Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off

Rubriken är en låttitel från Panic! At The Disco's debutalbum A Fever You Can't Sweat Out. I like it.

Nu har jag nästan kommit ikapp med uppdateringar! För nu skriver jag om gårdagen så.. ikapp yay.

Började 8:30 - bästa med att barnen är på sommarlov är klart att man får sova 2 timmar extra - och skulle jobbat till 3 men det blev en massa klatter så kom ifrån vid 5 och mötte upp med Victoria på Union Square. Käkade på Taco Bell, satt och snackade ett tag och tog t-banan till Columbus Circle för att träffa en ny svenska som nyss kommit hit!

Gick på Wholefoods och köpte lite ätbart och satte oss sedan vid en fontän på Columbus Circle. Blev sedan brutalt raggade på av en snubbe som inte ville ge sig alls!
Jag sa att jag hette Emelie och när jag lade till den vita lögnen "I'm gay" blev han väldigt ointresserad av att prata med mig.
Victoria hette fortfarande Victoria och när han frågade om hon hade "Facebook? Twitter? Myspace? Youtube?" svarade hon roligt nog "I'm on youporn". Dog av skratt!!

Tog en sväng till Times Square för gazillionte gången på tre dagar och tog lite bilder. Poliser posade bl.a. och jag blev tillfrågad att ta kort på en liten asiat. Skumt. Men fotot blev amazing för jag är bäst. Heh.

Kom hem vid 10:40 - har längre curfew nu!! - och sov rätt så hårt. Sådär. Ikapp!


Columbus Circle


Poliser spanar på bilderna som togs


Speciella au-pairer allright!

Och där är min Måndag. Tisdag var jag mest bara trött, byggde en massa elektronik-grejer (?) med J och spelade sällskapsspel med båda barna innan vi bakade en tårta till min värdpappa som fyllde lika många år som min egen farsa är. Skumt. 

Fick äta tårta också. Snygg varen, vi hade köpt choklad frosting och dekorerat kakan med den samt Boston Bruins logga eftersom värdpappan min är galet besatt av NHL.
Spenderade kvällen hemma och ska nu gå och lägga mig tidigt - det behövs!

Kommentarer
Postat av: Sabina

Heej! Snygga bilder! (som alltid)

Tänkte fråga om det är många au pairer som bor i NYC, och inte utanför? Som du brukar umgås med, och om de har några bloggar som man kan kika in på?Tack på förhand och tack för en bra blogg!

2011-06-17 @ 11:06:23
URL: http://sabolina.devote.se

Kommentera här:

Namn:
Spara uppgifterna?

E-mail: (publiceras inte)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0