Nothing compares to (A quiet evening alone)

Rubriken kommer från Paramore's låt crushcrushcrush

Fredag. Lätt en bra dag alltsååå! Jobbade till 5:30 och sedan vare bara att skynda sig till Battery Park! Midsommarfirandet började 5 och jag kom inte förän 6:30, var tydligen lite mindre folk där än tidigare men var ändå blåbult och blomsterkransar vart man är tittade!

Farligt att göra som man brukar, kommentera på folk på Svenska och veta att de inte fattar, för där fattade alla. Svenskar everywhere!!

Kollade på folk som dansade, försökte köpa kanelbulle men de tog slut för personen innan mig köpte sista, fotade och träffade folk jag kände! Bland annat var Emelie där samt Cecilia och Sandra från Long Island! Var en liten chock men alltid kul att se folk!

Stannade inte så superlänge, slutade vid åtta så vi drog då. Gick till en vinbutik, Jenni köpte två flaskor, en var en 1,5L flaska(!!!), jag köpte en burgare (hann inte käka middag) innan vi gick till en park och körde vin i pappersmuggar! Ida blev tvungen att gå efter ett tag, men jag, Jenni och Victoria gjorde slut på flaskorna och såg eldflugor och råttor springa runt i parken. Och nej, vi hallicunerade inte.

Drog hem till Victoria, hennes värdfamilj var borta, flummade, satt uppe på taket och sen följde vi Vickan till en klubb hon hade köpt biljett till - efterfesten för Midsommarfesten.

Kom hem 4:30 och är inte 100 på vad vi egentligen gjorde efter att vi gått ifrån klubben, men hittade bilder av ett folktomt Times Square på kameran så verkade väldigt lugnt!!

Overand out kolla på bilder yay.


Flaggor och svenskar


Svenska skyltar dagen till ära!                                  De som hade cash för att köpa köttbullar


Folket ovanifrån, notera Frihetsgudinnan i bakgrunden


Wine people


Öde Grand Central                                                          Öde Times Square


Inga sura miner, thing happy thoughts!

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Spara uppgifterna?

E-mail: (publiceras inte)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0