort ett par tjejer och efter någon timme gav jag, Saija och franska Caroline upp helt på att försöka hålla samman med gruppen och gick istället till Chinatown och fixade lite mat. Självklart åt man kinesisk mat med ätpinnar och jag fick en riktigt stor potion! Gick därifrån mätt som en idiot.

Sedan promenerade vi runt kvarteren, gick in i ett par affärer och sedan var dagen i stort sett slut! Jag och Saija promenerade tillbaka till Charing Cross, köpte en sista Starbucks och hoppade på tåget tillbaka till Tunbridge Wells.

Bilder (såklart);

Finska au-pairen Saija som också jobbar i Crowborough

Rökigt vid Trafalgar Square

Folkmassor framför The National Gallery

Nu är det tydligen Tigerns år. :)

Glada poliser!

Farbror Martin undrade om jag sett mycket duvor i London. Det har jag inte men jag dedikerar denna bild åt honom.

Chinatown!

Kinesmat! Kolla in portionen! Massive!!

Folkmassor på Trafalgar Square

That's the end of it!

You Give Love A Bad Name

Dagens rubrik har inte så mycket att göra med något egentligen. Det var helt enkelt låten som spelades i mina högtalare just nu.

Iallafall så är jag lite dålig på att uppdatera här. Den enkla anledningen är att jag inte har något speciellt att säga.

Tänkte bara ta upp lite skillnader på Sverige och England här. Enbart för att ha något att skriva.

Först har vi faktumet att Britter är bra mycket artigare än Svenskarna!
När man träffar någon är det alltid "a pleasure to meet you" och det frågas alltid "how are you" oavsett om man känner personen ifråga eller inte. På affärerna försöker expediterna småprata som om man var gamla vänner och i vissa fall raggar killarna lite diskret på en bakom disken. Det sistnämnda är dock lite smått obehagligt. *ryser*

Sen har vi ju traffiken. Vägarna här är supersmala och Britterna är experter på att parkera precis överallt och på så sätt göra vägarna ännu smalare! Ecodriving (köra på så höga växlar som möjligt samt att undvika att köra på vägar där man måste växla upp och ner mycket) är nästintill omöjligt här. Man får visa hemst mycket hänsyn till de andra traffikanterna och om någon är artig och låter dig passera först på den smala vägen kräver medtraffikanterna att du höjer en hand och tackar/hälsar den som släppt förbi dig. Det skulle nog aldrig hända i Sverige!

Då tog man upp det lite smått.
Igår var jag ut med Jennie, Margaux (Fransk au-pair) och Tereza (Tjeckisk au-pair) och hade det trevligt på en pub och på ett danshak. Hade det roligt och lär göra om detta ett antal gånger!

Imorgon (eller idag om man går efter Svensk tid) ska jag återigen in till London! Tre gånger på en vecka är fan inte illa!
Imorgon ska då det Kinesiska Nyåret firas och Chinatown kommer explodera av färger och kineser! Kommer ta tåget från Tunbridge Wells med finska au-pairen Saija och sedan möta upp med ett gäng andra au-paire på Trafalgar Square. Hoppas allt kommer gå fint!

Hörde att Skandinavien är kallt och blir kallare. I feel for you.

What the..? London igen? YES!

Jo, det blev ju så! Igår morse klev vi upp 7.45 för att käka frukost & 8.53 gick tåget från Crowborough Station in till London!
Dagens sällskap bestod av Paris, Max och Nathan, Paris lillebror.
Vi tågade in till London Bridge Central och begav oss genast mot London Eye, till fots. Tog ett tag och Max han bli riktigt rastlös under promenaden.
Kön till London Eye var dock flera timmar lång. Pow! Så vi gick helt enkelt till London Sea Life Aquarium, där kön var lika lång, men Paris hade förköpt biljetter så vi gick helt enkelt förbi hela kön och in i mörkret!
En massa vackra fiskar i alla möjliga färger fick vi se. Hajar, rockor, clownfiskar, sköldpaddor och sjöhästar fanns i de stora tankarna och det blev en hel del bilder på kameran.

Efter akvariumet bestämde vi oss för att, jo fan, vi ska upp i London Eye! Kön var dock fortfarande lika lång, om inte längre, och eftersom Paris är allergisk mot köer så köpte hon vip-pass för £15 extra och vi gick helt enkelt förbi hela denna långa kö och fick en väntetid på max 10min!

Utsikten var helt fantastisk! Man såg allt! Eller ja, nästan iallafall. Fick syn på Wembley Arena borta i fjärran, Buckingham Palace syntes tydligt, House of Parliament syntes snett nedanför oss och människorna på marken var mindre än myror. Faktumen att solen sken och himlen var blå gjorde det hela något så oerhört overkligt att när man klev av hjulet förväntade man sig att man skulle vakna upp ur en dröm när som helst.

Eftersom vi ville slippa tokruschen på tåget på vägen hem bestämde vi oss för att käka lunch lite snabbt och sedan hoppa på tåget tillbaka. Dock tog lunchen bra mycket längre tid än först planerat och vi missbedömde avståndet till London Bridge Station och vi var 100% säkra på att vi missat tåget. Dock han vi med det precis när dörrarna höll på att stängas. Det var proppfullt och vi fick stå upp halva resan tillbaka men hem kom vi iallafall!

Som vanligt kommer nu en mindre bildbomb - enjoy!

En ♥-dag i London

I förrgår var det alltså dags!
Klep upp runt 7.45 för att orka ta mig ur sängen och in i duschen. Smärtsamt som fan att ta sig ut ur badrummet som blivit behagligt varmt efter min 30min måste-vakna-innan-jag-dör-dusch.
Käkade frukost, packade ner kamera, börs och en liten London-guide som jag fick av kusinerna innan jag åkte!
James skulle komma och köra in mig till Tunbridge Wells station kl. 9 men 9.05 fanns det inte ett spår av honom.
Visade sig att han var på sjukhuset med sin mormor som blivit tvärdålig.
Detta betydde då att jag skulle bli tvungen att själv ta bilen in till T.W, hitta gratisparkeringen samt hitta till stationen. Aldeles själv för första gången. Jag var 100% säker på att det skulle gå åt helvete.
Men 9.25 stod jag ändå på tågstationen i T.W med Jennie och försökte klura ut hur man köpte biljetter.

Biljettproblemet var lättlöst, dock skulle vi bli tvugna att ta en buss från T.W till Sevenoaks för att sedan byta till tåget som skulle ta oss direkt in till London!

Vi anlände på Charing Cross Station runt klockan 11 efter att hunnit se både London Eye och House of Parliament från tågfönstren!
Eftersom vi skulle möta Barbara, den franska au-pairen från vårat område, på Charing Cross så väntade vi där ett tag, men fick sedan ett sms där det stod att hon var på London Bridge, en bra bit bort alltså!
Blev till att ta en långpromenad bit bort. Vi hittade dock henne relativt snabbt och fick på samma gång se Tower Bridge!

Barbara skulle prompt dra med oss till någon markan som låt i City-delen av London så vi vandrade runt där i ca. 1,5h utan någon större framgång. Barbara hade tydligen ingen aaaniiing om vart marknaden faktiskt låg.
När klockan nästan var 2 bestämde jag & Jennie oss för att dra bort till Piccadilly Circus istället.
Klev på tunnelbanan vid Liverpool Station och lyckades efter många om och men ta oss till Piccadilly Station!

När vi kom upp till markytan möttes vi av Piccadilly Circus!! Dock var det inte lika coolt som jag trodde det skulle vara, men nu har man iallafann varit där och sett det med egna ögon!
Jennie inhandlade en I ♥ London-hoodie och vi gick sedan vidare bort mot Buckingham Palace!
Det ingav inte heller dendära Wow-känslan man kanske förväntat sig men det funkande ändå.
När vi väl kommit ifrån Buckingham Palace och regnet som började trilla ner lite diskret runt den tiden, vandrade vi vidare mot House of Parliament! Ni vet, byggnaden som innehåller Big Ben. Hehe.
Hittade dit fint och när vi sedan insåg vad klockan var gick vi längst Themsen och tillbaka till Charing Cross. Tåget hem gick 17.23 och jag kom hem til Crowborough runt 8 på kvällen!

En riktig heldag!

Här följer lite bilder från dagen; 

 


Händelsernas center är inte här

Precis som dagens rubrik säger så händer det inte så mycket här.
Blev ingen utgång med au-pairerna igår, satt mig vid TV'n och tittade på Sweeney Todd istället!

Idag har varit en mycket lugn dag!
Max är hos sin mormor i helgen och Paris har spenderat natten hos Jason och har varit i London idag. Huset för mig själv! Har ju Hogan här men han är inget vidare sällskap i längden.

Sov till 11 idag, så skönt! Drog sedan med mig James in till Tunbridge Wells för lite valentines shopping. Köpte ett par grejer åt Paris och Max, hoppas de uppskattas!
Blev också tvungen att dra in på Starbucks för en vanilla latte, de är så.. addictive. Trots att det är kaffe är de helt drickbara och smakar mumma!

Under kvällen nu har jag försökt lära James spela Robbie Williams låtar på gitarren. Gick sådär men det var roligt iallafall!

Imorgon drar jag, Jennie och en fransk au-pair vid namn Barbara in till London!
Tåget går från Tunbridge Wells runt 10 på morgonen och raka spåret in till London city!
Ska bli så roligt, och jag lovar att ta en massa bilder!

Hårfärgen drar fram

Yes. Har återigen plågat mitt hår med kemikalier och allt vad det nu är.
Fick ett paket med illröd hårfärg av grannen som bangade med att färga sitt eget hår. Gratis var det!
Slängde i det igår när jag städat klart och gillar det! Verkar ha stora problem med att välja bara en hårfärg verkar det som. Blir nog inte svart igen!
[Det tycker jag var vuxet skrivet av mig!]

Nog om det. Imorgon har Max ledigt från skolan så ska ta och hitta på något roligt med honom. På kvällen blir det eventuellt en repris av föregående fredag, det vill säga karaoke och pubar med au-pair tjejerna!


nytt hår och löjliga bilder.


Bror blir stor. Eller större iallafall.

Ingenting speciellt händer här just nu så slänger bara upp ett inlägg där jag säger;

Grattis brorsan!
Bara ett år kvar till körkortet och krogen nu!


Jonas som han oftast ses - mobilnörden himself..

Ännu en måndag i England

Idag har jag varit här i 4 veckor. Det har gått såå fort att jag nästan blivit farträdd.

Dagen har dock varit relativt långsam. Samma sak som alltid på förmiddagen, lagade nån sorts pastagegga till lunch dessutom.
Fick hem mina nya linser idag dessutom! De heter midnight, har styrka och är lite obekväma än så länge. Skyller på att det är ett annat märke. De är ganska coola iallafall.
Gick på en fotopromenad i snöslasket också. Jo, snön kom tillbaka imorse i stora, blöta flingor. Blä.
Promenerade iallafall längst en väg som inte hade någon trotoar alls, och inga bilar tog hänsyn till att man gick där. Närmaste bilen körde förbi i 70 knappt en halvmeter ifrån mig.
Träffade på ett gäng hästar i en hage och tyckte synd om dem eftersom de blev blöta. En hade täcke men tror inte han var lyckligare för det eftersom det hunnit bli blött och tungt efter en dag ute.

Vandrade hemåt och insåg att jag varit borta i 1,5 timme och att mina Vans var genomblöta.
Aja, slänger upp lite bilder ändå!

- Klicka på bilden för att se mina nya linser på riktigt nära håll. Haha! Ser stört ut sådära men på avstånd är de coola!

Bilder från promenaden;

 

Det var det.
Ska kanske in till London på Lördag med Jennie. KUL!
Dessutom är det lov här nästa vecka, så det planeras aktiviteter för fullt!
Som det ser ut nu är en dag bokad i London; London Eye, Madame Tussauds, Duck Tour m.m. samt Sea Life Centre i Brighton. Ser fram emot nästa vecka kan jag ju säga!!

Kan tillägga att jag äntligen fått mig ett brittisk sim-kort till mobilen också! o2 top-up - woo!!


Fredag i Tunbridge Wells med au-pair-gänget!

YES! I Fredags var det då utgång med Tunbridge Well's au-pair tjejer!
Började dagen med att jag inte kunde hitta någon skjuts. Bussarna gick klurigt, taxi var uteslutet och ville helst inte köra bil själv i mörkret.
Lyckade iallafall ordna skjuts med ett gäng au-pairer som skulle till Tonbridge!
De hämtade upp mig på stationen i Crowborough runt 7 och släppte sedan av mig vid T.W's tågstation!
Dock skulle jag träffa de svenska au-pairerna Jennie och Isabelle vid stationen 20.15 så hade en timme att slå ihäl!

Promenerade runt i T.W centrum och försökte lära mig vart alla viktiga ställen låg, såsom Starbucks, Victoria Place, Operahuset och Subway!
Mötte iallafall Isabelle och Jennie och fick prata svenska! Haha, så skumt att kunna uttrycka sig så mycket enklare plötsligt!
Vi mötte upp med en massa andra au-pairer senare och sammanlagt blev vi tio stycken!
Vi började kvällen på en karaokebar med skönsång och en cider. Vi var tydligen duktiga för vi fick en och annan låt dedikerade till oss!
Efteråt gick jag, de två svenska au-pairerna och en Belgisk tjej vid namn Stephanie vidare till en klubb som hette Beluga, stannade där tills de stängde vid 2 och sedan begav jag mig hem till Jason där jag skulle sova. Jag kan tillägga att jag gick från T.W's centrum till Jasons hus, en promenad på ca. 20min, i mörkret!
Sista 5 minuterna fanns det ingen gatubelysning alls men det gick bra ändå! :D

Brudarna!Toothfairy gets a present

Vilken dag igår!

Kunde inte städa riktigt eftersom de håller på att renovera på nedervåningen. Det blev långtråkigt!
Max fick en gitarr och jag försökte lära honom något men.. han anser att han är ett musikaliskt geni och vägrar lyssna på mig när jag säger att "nej, det var inte riktigt rätt".
Att han sedan inte kunde somna eftersom han var såå nervös över att tandfén skulle dyka upp inatt och byta ut hans framtand, som låg under kudden, mot pengar!
Runt midnatt var jag 100% säker på att han sov och först då kunde jag smyga in i rummet, försiktigt lirka ut tanden från under hans kudde och mosa in £2. Phew!

Idag har det varit lugnt, Max vaknade och var överlycklig över sina £2, jag städade huset och rensade ur kylen.
Sen blev det roligt - jag fick ett grönt paket!!
Stort tack till mormor och morfar som skickade ett paket med svenskt godis!! Det var mycket uppskattat! ♥

Ikväll ska man in till Tunbridge Wells för att träffa ca. 10 au-pairtjejer och gå ut med dem! Blir tydligen karaoke och sedan nattklubb.
Sover i T.W inatt så slipper ta dyr taxi hem till Crowborough mitt i natten! Det är myycket bra.

Här har vi då göttat!

Ses efter helgen, då hoppas jag att ni kommenterat skiten ur bloggen! ♥

Ni vill nog inte se detta..

 

Så.. snö och minusgrader i Sverige va?


Hur gör man? Papper? EU-kort?

Fick nyss en kommentar på bloggen som jag tänkte ta upp här!

Hej! Jag funderar på att åka som au pair till England privat. Jag tänkte höra med dig, vad för papper och sånt man måste fixa med innan? Tänkte höra med någon som är på plats och vet. :)


Som ni som läser min blogg kanske vet så åkte jag ju till England utan att gå via någon organisation.
Jag hittade en jättetrevlig familj via www.aupair-world.net och åkte helt enkelt till England själv för att jobba so au-pair för dem.

Eftersom både Storbritannien och Sverige ingår i EU behöver man just inga papper, lite beroende på vad man ska jobba som såklart.
För au-pairer behövs inga speciella papper, möjligtvis om du vill starta ett bankkonto här men jag har ingen aning om vad för slags papper som behövs för det. Har trots allt inget konto utan kör cash eller med mitt svenska VISA-kort.

Något jag vet att man behöver är ett European Health Insurance Card. Detta kort ger dig samma rätt till vård som invånarna i landet du jobbar! Du beställer det enkelt via denna sida och det är helt gratis.

Taget från Försökringskassans hemsida:
Arbetar du som au-pair kan du omfattas av socialförsäkringsförmåner i landet du arbetar om arbetet där är jämställt med avlönat arbete.

Räknas au-pairarbetet inte som sådant arbete, kan du i vissa fall omfattas av de svenska reglerna. Försäkringskassan kan ge dig närmare besked. Om du under din tid som au-pair fortsätter att vara försäkrad i Sverige har du rätt till nödvändig sjukvård på samma villkor som au-pairlandets egna medborgare.

Glöm då inte att ta med dig EU-kortet.

______________________________

Det är alltså inte så mycket du behöver göra, inga papper att ordna med och absolut ingen krångligt greencard som måste fixas!

Hoppas jag var till någon hjälp!


En ny dag i Jarvis Brook.

Denna dag har varit speciell.
Började med att Max absolut inte ville till skolan. Att försöka få på honom uniformen var som att försöka få en blåval att sitta fint.
Inte ville han ha någon frukost heller.
Det löste sig dock; han fick i sig en macka, fick på sig alla kläder och kom till skolan i god tid.
Gjorde det jag gör varje dag sedan, städade och städade lite till.

Hade bestämt möte med en finsk au-pair som heter Saija vid Crowborough Cross så träffade henne där vid 12.30.
Körde dit aldeles själv! Tappade bara bort mig en gång och körde på vänster sida av vägen hela tiden! Mycket stolt!
Saija var mycket trevlig och tydligen ska jag ut med henne och ett gäng au-pairer på fredag eller lördag! Kul att träffa nytt folk i min egen ålder måste jag säga!

När jag kommit hem från vårat möte hände inte så mycket, det kollades på film, åts mat och spelades gitarr!

Har nyss försökt få Max i säng och hjälp! Han var riktigt trött men ville knappast erkänna det utan kallade mig otrevliga saker och grät. Enbart för att jag bad honom borsta tänderna.
Tandborsten är visst hans största fiende.
Dock fick jag honom i säng i hyfsat bra tid, trots tårar och kall säng.
_____________________________

Visst ja, blev ju lite förändringar med mitt hår igår.. Lekte med lite avfärgningskräm och ja.. resultatet kan ses på bilden nedanför!

Brunk + orange/beige/gult.


En ny gitarr. Ååh yum!

Yes! Äntligen är den efterlängtade gitarren inköpt!
Fick skjuta upp städningen av huset eftersom Paris hade bråttom in till T.W, hann knappt få på mig något smink eller duscha!
Såg ganska skabbig ut när vi kom in i musikaffären men hittade gitarren jag spanat på ett tag!
En Yamaha LL6 helakustisk med sunburst finish!
Provspelade en och blev fast.
Gick på £475 ≈ 5300kr och då fick jag med hardcase, extra strängar och plektrum! (se bild på skönheten nertill)

Har dessutom fått kontakt med ett par au-pairer i området! Ska träffa en finsk tjej imorgon, wohoo för nytt sällskap!
Ska träffa ett par till i helgen, bland annat en svenska! Kommer kollra bort mig helt i språken!
Den enda jag pratat svenska med här, förutom föräldrarna via skype, är hunden! Och han är verkligen ingen man håller konversationer med..

 

Det var det.. Har ni frågor om.. verkligen vad som helst, så fråga mig gärna!
Eller släng bara in en fin kommentar, det uppskattas!


En söndag i England.

Så. I söndags vaknade jag i jättehuset och insåg att ingen var hemma!
Självklart hade jag fel, Jason sov fortfarande och Paris var i duschen. Hade nästan panik ett tag! Huset är stort och Paris påstod att hon sett spöken i köket och i mittgången på mittenvåningen. Jag gillar inte att behlva veta sånt för min fantasi har inga gränser. Blir ganska så paranoid av sånt..

Gick bra ändå! När alla var någolunda vakna och klädda tog vi en promenad till en pub i närheten för att käka lunch.
Var en väldigt typisk brittisk pub med jaktklädda britter, fisförnäma damer och en jäkla utsikt!!
Hogan följde också med och fick sitta inne med oss! Tydligen ett förekommande fenomen.
Faktumed att hundar får följa med in alltså..

Dagen gick fort och när vi kom tillbaka till huset for vi hem till Crowborough, hämtade upp Max från hans mormor & morfar och for sedan hem för att spela Wii med Jason! Woo, haha!
jag omger mig med fina miljöer.

En helg hos the Porters

Tillbaka i Crowborough nu!

Min körlektion i fredags gick super! Visst, den Brittiska traffiken är galen och man måste köra på fel sida av vägen, men efter att ha fått vissa saker förklarade för mig så går det bara bra nu!
Största problemet är att hitta till alla olika ställen..

Efter körlektionen hämtade Jason upp oss och vi for till Sansburys och handlade en massa snacks. Då menar jag verkligen en massa! Doritos, M&M, Ben & Jerrys, en hel del choklad och.. ja.. En massa grejer.
Ingen orkade laga mat så det blev till att beställa pizza. Hm. Dock första pizzan sedan jag kom hit!
Gick och la oss runt 11 på kvällen sedan, alla var ganska så trötta!

På lördagen visade det sig hur trötta alla faktiskt var, vaknade runt 10.30 av att någon skrek "look at the time!!!".
När alla var uppe slog Jason upp en studsmatta på tennisplanen
Jag och Ellie tog en taxi in till Tunbridge Wells och shoppade lite!
Blev lunch på Starbucks (♥) och inköp av bl.a. avfärgningskräm och en snygg blåsvart tunika!

[klicka på bilderna för att se dem i större format]
Detta vaknade jag till i lördags. En Max, en Ellie samt en Hogan. Det utbröt ett kuddkrig på min säng och jag fick en hund på mig. woo!

På lördag förmiddag slog de upp en studsmatta på tennisplanen! Det var solsken & t-shirt väder!

Här sov jag alltså i helgen. Ser jäkligt flashigt ut på utsidan men Porters är väldigt stökiga! Handdukar lite överallt, godispapper i hörnen o.s.v.

Lunch på Starbucks ♥