Brooklyn (if you see something, say something)

Rubriken är en Taking Back Sunday-låt

Igår då! Mötte upp med Cecilie vid t-banan i Forest Hills och tog tåget mot Manhattan för att hamna vid Brooklyn Bridge! Drack varm choklad och käkade en cupcake innan vi begav oss ut på och över Brooklyn Bridge själv!
Blev lite bilder och tog ca. 30 minuter att gå över hela bron!

Gick ner till vattnet mellan Brooklyn Bridge och Manhattan Bridge och bara satt där ett tag. Tog mer bilder och fick se ett spektakel á la bröllopsfotografering. Brudens klänning var miserabel och lite åt det gulaktiga hållet medans alla 100000 brudtärnor var klädda i blåa skumma klänningar som gjorde att de fick mer junk in the trunk än de säkert hade. Intressant.

Tog oss tillbaka till Manhattan och skulle käka mat(!!!!) med Victoria på Shake Shackt i Madison Square Park men kön var insane så blev kyskling på nått ställe. Riktigt jäkla gott och dyrt!

Hamnade i Soho efter det. Hade fått fram vart NY Ink, eller Wooster St. Social Club som det heter, låg nånstans! Hittade på en gång och trodde vi såg Ami James där men he va nån annan. Frågade om priser och tog in studioytorna - riktigt stor studio! (Tydligen är hyran 4 gånger så hög här som i Miami..)

Blev ett till besök på Opera Gallery, var tvungen att visa tjejerna stället, och sedan blev det Pinkberry och street fair i Little Italy innan vi skildes åt och jag och Cecilie tog t-banan hem igen!!


Bron mot Brooklyn


Cecilie på bron och jag på bron
(ursäkta cowboy-jag-satt-precis-av-hästen-benen jag fick till...)


Brooklyn Bridge från 'stranden                                            Brudtärnorna


Panorama mellan broarna


Tjejor                                                    Men in Black 3 på g i Soho!


Wooster St. Social Club a.k.a NY Ink!


SERIÖST?!?!                                                              I Little Italy


Little Italy med Empire State Building i bakgrunden

KLAR! :D

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Spara uppgifterna?

E-mail: (publiceras inte)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0