What A Catch, Donnie

Rubriken är en Fall Out Boy låt! Enligt Pete Wents, bandets basist, är det deras enda ballad.

Helgen har varit intressant och väldigt upptagen med sena kvällar och sånt. Därav brist på inlägg! Pff, bortförklaringar & bullshit tänker ni väl..

Men nä, i Lördags träffade jag hippisarna Jenni och Victoria i Central Park där vi stekte lite i solen och nästan blev överkutade av ungar som lekte. Irriterande, vi vill ju inte ha barn runt oss när vi inte jobbar!
Vi konstaterade att Jenni ser ut som en Nigerian brevid mig. Jag är blek alltså. 50 i solskyddsfaktor behöver jag på riktigt! Dör ju..

Gick till Wholefoods i Columbus Circle och köpte mat, blev en blandning av ris, bönor, kyckling och en majskolv för att toppa upp det. Ida dök upp utanför Wholefoods och vi gick in i parken igen för att käka. Satt och "aaaaw!!"-ade över en liten tax som var lite hyper. Så söt!!

Seeeeen.. kom Ida's kompis (?) Linda (?) och vi skrattade länge åt Ida's "kom hit" gest hon fick till. Haha. Lär inte släppa den.
Vickan blev tvungen att jobba vid 5 så där splittrades vi. Jag och Jenni for till Sockerbit en sväng och sen försökte vi hitta NY Ink (jo, det finns!! Ami James från Miami Ink har öppnat nytt serru) och hamnade på Opera Gallery som vanligt. Fick veta att Lindsay och Gerard vart där i Torsdags och galleri ägaren hade bilder på dem på sin telefon. Jag dog lite, visste inte ens att Lindsay skulle ställa ut mer grejer där!!

Visst ja, vi såg en kändis! Haha! Ni vet Lindsey Lohan? Hon hade ju nån sorts affär med en dj, Samantha Ronson, och alla blev alldeles ställda för - hallå - två tjejer? Whatever. Vi såg Samantha köpa en klubba i en Mr. Softee-bil. Jenni panikade för hon trodde att hennes sällskap var en av Olsen-tvillingarna. Icke då.

Vi promenerade en hel del. Hamnade i Little Italy, China Town (där vi inhandlade lite alkohol) och slutligen satte vi oss vid Ground Zero/World Trade Center och snackade, drack lite Jäger och så. Gratis WiFi hade de där också. Sånt gillas!

Började promenera norrut efter det, kissade inne på Starbucks (hehe) och gick hela vägen upp till Penn Station! Blev ett stop utanför Vänner-byggnaden för att vi kände för det också.

Kom hem rätt så sent och med ömma fötter men var nöjd med denna dagen!


Hippisarna                                                        Matvraken. Hehe.


Spegelbild                                               Sam Ronson (blond med grå hoodie)


Lindsay's grejer inne på Opera Gallery


Grejern'                                                     Gaga fick mustasch av nånKommentarer

Kommentera här:

Namn:
Spara uppgifterna?

E-mail: (publiceras inte)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0