Påskhelg med familjen i England | Onsdag & Torsdag

Phew! Det har varit en full helg med familjen här! Ska försöka sammanfatta helgen här utan att göra det alltför långdraget! Ursäktar mig så mycket för att det tagit så lång tid men har inte precis varit så att någon pressat mig på info.. I write this for my own sanity I guess.

Onsdag:
James (någon skulle ju köra..) och jag drog iväg i bilen mot London runt 3 (det var ett par ärenden som skulle springas först) och anlände på Heathrow runt 18.45 trots att traffiken var ett enda kaos! Det spöregnade tills vi började närma oss flygplatsen och bilar körde av bilen lite här och var.
Flyget med mama, papa och brorsan skulle komma in 20.05 så vi var aldeles för tidigt ute. Men det visste vi redan. Problemet var bara att underhålla oss själva under tiden som vi väntade. Kaffe, gå runt och kolla på indier och mobilspel funkade och runt 20:30 fick jag syn på brorsans blonda kalufs och där var hela gänget!
Bil tillbaka till Crowborough och till Bed & Breakfast-stället där de skulle sova för natten. Gick och hämtade dem med Hogan, visade dem runt i the cottage, beställde pizza och såg på film. Sedan fick de sova. Yup.

Torsdag:
Familjen vaknade upp på bed&breakfast-stället och promenerade sedan de få minuterna upp till huset. Tog sedan med dem in till Tunbridge Wells och köpcentet Victoria Place. Finns inte så mycket att göra i Tunbridge Wells riktigt med det verkade som om det gick bra ändå. 14:30 var vi bjudna hem till Jasons där Paris spenderat timmar på att laga till roast dinner! Jag visade dem runt i huset och sedan käkade vi en massa. Massa! Äppelpaj med varm vaniljsås till efterrätt. Jag smälte lite. Yum! Småprat vid bordet och sedan skulle Portrarna och Howard-Hallarna packa in sig i bilen och köra till Gatwick. Thailand och Kambodja, pff! Eftersom de lämnade oss ensamma i huset och det hade druckits lite vin (HOST. LITE FAKTISKT!) samt för faktumet att det inte fanns nån riktig frukostmat där tog vi en promenad till Sainsburys via the common och köpte allt från yogurtar till Doritos och apelsinjuice. Käkade varma mackor och såg på Brüno samt Gladiator. Eller var Gladiator på fredagmorognen..? Där får jag för att jag skriver detta en vecka efteråt!
Blev hursomhelst inte så sent och vi sov. På natten. Som man ska göra.


Fortsättning följer om någon skulle vara intresserad av vad som skedde i London..


Kommentarer
Postat av: F

We want moar, MOAR I TELL YOU!

2010-04-12 @ 02:22:09
URL: http://seidevall.blogspot.com
Postat av: Hasse =D

Write! Write! Write!.... :P

2010-04-14 @ 23:26:37

Kommentera här:

Namn:
Spara uppgifterna?

E-mail: (publiceras inte)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0