Bakakakdag

Baka kak dag. Står det. Utan mellanrum.

Min värdmamma fyllde år idag och jag var den enda som kom med present! Lite skumt faktiskt.. Hon fick ett presentkort på Starbucks, alltid en hit.

För att bättra på hennes dag så bakade jag och J en kaka/tårta medans hon var hos frisören! Eller ja.. jag bakade tårtan och J kladdade på en massa strössel.
Sockerkaka är visst en succee bland amerikaner! Nästan hela kaktårtan tog slut och alla sa "mmmm" och "this was actually good!" så jag kände det som att det var mission accomplished!

Lite bilder på hur fin kaktårtan blev!


Rektangulär sockerkaka  |  Frosting på burk!


kaka nergeggad med frosting  |  trössel som liknar krossat glas


Dekorerar-lådan!  |  Strössel som liknande glas alldeles för mycket!!


färdiiiig

The Bamboozle - nedräkningen har börjat!

Idag är det precis en månad tills vårens största grej drar igång!
Jag snackar såklart om festivalen jag och Lisa ska dra på!

Hotell i New Jersey är bokat, fick mail om att min biljett till festivalen ska skickas ut snart och jag är TAGGAD!

Har bara varit på något i samma skala en gång tidigare, förra året såg jag och Ellie ju Muse på Wembley Arena med en publik på ca. 70.000. Undrar hur mycket folk det kommer dyka upp på festivalen.. Spännande!!

Har dessutom lyckats kamma hem en affisch signerad av ett av mina favoritband, Taking Back Sunday! Samlade in poäng via en poängjakt på festivalens hemsida och bytte in 40.000 poäng mot min poster. GALET!

Åååh. En månad. Tre dagar med över hundra band och en härlig Ö-vikare som sällskap. Hoppas på sol och lite mer värme nu!

this is so like the movies.








Försök på stalker-ism, cp-möte och cheesecake

Igår alltså. Då försökte jag stalka Lindsey Way och hennes man. Som råkar vara lite av en idol för mig. Kan säga redan nu att mitt stalkande misslyckades helt.
Stod på andra sidan av gatan, mitt emot Opera Gallery, med en Vanilla Bean Frappuchino och försökte smälta in med telegväggen medans jag spanade in genom rutorna efter ett blont eller rött hår-ruffs. Inget. Så kom en fet skåpbil och ställde sig i vägen för att lasta av en massa öl och vatten som skulle in i galleriet.

Det närmsta jag kom till att se nån som jag idoliserar var alltså deras dryck. Ingen större succee. 
Stod iallafall utanför galleriet i typ.. 30 minuter innan jag fick ge upp för jag skulle träffa Karin på Penn Station!

Lite nere efter mitt misslyckade stalkande så käkade vi lunch/middag utanför Madison/Penn och tog sedan t-banan ut till Queens eftersom Karin skulle hänka med på mitt LCC-möte. CP-möte. Au-pairer; ni kanske tror att dessa möten kommer vara gold and silver och trevliga au-pairer. Ne. Inte. Vi skulle mötas på en biljardhall som ligger på huvudgatan här i Forest Hills och det gjorde vi. Jag, Karin, LCC'n och den lilla asiatiska tjejen i gruppen.

Det var alla som dök upp. Så tragiskt! Tyskarna bryr sig inte alls om att komma! Dessutom sa LCC'n att 'om ni vill stanna här ett tag måste ni köpa nått att dricka'. Eeh. Nej. Så jag och Karin gick vidare, kollade lite i affärer och avslutade kvällen med cheesecake på Marthas. Äckligt mätt blir man, så fruktansvärt maffiga bitar man får!


Opera Gallery med South Park-gubbar i fönstret  |  NYC + klistermärken = sant


Inne på biljardhallen - ser ut som en strippklubb


Austrin Street från Biljardhallen, våran pytte-hududgata


Cheesecakes, jag tog Oreo och Karin Red Marble (min var godast)

dag slut kramkram.


Träningsvärk, Vänner och sånt

Har inte varit så crazy på att blogga senaste dagarna, har gjort annat. Typ som att jobba.
I Fredags jobbade jag 8-5:30 och ungefär 3 av de timmarna spenderade jag och barnen i en lekpark spelandes fotboll. Jag hade inte ens rört en fotboll på sisådär 3-4 år innan och mina ben var inte helt redo. Ouch. Dessutom lyckades jag missa bollen och sparka skiten ur marken vilket resulterade i en nästan knäckt tånagel och en massa smärta.

Fredag gjorde alltså ont.
LÖRDAG gjorde fortfarande och men jag trotsade allt sånt och drog till Manhattan med en liten lista över ställen jag måste se:
Opera Gallery - artshowen ni vet, som jag skrev om igår. Som jag nu fått reda på att jag inte kommer in på..
Vänner-huset - tv-serien Vänner spelades in i L.A men huset de bodde i är faktiskt på Manhattan.
Parson School of New Design - Om man som jag älskar Project Runway är det en grej man blir lite besatt av..

Började med första objektet på listan, galleriet! Hittade det utan problem och jag kunde se hur de gjorde iordning stället för artshowen! Jag är jävligt duktig på att hitta på Manhattan nu men jag fuskar..
Om jag vet att jag ska till ex. Battery Park så letar jag alltid reda på stället i Google Map's och skriver ner hur man tar sig dit. Därför hade jag tänkt efter före och googlat hur jag skulle gå för att ta mig från Galleriet till Vänner-huset!

Tog kanske 15 minuter att hitta dit men sen såg jag det! Inträngt bland en massa smågator på ett gatuhörn stog det. Såg mycke mindre ut än på tv men det var rätt så fint ändå! 
Gick tillbaka till galleriet efter att ha tagit ett par bilder, spanade efter kändisar i SoHo och gick sedan upp mot Grand Central för att gå på toa och ta nån t-bana tillbaka hem.

Kom tillbaka till Forest Hills, mötte upp med Cecilie och käkade pizza. Riktigt jävla god pizza. Lite småläskiga killar som jobbade där (tror vi kom fram till att de var sexuellt frustrerade eller så) men vi överlevde och kom hem nån gång efter 7.

Jag hade en låååång skype-date med guzziguzzKarin, tror den var på över två timmar. Jag höll henne vaken länge! Mouhaha! Hon är på Irland btw, alltså 4 timmar före mig. Tror vi gav upp runt 11 så you do the maths.

BILDER:


Galleriet med en massa folk utanför som köade till nått annat


Vänner-huset!


Småläskigt skyltfönster i SoHo


lol


Middag. åååh. ååååh!



sun is back alright!


Snön är nästan borta, den lilla som kom det vill säga, och solen var på G idag.
Kallt och miserabelt ändå, men hallå! Sol! Man blir gladare av den!

Det var hagel- och åskstorm igårkväll, smällde bra på himmelen och hela rummet lystes upp av blixtarna medans ishaglet smattrade mot rutorna. Jag gillar det så länge jag inte behöver vara utomhus när det håller på och har sig.

Försöker peppa mig själv nu för Söndag! Sure, har au-pair möte med LCC'n då, men det är inte det jag peppar för!
Ska på en konstutställning där Lindsey Way (bassist i Mindless Self Indulgense och fru till sångaren i mitt favoritband) ska ställa ut ett diorama och mingla med New Yorkarna. Ska försöka smyga på henne! Eller, iallafall fixa foto och autograf. Om jag törs. Därför jag peppar på, törs inte riktigt än!

Lördag ska jag käka middag med Cecilie. Det är alla planer jag har hittills. Måste fixa mer folk att umgås med här, lite torrt med sällskap faktiskt.

Va i helv..?!

Nu snöar det här igen. Vad är detta!? Är ju VÅR! 
Vaknade imorse med ett lätt snötäcke på hustak och buskar men det mesta hade redan regnat bort.
Snöade när jag och J var på playdate på Manhattan, panoramafönstren i lyxlägenheten hans kompis bodde i visade verkligen hur grått och trist det blir när snön kommer fram, lessamet.

Hämtade E som varit på en sleepover hos en kompis, tog förresten år att hitta dit då jag fick fel adress först, men vi fick tag på na! Bilen är tillbaka förresten, hamnade ju på verkstan i Fredags p.g.a ett läkande takfönster!

I t-banan på vägen hem så frågar en kvinna om jag är J's mamma, jag svarar nej och hon säger då snabbt "Nannie? Au-Pair?" och när jag säger att, jo, jag är en au-pair så blir hon stormförtjust! Hon hade tvillingar på bara ett par månader och var supersugen på att skaffa en au-pair! Berättade om Cultural Care före henne och hon frågade om allt möjligt, när vi klev av tågen höll hon på att googla CC för att få tag på ett nummer att ringa, kanske får en till au-pair i området då! Helkul!

MEN. Men. Menmenmen när vi väl kommit upp från underjorden och bort mot bilen så börjar det hagla. Bara sådär. Inte litet skithagel heller, det vräkte ner iskulor och det var väl bara tur att paraplyet i väskan faktiskt låg i väskan! Blev träffad av en isboll på handen och det gjorde ont. Ta bort. TA BORT!

Inga bilder idag, vädret är för deppigt och det gör mig deppig. Bort med moln, snö och regn nu, riktig vår tack!

Spring. Break.

Det har börjat nu. Spring break. 2½ veckor med lov. Åhhalp.

Idag var dock en lugn dag, min värdmamma hade ledigt från jobbet, det regnade och alla var trötta. Spenderade dagen med att läsa en bok och hjälpa J sätta ihop ett enormt lego-projekt. Mer organiserad unge får man leta efter, alla legobitar var sorterade efter storlek i upp till 12 olika lådor. Inte en enda legobit på golvet! Jag var impad!

Jobbade 8:30 till 5 och tog en sväng till Dunkin Donuts när jag slutat jobba och fixade kaffe och en donut. Gottigt.


Random London-bild från förra året. I miss it!

Övergiven shopping

Blev lite ensammen idag och orkade inte ta mig in till city för att bara gå runt, gör sånt mest hela tiden. Spelade gitarr ett bra tag på förmiddagen och gick sedan till huvudgatan här för att leta rätt på nått coolt nagellack. Intalade jag mig iallafall.

Solen sken som en besatt sol men det var kallt. Blåsigt och kallt. Vad hände med värmen som var i Fredags?! Var ju uppåt 25c°!!

Kom iallfall ut från Barnes & Nobles $23 fattigare och en ny Chuck Palahniuk bok samt en AP-tidning rikare. Rätt nöjd!
Fortsatte till lite olika affärer i jakt på nagellack, hittade inget och hamnade plötsligt inne på Sephora.

Sephora är en kedja som liknar Make-Up Store lite, de har sitt eget sminkmärke och säljer en massa olika, rätt så fräna märken där också. Själv fastnade jag framför montern med Kat von D's egna sminkmärke!
Visste ju att det fanns men hade inte fått syn på det någonstans, logiskt med tanke på att det bara säljs i Sephora-butiker!

Hittade en palett med 8 olika ögonskuggor i en tjusig ask (asken gjorde mycket!!!) som jag köpte. $38. Den ni. Tror inte jag spenderat en sån summa på smink före eller efter studenten! Men eftersom jag åkte hit med en enda ögonskugga, en vit - vad tänkte jag?! - så behövdes det väl. 

Kom hem till ett tomt hus, min värdfamilj visste att jag inte skulle vara borta länge, de hade trots det gått för att käka middag på en restaurang och jag var lämnad hemma med veckans rester. Värme upp lite tacos och frös i köket medans jag käkade, alltid så kallt där, det drar från fönstren..

Satt och surade ett tag, försökte söka efter kurser jag kan läsa nu under våren men drog en nit. Måste få nån att hjälpa mig där, svårt att se var jag kan läsa, får läsa och sånt.

Nu ska jag spela gitarr och typ. Försöka undvika att frysa.



Do I look Italian to you...?

Rubriken idag kommer jag till en bit in i inlägget, jäkligt komiskt faktiskt!

Idag började jag min dag vill 11. Det vill säga, jag sov till 11! Hade ställt väckaren då så var väl bara logiskt att jag vaknade antar jag. Var bestämt att jag och Karin skulle göra stan idag, siktet inställt på Soho, och vi skulle ses på Penn Station vid 13:40! Så 14:50 var jag där såklart, E-tågen ska fan alltid gå på nått konstigt schema på helgerna!


Vi tog t-banan till Soho och började med att.. leta mat! Men innan vi hoppade på tåget så hände det en skitrolig grej!! En kvinna kommer fram till oss där vi står och småpratade innan tåget dök upp:
Kvinnan: Can I just ask, I know you're from Italy (hon menar mig?!) but where are you from? (frågar Karin)
Jag: Uuh.. I'm.. We're Swedish?
Kvinnan: Oh, sorry! Let's pretend this never happened!

Så jäkla kul! Hon trodde tydligen att mitt armband sa "I ♥ Italy" när det egentligen står "I ♥ Tattooed Boys". Skrattade gott åt det ett tag!

Väl i SoHo höll Karin på att dö av hunger och jag gillar mat, var bara common sence att hitta mat. Gick in på ett najs ställe, käkade blandad mat samt en Vanilla Coke var och drog sedan ut på gatorna på jakt efter sommarkläder! Gick inge vidare, inte ett enda plagg inköpt faktiskt!

Vi blev sugna på Cheesecake efter ett tag och drog upp mot Central Park. Kom aldrig till parken dock, kallt och blåsigt trots att solen var framme på en klarblå himmel. Tragiskt.
Letade och letade efter nånstans att fika och fick faktiskt syn på ett Svenskt café med det fyndiga namnet FIKA! Stället var stängt, typiskt min tur, men vi promenerade vidare och hittade en Italiens restaurang som hade Frozen Yogurt! Köpte en liten bägare med sånt vitt gegg och köpte till lite topping; jordgubbar, strössel och krossade Oero's! Så gott! Dock lite väl kallt med tanke på att vi frös innan vi hittade restaurangen.

Tog oss bort till Times Square sedan med siktet inställt på bio! Såg filmen Beastly som var bra men lite väl förutsägbar och cheesy - gillade den ändå!

Följde Karin tillbaka till Penn Station där hon tog LIRR hem (Long Island Rail Road) och jag tunnelbanade tillbaka till Queens. De var den dagen alltså!

Bilder, my beau:


Karin äter mat  |  Soligt i SoHo


Brandbil utanför Trump Tower  |  Glada, kalla au-pairer!


Svenska cafeét!!!  |  Neeew Yoooork


NYC LOVE och jag där i mitten!!  | Kristna fanatiker alltså..


Frozen Yoghurt är kallt!!  |  Efterlyst kille! :O

kram.

Bilder från St. Patrick's Day i NYC

Här kommer då lite utlovade bilderrrr.


No Parking Thursdag / Polisen  |  Läsa bok i Central Park


Ekorrar making luve | Llama på central park's zoo


Panorama över stället jag stod vid först innan paraden gick igång


Han sålde gröna prylar |  Paraden sändes på TV från bl.a dendär skåpbilen!


Hästar kom i början  |  Sopgubbarna fick också applåder


US Army  |  Marching Band


Häst och vagnnnn  |  Säckpipor!!


Fick mig en flagga!  |  NYPD :3


Panorama över slutet av paraden vid 79'th Street

nu orkar jag inte mer. herå.

"Svårt att få tag på dricka?"

Fick en fråga från Anna:
Bara undrar, hur svårt är det att få tag på alkohol i England och Usa? hur ser dom på sånt där?
Läste någonstans att de är ganska "slappa" med alkohol och att komma in på klubbar trots att man är under 18 i london.


Heh, denna fråga kom för ett par dagar sedan men hade glömt den. Here we go, answeeeeer!

I England är det busenkelt att få tag på alkohol, det är 18 för att få köpa i affär och varenda butik säljer öl, vin, cider och annat. Ofta kollar de inte ens ID men det är 18 år enligt lag. Ska man på en pub är det också 18 som gäller, de kollar ID när man går in och/eller om man betalar med kort.

Klubbar är lite värre, fast det beror på vart man går antar jag. De lite finare klubbarna i ex. London håller 21+ på papper, men själv så kom jag in på 21 klubbar trots att mitt ID sa att jag bara var 20 och även 18åringarna i sällskapet kom in. Men vi hade väl bara tur, hände att vi blev nekade inträde också, man vet aldrig i förväg. Bli kompis med säkerhetsvakterna är knepet! Haha!

USA
däremot. Har inte ens försökt köpa här, vet att det är 21 och att de kollar ID på alla, det står så i deras skyltfönster iallafall. Klubbarna håller på 21 också, men går man med en promotor så kan man lika väl vara 18 och komma in ändå..

Så det var det.. Yes.

St. Patrick's Day i New York

Yes, idag var då dagen med stort P. 

Tare kortfattat, är lite trött sådär och ja. Såhär var min Torsdag;
Färdigjobbat vid 8:15, drog till Starbucks och satt där nån timme. Fick sms av Cecilia där hon sa att hon inte skulle hinna med paraden, ensammen dårå!
Tog mig ut på gatorna och började gå söderut längst 5'th Avenue där Paraden skulle hållas! Klockan är där typ tio och den skulle dra igång först vid 11 så jag spatserade i värmen till Central Park och slog mig ner på en bänk och läste ut A Clockwork Orange.

Klockan närmar sig 11 och jag börjar gå söderut igen längst 5'th, försöker hitta ett bra ställe att stå på för att kunna se paraden, hittar ett bra ställe och.. där hamnar man i skugga. Trots att dagen var varm och skön var det kallt och miserabelt i skuggan!
Första ekipagen drar fram i Paraden och där inser jag att.. den är rätt så tråkig. Hade förväntat mig stora feta typ.. floats? Som scener på hjul! Med leprechauns och sånt. Men nej, var en massa gubbar med säckpipor, hela jävla New York's poliskår, en maaaaassa Irländare (såklart) och lite varierade inslag. Fick bland annat syn på Miss New York, men det kom jag på först i efterhand när jag kollade igenom dagens bilder nyss!

Men yea, 12:30 drog jag från paraden och tog t-banan till Penn Station, käkade lunch på mitt stammis ställe och åkte t-bana upp till paraden igen. Tur att det är gratis för mig.. Ställde mig vid 79'th Street där paraden slutar och tog lite bilder, sjukt med folk alltså!

Gick upp till reservoaren i C.Park efter det och löster korsord tills det var dags att hämta J från skolan.
Mina ben gör asont av allt gående jag gjort idag, kommer väl rullstola mig fram imorrn!

Tog med J till en av de stora lekparkerna i C.Park och han sprang runt med sina kompisar där ett tag innan vi begav oss hem. Lite stökig dag, känns som om man klarat av en hel veckas aktiviteter i en dag! Phew.

Bilder kommer imorgon, inte en chans att jag orkar lägga upp nått nu!

Rubriker är för sånna som sovit ett par timmar

Jag har inte haft så mycket att skriva om i mitt vardagliga liv. Händer inte så mycket utöver det vanliga och det tas inte så många bilder eftersom det inte händer nått som är värt att ta kort på. Typ så.

I Måndags var jag hemma med sjukt barn, J var i stort sett frisk men skolan krävde att han skulle vara hemma en dag frisk för att se till att han inte kom och smittade sin klass. Blev en 10 timmars arbetsdag, inte så farligt eftersom vi mest tog det lugnt. Han drack förresten typ 1000L vatten & Gaterade. Galet.

Tisdag.. inget särskilt hände Tisdag. Så.. så kan det vara.

Idag, Onsdag, köpte jag äntligen min eftersökta vårjacka! Var rea på en affär i Queens Mall och jackan gick på $17. Hur jäkla galet är det?! Skitglad är jag, för om jag bara haft vinterjackan imorrn hade jag dött, värme har utlovats!
Så jag köpte jackan, hämtade J från hans karate (E hade annat på sin skola och blev hämtad av min v-mamma senare) och sedan gjorde vi nått man inte gjort på länge; hoppade hage!

Jag fick rita upp rutorna och J skrev nummren, jäkligt bra teamwork! Jag vann, det var inte meningen. Dessutom har jag vunnit varje gång vi spelat Monopol Junior, men seriöst, det går inte att spela mesigt i det spelet, jag försöker lägga mig!!

Imorgon ska jag stanna på Manhattan hela dagen, det är 250'de jubileét för St. Patrick's Parade här i NYC och när de skryter och säger att det är "världens bästa parad" så måste man ju se!
Kameran hänger med och det verkar som om att en av Long Island-aupairerna vid namn Cecilia, som jag faktiskt delade rum med på au-pair skolan, ska hänga på! Kan bli en grymt kul dag!

Auf Wiedersehen nu. G'natt.

Timelord?

Satt med J idag och kollade på America's Funniest Homevideos. Följande konversation uppstod:

J: Ooh, can I go back in time?
Jag: Uh.. No? That's impossible you know.. (tror att han sett på Dr. Who och fått för sig att timelords finns)
J: Duuh, I know! I meant on the computer, back to that funny clip!
Jag: ...

F.A.C.E.P.A.L.M

Jag vill vara laglig igen

När man fyllde 18 i Sverige fick man dra på krogen, köpa löjligt dyra drinkar, köra bil (dock inte efter att ha köpt dyra drinkar på krogen) och man fick rösta och sånt.

När jag var 19 bodde jag ju liksom i England större delen av året. 18 på alkohol i butik, och nog fanns det i varenda matvarubutik, kiosk och pub/klubb/kylskåp. Köra gjorde man, fast på vänster sida av vägen och höger sida av bilen. Inga problem!

Här i USA får jag fortfarande köra bil. Det är typ det man får göra när man är 20. Om 131 dagar blir jag laglig igen, då kanske man kommer hänga med Jersey-svenskarna eller Long Island-svenskarna ut på en nattklubb, se Manhattan's upplysta gator och avenyer från ovan med en Jägerbomb (har de ens det här btw?!) i handen och nån shitty nattklubbsmusik dunkande i öronen.

Jag saknar inte festandets alkohol-delar egentligen, jag saknar den lilla gemenskapen man får, de nya människorna man träffar och historierna man kan återberätta efteråt med mer inlevelse än vad som faktiskt behövs.

21 borde komma snabbare, inte för att jag vill bli äldre eller full, mest bara för att det blir lättare att inte vara totalt uttråkad och fast vid datorn på helgkvällarna. Jag vill ha gemenskap igen.

B&H?

Fick just en fråga på bloggen, vart ligger B&H?!

B&H, fotoparadiset jag köpte min nya kamera på, har adressen 420 9th Avenue.
Lite svårfattat kanske, jag körde googlemaps innan jag drog dit och det ligger alltså på 9'de Avenyn mitt mellan 33'dje & 34'de gatorna! Precis i närheten av Madison Square Garden. 

Närmsta tunnelbanestation är väl Penn Station. Inte långt därifrån.

Affären har även en webstore, beställa därifrån lär inte vara ett problem och skiten är billigare än i Sverige!

Shopping och Target-besök

Idag har jag och Cecilie gjort.. inte stan.. men däremot köpcentrat! Spenderade ett X antal timmar inne på Queens Center Mall letandes efter vårjackor. Tro på fan att vi lyckades heller, hittade dock två olika som jag ska fundera över. Kanske, kanske inte. En var inte ens en jacka, grå blazer är väl ändå inte så Ida-igt?
Kom ut från mall'et med ett pra gröna solglasögon (vill ju vara safe för St.Patrics day på Torsday) och lite glass i magen.

Drog med Cecilie för att visa undret som är DSW (Designer Shoe Warehouse) och vi gjorde också vårt första besök i en Target-affär! De har fan allt där inne, matvaror, utemöbler, kläder, elektronikprylar och hela stället är rött och vitt. Lite jobbigt för ögonen i längden.
Kom ut därifrån med tops, Poptarts samt fullkornsPringles(?). Vet inte hur jag tänkte men ska nog bli bra ändå.

Vädret visar sig från sin våriga sida och solnedgången borta vid Manhattan som skymtade mellan byggnaderna var rätt så tjusig i sina orange färger!

Bjuder på lite bilder, hört att det uppskattas trots att det bara är två trogna läsare som kommenterar! (Malene och mormor&morfar d.v.s)


Järnvägsbron där jag bor är bra, man ser Manhattan därifrån. Coolio!


spegelgay på h&m  |  GLASS ♥


Inne i Queens Center Mall, liten bit bara  |  AHAHA.. White Castle. Ni som sett filmen fattar.


Ett till köpcentra med DSW & Tarrrrrget  |  Poptarts! :D


mini bagel-maskin och en muffins-bakare!!!!  |  RIKTIG popcorn maskin!!!

that's all folks.

Lörrrrrdag kan ju sjuka sig

Fick veta när jag vaknade imorse att J blivit sjuk och spytt ett par gånger. Great, saknas bara att jag ska bli sjuk tänker jag.

Så när jag står och väntar på Cecilie utanför Duane Reade, där vi skulle köpa snacks innan bion, så svär jag bara åt mig själv när jag känner illamåendet slå mig. Det dämpas dock och jag tänker inte mer på det förän jag står bakom Cecilie i kön för att betala. "Jag kommer antingen svimma eller spy" tänker jag och Cecilie säger "Du ser likblek ut". Inget händer dock förän jag betalt för min Cola och Swedish Fish. "Ååååhfan måste spy".
Frågar kassörskan efter en påse, spyr jäkligt tyst i den och, hör och häpna, inte en jävel i affären verkar ha märkt nått!

Jag själv låssas som ingenting, stoppar Colan och firrarna i väskan, går mot utgången och slänger påsen med kräks i en soptunna. 

"Hahaaa, did you see that? Nobody noticed" garvar jag och när jag ser Cecilies frågande min slår det mig att inte ens hon märkte. WIN!

Mådde bättre efter det, gick på bio och såg Rango, askul film där Johnnie Depp har rösten till huvudkameleonten!
Efter bion mådde jag fortfarande bra, sa hejdå till Cecilie och köpte två filmer på Blockbusters!!
Kom hem till en J som kräktes och hade det, inte kul att vara sjuk när man är liten! Jag har inte behövt mer, kan bero på att jag inte käkat mer, men det lär väl komma. HUVVA!!!!

Blir jag inte sjukare är planen för imorgon att dra på Queens Mall med Cecilie och leta vårjacka, nästa veckan ska tydligen bli varm!!

vårtecken | bio!


Gata i Forest Hills  |  Blockbusters konka = SALE!


Dunkin på hörnet, nom  |  Kvaddade bilar står fan kvar för evigt här


bumb ahead.


min gata


träd  |  filmerna jag köpte. yesyes.

Chill i Central Park

Igååår hämtade jag J från skolan och varje Fredag har vi sisådär 55 minuter att ta oss från east side till west side för att va i tid till trummlektionen han har där. Det tar max 10 minuter att ta sig över så vi bestämde oss för att hänga i Central Park och döda lite tid där!

Vi fotade en massa med nya kameran, tror han är lika glad över den som jag är! Har dock inget ok från familjen än att lägga upp bilder på barnen så. Ni får bara en, resten är på antingen J eller på honom och mig..



Sådär. Panorama över parken. Ser väldigt dyster ut med allt brunt och grått, men det lär se bättre ut till sommaren.



Times Square en Fredagsmorgon

Här kommer bilder jag typ nästan utlovade!
Nya kameran är invigd och glad. Bli glada av bilderna nu. Tnxplz.


mamma mia på broadway  |  blablalba


M&M world   |   'size matters' större billboards = bättre


panorama på times square


scenbygge på times square


panorama no.2


Times Square's 'subway'   |  Underjord a.k.a t-banan

Där fick ni lite ja. Klad hest!


Ny kameraaaaaaaaaaaa

Åh jag är glad nu!

Först, jag fick ledigt på morgonen idag! De behövde ingen hjälp med att släppa av barnen på skolan så jag ställde ingen väckare och vaknade av mig själv vid 10!

Bestämde mig för att idag var dagen jag skulle fixa kamera. Ny eller reparera, det skulle ske.

Kom på att jag inte hade nån bil så fick gå till t-banan, var ok eftersom det började regna först när jag gick ner under jorden! Tuuur. Dock blev det nån försening med tåget, blev fast mellan två stationer i Queens typ 10 minuter..

Iallafall så hade min värdmamma tipsat om både en firma som reparerar kameror och en affär som är fotografens paradis, gick till reparations stället först med min trasiga Lumix. "Hela optiken måste bytas ut, bara den går på $240" säger gubben på verkstaden. Aoouch. Jag drar över till paradiset istället.

B&H heter affären och seriöst. Organiserat som fan! Första intrycket av stället är typ en axelryckning. Det är när man står ute på gatan. När man väl kommer in i affären öppnar sig himlaportarna!
Första våningen vare inte så mycket viktigt på, Apple-produkter och sånt bara. En rulltrappa upp kom ett hav av kameror, studioblixtar, filter, nördar och sånt. Helskönt.

Var där inne i runt en timme, klämde på kameror, frågade om ISO, petade på de dyraste kamerorna och kom ut med en Sony Cyber-Shot DSC-WX5. Inte illa pinkat!!
Gick på $266 eller så och är.. riktigt fin.

Lägger upp ett par bilder jag premiär tog med den!


den har sweep panorama effekt, man panorerar hela rummet i ett svep och får en bild!


E fyllde ju år idag så vi fick Cakepops!
"Ser ut som en klubba men har en fyllning av KAKA!"


Fluffig kalufs och fjortisposé i spegeln, welcome new camera!

Fler, bättre bilder kommer imorgon skulle jag tro.
KRÄM!


Ashwednesday

Askonsdag. Har jag aldrig hört om förut?! Fettisdag är ju alla med på men idag blev jag bekannt med askonsdagen.

Imorse nere i t-banan ser jag en kvinna med en stor svart fläck i pannan, jag känner mig skyldig att uppmärksamma henne om det men struntar i det för att istället kunna fnissa lite i smyg åt det.

Sen ser jag ytterligare 10-15 personer till med svarta fläckar i pannan. STORT WTF! Äre en sekt på G undrar jag.
På J's skola kommer ett gäng sexåringar med samma sort svarta fläck i pannan, är det en sjukdom kanske?

Frågar E om det och hon rycker på axlarna och säger "Ashwednesday". AHA, jäklarna har aska i pannan! Varför?

Såhär står det på den svenska Wikipedia-sidan om detta:

Under kvällens askonsdagsmässa är det vanligt att prästen tecknar ett kors med aska på gudstjänstdeltagarnas pannor för att påminna om människans dödlighet.
Vid tecknandet säger prästen detta eller liknande: "Kom ihåg, o människa, att du är stoft och att du åter skall bli till stoft. Omvänd dig och tro evangelium."

Jag är, som vissa kanske vet, rätt så anti religion och dethär var bara konstigt! Särskilt prästernas babbel om tro. Jag tror det är bullshit men that's just me!

Dessutom hade de prickar i pannan, inte kors.

Så är USA, askprickar i pannan är fullt normalt tydligen.

s.j.u.k.

Jag är alltså typ sjuk. Förkylningen har tagit över mig, nyser och hostar som ett litet freak. Ogillar detta riktigt mycket! Dessutom får jag lock för öronen i stort sett hela tiden, värst nere i tunnelbanan då man åker under vattnet, det spränger inne i huvet.

Tänkte dra min dag i stort, tror inte jag skrivit ut en hel dag förut. En (rätt så) vanlig Onsdag i USA! Here it goes. 

6:10 - Väckarklockan ringde
6:35 - Tvingade mig upp ur sängen och in i kalla kläder
6:35-7:00 - Smink åkte på och frukost åkte ner
7:00-7:10
- Hela familjen lämnade huset och hoppade in i bilen till t-banan
7:10 -7:25 - Promenerade från bilen till t-banan
7:25-8:10 - Här åkte vi t-bana en massa. Sista tio minuterna gick jag och J från t-banestationen till skolan
8:10-8:25 - Hjälpte J hitta bok i skolbiblioteket, gick upp för 8 trappor till hans klassrum och sa hej då.
8:25-9:25 - Gick tillbaka till t-banan, åkte tillbaka till Queens och körde bilen hem

Här blir exakta tiderna lite varierande, hann iallafall tvätta kläder, duscha, torka kläder, käka lunch, kolla mail, läsa blogginlägg och lägga undan tvättade kläder innan klockan var 12:50. Tyckte jag var rätt så bra!
Nu kommer klockslagen fram igen:

13:00-13:30 - Lämnade huset och körde till t-banan igen! Tog tåg till Woodhaven Blvd. och Queens Center Mall!
13:30-14:50 - Köpte födelsedagspresenter till E, letade vårjacka, undvek Starbucks, nös och köpte ett "I ♥ Tattooed Guys" armband åt mig själv!
14:50-15:20 - Tunnelbana till Manhattan och Upper West Side 
15:20-15:50 - Gick på DR för att köpa nässpray, trodde det var allergin som var på G, var de juh inte.
15:50-16:10 - Eskorterade E och hennes två vänner till Upper East Side för karatelektion!
16:10-17:25 - Satt och läste A Clockwork Orange och spelade Angry Birds medans E hade karate och J satt med sina kompisar i skolbiblioteket.
17:25-18:30 - Här tog vi oss hem! Tunnelbana och bil, sen var vi hemma
18:30-17:20 - Lagade middag och åt innan min v-mamma kom hem och min dag var slut!

Det är väl typ en vanlig Onsdag då! Fast idag var ett undantag, jag lagar aldrig mat i vanliga fall men min v-pappa jobbade över så jag fick jobba lite extra. Var inga problem alls och v-mamman kom hem i tid för att lägga barnen.  Det är något jag bara gjort en gång också, natta dem! Jobbar bara till 7 i vanliga fall på dagarna och barnen lägger sig strax efter 8.

Så det var en vanlig Onsdag det. Brukar innehålla betydligt mindre hostningar och nysningar men det funkar!



Saker man måste ha gjort; Hard Rock Café



I Lördags var jag inne på mitt första Hard Rock Café.
Eftersom Time Square har gratis WiFi och jag hade iPoden med mig var jag ju tvungen att "checka in" på Hard Rock via facebook. Så jag gjorde det! Haha, något jag velat göra bara.

Var inte överimponerande där inne, man gick genom souvernir shoppen en trappa ner till själva cafeét och där var det inte mycke folk.
Dock så hängde det lite grejer som kända musiker gett bort, bland annat The Beatles kostymer och väskor från nån turné, Gwen Stefani's scenkläder, gitarrer från olika band såsom Linkin Park och ett foto signerat av Green Day.

Hade ju ingen kamera för att föreviga detta men vad jag vet är Hard Rock inte påväg nånstans och det är ju gratis att gå in, bilder kommer i framtiden. Såatte.


NMBC, WOO och JB

Rubriken = Nightmare Before Christmas, Wizard of Oz och Justin Beiber. Och it makes sense i mitt huvud.

Vid middagsbordet förra veckan:

Jag & v-pappa: "There's children throwing snowballs instead of throwing heads, they're busy building toys and absolutely no one's dead!"
E kontrarWe're off to see the wizard, The Wonderful Wizard of Oz..
J känner sig utanför: "Baaby baaby baabyy oooh"
V-pappa: "No Justin Beiber at the dinnertable!!!"

Detta följdes av diverse goofy skratt och faktumet att jag inte vill se Wizard of Oz. För jag har inte sett den. Men.. MEN. Nightmare Before Christmas kommer alltid vara bästa julfilmen. För det är ju jul nu HEJ PLUSGRADER!

Matfronten

Jag har nu käkat upp nästan ett helt paket med Singoalla-kex. Mycket bra exempel på sånt man inte vet att man saknat förän man äter ett! Sveriges motsvarighet till Oero's skulle jag nog säga..

Tre hällakakor med kaviar är uppkäkade. Har fortfarande skorpor kvar sedan senaste IKEA besöket så där har man ju frukosten fixad.

Två Dajm/Marabou-bitar käkade, blev nästan allergisk av skiten, vafan liksom?!

Bilpåsen orörd och har ett helt Ballerina paket samt ett helt Singoalla kvar. Allt som allt rätt så bra gjort!

Djungelvrål saknas dock. De har ingen vettig lakrits här! Lame lakrits. Vill ju ha saaaalt. Djunglescream.  Nivet.


Idag är det tydligen Fettisdag. Inga semlor här inte, ska vara pannkaksdagen här istället. Dock får vi inga pannkakor utan det bjuds på maträtten jag uppskattar minst på vårt matschema. Vet inte hur det stavas men jag vet hur jag mår illa av det efteråt..
Består av pasta, fetaost och hackad tomat. Jag har inget emot hackat, jag hatar däremot tomat. Och det är en stor avsaknad av kött där också. Sadface.

Imorrn ska jag inte köpa nått på Starbucks förresten. Ska försöka vara stark. En vårjacka till mig och födelsedagspresent till E som fyller år på Torsdag ska inhandlas istället.

Ja bah go for it!




Hall Pass

Spana in trailern till filmen jag och Cecilie såg i Lördags.




Har inte så mycket annat att skriva om. Heh.

Svenskar håller ihop


Victoria, jag och Elin i Lördags

tattade bilden från Victoria p.g.a min kamerabrist

Men det är sant, svenskar håller ihop. Tror dock tyskarna är värst när det gäller att hålla sig till varandra. Tyskarna är fan hopplösa. Svenskarna såååå mycket bättre. Sant.

Lördagen var iallafall bland de bästa Lördagarna jag haft här, trots att vi gick i timmar. Hade kul och det är det som räknas!

Spöregn som fan och IKEA med en svensk

Idag var det trögt att ta sig upp ur sängen. Fick dock ett sms strax efter 9 av Karin om dagens plan; IKEA!
Svarade halvt sovande och somnade om igen. Klev slutligen upp 11:15 och halvsov i duschen igen. Huvudvärken som härjat de senaste var mycket bättre idag! Woho!

Tog t-banan från Queens strax innan ett och mötte upp med Karin på Penn Station innan vi tog mera t-bana ut till Brooklyn! Älskar att de har gratis buss från 4 Ave 9st till IKEA! Kom dit och fnissade åt alla namn på grejerna, käkade en näringsrik lunch (yea right, haha!) och promenerade genom alla avdelningar där, kök, lampor, förvaring, you name it. We saw it.

Köpte inget dock, hittade inget som var lämpligt nog i storlek för att det skulle få följa med hem. MEN. Så kom vi till matavdelningen igen. Heh. Där spenderades lite pengar på diverse gosaker som är tänkta ska räcka ett tag.

Körde på med min tradition att ta vattentaxin från Brooklyn till Manhattan återigen, trots att det ösregnade. Och när jag skriver ösregnade så menar jag det verkligen, det var helgalet! Uttrycket "When it rains it pours" har ni väl hört? Det passade bra idag.

Vi tog t-banan från Wall Street upp till Penn Station för att kolla när Karin's LIRR-tåg skulle gå och köpte nått glassaktigt på nått konstigt litet fik. Ville kräkas lite över hur kladdigt och fettigt det var med grädden och kolasåsen där! Uää!

Kom tillbaka till Queens strax efter 7 och var genomblöt. Hade paraply men när det blåser och regnar på samma gång räcker det inte med ett paraply, behövs ett för huvudet, ett för axlarna och ett för benen. Vilket, som ni fattar, inte funkar.


Dagens IKEA-inköp!


Tragiskt nog är Hellakakan bakad i Mellansel. Vafan, ska jag åka till USA för att köpa nått jag kunde hemma i Norrland?! Haha, jäkligt komiskt!! Men gott. Saknat skiten!

PLASK OCH GODNATT!

Lördag 5/2 - hitta vandrarhem/hotell på Manhattan är fan inte lätt

Lite dåligt uppdaterat här i helgen, beror bara på att jag inte varit hemma så mycket!
I Lördags så tog jag t-banan till Chinatown där jag sedan, efter lite strul och en disorienterad Asiat, hittade Victoria och Elin som kommit med buss från Boston!

Alla vi tre var i samma klass på au-pairskolan och det var superkul att se dem igen!
Men yea, som rubriken lyder; det är fan inte lätt att hitta ett vandrarhem på Manhattan. De hade spanat in ett norr om Central Park, Pink nånting och det skulle bara vara för tjejer. Dock var det lite långt bort och de svarade inte i telefon så vi tänkte att "det är väl bara att leta reda på ett!"

Tjuvade på WiFi's vid nått Starbucks men innan det hann Elin se Jessica Alba. Hon är väldigt säker på det men jag missade henne helt delvis eftersom jag inte hade en aning om hur hon såg ut..
Började leta vandrarhem, hotell o.s.v vid 1 och först 5:30 satt vi inne på deras hotellrum. Vi hann fan gå över hela Manhattan, fråga poliser efter vägen, ringa alla hotell i min lilla guide-bok o.s.v. Förresten, Pink-vandrarhemmet finns inte längre, därför de inte svarar i telen. Heh. Och poliserna sög på att hjälpa oss "Hotell här? Näfan, åk till New Jersey istället, där finns det billiga hotell".. Yes, för dit ville vi ju.

Men yes, de fick ta in på ett hotell av lite dyrare än planerat-klassen men var så lyckliga så! Victoria tjöt av glädje över morgonrockarna som hänge på rummet och över hur fin toan var! Hahaha!

Lämnade brudarna i ett par timmar för att gå på bio med Cecilie, vi såg Hall Pass och den var fan bra! Owen Wilson är inte min favorit precis, men jag skrattade minst lika högt som resten av publiken så jag hade överseende!

Träffade Victoria och Elin igen efter bion och tog en sväng till Hard Rock CaféTime Square, bara för att ha varit där liksom. Var löjligt litet, trodde de skulle vara lite mer i storleken av en klubb men nä. Hängde lite gitarrer som olika artister gett bort och sen var den nån uppsättning med kläder som The Beatles haft på sig. 

Drog tillbaka till deras hotell efter lite lätt shopping, ingen för min del, och delade tre pers på en flaska med hallonvin! Kollade på MTV, småpratade och rätt var det var så hade klockan blivit ett! Tog t-banan hem och var i min säng i Queens 2:15. TRÖTT MEN ALIVE!

Bilder finns inte från någon av mina kameror, ska se om jag kan få digitalkameran lagad i veckan eller om man måste lägga ut pengar på en ny. Gör ont!!

Två månader i The Big Apple!

Hurra hurra hurra, vi firar två månader idaaag!
Jag och NYC alltså. 
Skumt som fan, vart tog dedär två månaderna vägen egentligen? Har väl bbara varit här en vecka, eller?
11 kvar nu, om man räknar med den extra resemånaden man har på visumet. Lär väl försvinna på ett ögonblick.

Firade mitt lilla jubiléum med en Caramel Macchiato på mitt stammis hak Starbucks såklart!
När de anställda säger "Oh, I can never remember your name!" är det ett tecken på fail från deras sida eller ett svenskt namnfail?
Hida, Lida, Ilda, Ila, Ina. Ska jag fortsätta? Står nästan aldrig mitt namn på muggen..

Iallafall, 86'th Street på Lexington Ave. Där är mitt Starbucks. Yea.


Blå pricken säger jag bara, blå pricken.

Helgen är relativt bra planerad; imorgon så kommer Victoria och Elin, som jag gick på au-pair skolan med, hit från Boston! Blir en massa turistande chansar jag på!
Sen ska jag käka middag med Cecilie och sedan se filmen Hall Pass på bio!
Söndag ska jag och Karin dra på IKEA i Brooklyn och svenska ner oss!


ETT LITET SHOUT OUT TILL MORMOR MIN, GLÖMDE HELT BORT ATT GRATTA DIG PÅ FÖDELSEDAGEN I ONSDAGS - FÖRLÅT OCH GRATTIS I EFTERSKOTT! ♥



Svarar på fråga igen, nu äre väl popcorn time!

Ännu en fråga från Malene (hon är ett kommentars-föredöme people!!)

Tänkte bara fråga ännu en fråga jag kom att tänka på.
Jag har sett att du har en mer alternativ stil.
Jag har också det och tänkte på det här att amerikanerna är väldigt konservativa(kan vara en fördom jag har,vet faktiskt inte).
Sen har jag också piercingar.
Min fråga är alltså: Tror du att det är svårare att få en match
om man är piercad/har en alternativ stil?


______________________________________

När jag sökte till CC's program för första gången i 2009 så var det enda jag fick höra "det kommer bli så svårt för dig att få en familj, amerikanerna är oerhört konservativa!" Eh, okay. Det var inte det roligaste att höra, inte alls, och det visade sig ju vara rätt så sant så du är inte allt för fördomsfull!

Jag fick matchningar, hela tre stycken mellan Juni och Oktober -09! WOHO. Nä, ingen ville ha mig då så jag tog lite tid off i England.

10 månaders au-pairande strax utanför London verkade dock bli räddningen för mig! Varken CC eller amerikanerna verkade bry sig om tatueringarna och piercingarna och jag fick inte höra ett ord om konservatism när jag sökte till programmet igen förra året (2010)!! Dock vet man ju inte, kunde gått utför om jag inte tackat ja till första matchningen!

Det är svårare för piercade och tatuerade personer att fixa familj. Det tror jag definitivt efter egen erfarenhet.
Men det kan också bero mycket på vad det är man har på/i huden. Döskalle mitt i pannan skulle aldrig funka. 20 piercingar i läppen skulle kunna bli ett problem (om man ens kan säga ordet problem med så mycket metall i käften!!!).

Efter vad CC  sa till mig första gången jag frågade om det var mindre chans att få familj fick jag veta att "värdfamiljen får alternativen:
1. [ ] Accepterar tatuerad/piercad au-pair
2. [ ] Accepterar inte tatuerad/piercad au-pair"
och många familjer kryssar i det andra alternativet för att inte få nått extremfall på sig."

Sånt är synd att höra, särskilt då oerhört många har piercingar och tatueringar nu förtiden och i många fall så kan just de personerna vara mest kvalificerade för jobbet!

Dock.. är man har en lite mer extrem stil som innefattar feta, neonfärgade dreadlocks, korsetter och lackkjolar så är nog chancen att få en familj liiiiiiite mindre. Dock så tror jag det drömmer mer om att få dreggla över Black Veil Bride's sångare Andy Sixx eller det lilla äcklet som sjunger i Tokio Hotel iställer för att bli dregglad på av små barn i USA. Men det är bara vad jag tror.. Och jag kan ha innefattat lite stereotyper och kanske lite fördomar i detdär stycket.. *hosthost*

BLABLABLA!

Poängen här var; ja, jag tror det är svårare för piercade/tatuerade/alternativa personer att få en match, men det är långt ifrån omöjligt! Kör på bara!

Random redigerade NYC bilder


madison square park


Amerikansk storlek på hissen, Queens Museum of Art


The Unisphere i Flushing Meadows Park, NY.


Solnedgång på Manhattan fotat från 46'e våningen på Upper East Side.


Fihetsgudinna på sin ö och kranarna New Jersey.

Inget att skriva än så håll till godo med lite bilder. I like 'em.

Woa that hurt..



Sådär ser min kamera ut nu. Typ. Fast min är en helt annan modell.
Poängen är.. den är trasig.
(notera att objektivet på kameran ovan är SNETT, same shit för min kamera)


Tänkte vara snäll idag och göra nån sorts videoblogg när jag vandrar runt på Manhattan och pratar, jag börjar filma och det tar kanske fem sekunder innan jag ramlar på ett osynligt kraftfält och tappar kameran i marken, objektiv först.
En jäävla smäll och när jag tar upp den så är allt skevt och jag ville bara gråta.
Den försöker fungera men det kommer upp ett "Tekniskt fel, zoom och fokus" och objektivet försöker desperat röra på sig. "Starta om kameran" säger den, jag gör den men det blir bara jävligare. 

Nu är frågan om det är billigare att laga den eller köpa en ny. Denna var ju fan så dyr dessutom! Var aldrig speciellt bra med bilder om jag ska vara ärlig. Det var dålig upplösning och sånt. Men spela in video var perfekt, skitbra ljud och sånt.

Så det var min dag. Allt annat är suddigt just nu, tänker bara på kameran och på hur mycket den inte fungerar.

Det ända bra med detta var att det inte var min Canon som åkte i betongen..

Svar på fråga, jag är snäll!



Denna fråga damn just ner bland mina kommentarer, kanske skulle svara på den dårå!

Lite svår fråga. Beror väl lite på familjens moral när det kommer till nedladdning. Jag vet att många, däribland morsan min, tror att man kommer hamna i fängelse på direkten om man tankar ner ett album. Hehe. Kuligt.

Nejmen, jag älskar att köpa CD's och eftersom det är billigare här så köper man väl en och annan. Jag gillar att ha hårdvaran!! Har ju också en iPod så (det oerhört jäkliga) iTunes får väl lite pengar då & då.

*Nu viskar jag så ni vet det* Jag laddar ner album ibland, gillar jag det tillräckligt så köper jag den dock med 80% säkerhet.

Min värdfamilj bryr sig väl inte så mycket i vad jag gör, kollar jag på film på datorn (nedladdad film...) så kommenterar de inte på det, undrar bara vad jag kollar på o.s.v.

Försök få nån sorts uppfattning om vad familjen anser om nedladdning, sen äre bara att köra på. Eller köpa på, CD's ftw!

Muzx Classic

Hehe, fattar mycket av rubriken va?

Men såhär äre att mina Skullcandy jag fick i julklapp klappade sönder och igår köpte jag ett par nya hörlurar!
$32 kostade jag på att betala för dem (inte ens 200kr) men på svenska marknaden lär de gå på runt 400kr iallafall! Ska man väl köpa hörlurar ska man fan köpa ett par riktigt bra, vad är poängen med att lyssna på musik och det bara skränar i huvet?

Hursomhelst heter de Muzx Classic och är lanserade av Altec Lansing, inget man hört om direkt, men när de var de dyraste jag kunde hitta på hyllan med hörlurar måste de vara bra!

"Noice-isolating Earphones" och "Crystal-Clear Sound" lär som en härlig deal och de är även tangle-free, vilket betyder att de inte trasslar upp sig! Är nästan omöjligt att slå en knut på dem då sladdarna är täckta med nån sorts textil. Skitbra. Har garanti på 2 år med dem också!
Köpte dem på Best Buy på vägen för att hämta J från skolan och testade dem när jag gick till skolan - åh så bra ljud! Hörde dessutom inte ens traffiken på Park Avenue och det säger en hel del!

Hittar ingen bra bild på google av dem, så ni får en fräsig cam bild av kartongen för jag är trött.

MY MUSIC IS THE PULSE OF MY LIFE THE BEAT THROUGH MY VEINS. IT'S WHO I AM, MY DNA.