When did the latter take the lead?

Rubrik från Taking Back Sunday's låt Swing.

Igår hade vi en jordbävning här. Blir inte mer spännande än så!
Okay, jordbävningen var väl inte exakt precis här, men den kändes tydligen av hela vägen från Virginia till Jersey. Ska ha skakat lite överallt, märkte dock ingenting själv! Var i mitten av ett spännande gosedjurs-krig så det skakade redan i hela huset av vårt krigande.

Mätte 5,8 på richterskalan och var tydligen den värsta på över 100 år. Vita Huset, Capitol Hill och Pentagon blev utrymda och det går rykten att Washington Monument fått sprickor i sig! Uh-oh.. Östkusten är inte alls van vid jordbävningar fick man klart för sig iallafall!

Och som om det inte vore nog med detta så härjar en orkan vid namn Irene nere i Florida och den är på väg hit. På Söndag ska vi få känna av den, dock kommer den ha avtagit en hel del men 'tropisk storm' heter det så fint - blåsigt och en jävla massa regn. Varför detta ska ske på min heliga helg vet jag inte, men det är DUMT!

Försökte få med barnen och spela minigolf idag men båda ville stanna hemma. Wtf. Lyckades övertyga dem att följa med till lekparken och vi var där i typ en timme innan de var för less. Inte ens jag orkar ju stanna inne hela dagen! AAGH! Har skitbra ungar, men nog är de lite småtråkiga när de bara vill sitta hemma och spelar kort eller TP?

Såhär kommer det tydligen kunna bli i helgen;

_______________________________________________

Wellwell.. Imorrn är det LCC (Local Childcare Coordinator) möte iallafall. Lite segt med dem sista månaderna eftersom vi inte HAR nån LCC. CC utbildar en just nu och mötet imorrn kommer vara med en tillfällig. Lite struligt är det men vi kämpar på. Mötet är i Manhattan, ska bli gött att få åka lite t-bana igen. Not. Eller kanske, inte säker på vart vi ska mötas så kan bli sketakul!

Kommentera gärna, skriv vadsomhelst!
"Dina teckensnitt är fula"
"Du skriver TYP för mycket"
"Jag gillar ost, kolla på min matta!!"

NÅGOT! ♥

Kommentarer
Postat av: Amanda

Party med Irene på besök. Hoppas hon lugnar ner sig lite :D

2011-08-25 @ 09:38:26

Kommentera här:

Namn:
Spara uppgifterna?

E-mail: (publiceras inte)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0