Fredagen @ The Bamboozle Festival, NJ, 2011

Oj.. Blev visst en lite sen uppdatering här! Kom hem sent i Söndags och igår var jag bara trött. Idag kanske nått kunde hänt tidigare men hamnade på Union Square och käkade lunch med Victoria.

Här kommer iallafall första inlägget av tre med vad som hände i helgen!

Fredag:

Tog tunnelbanan till city vid 6 för att träffa Lisa vid Penn Station. Blev ett glatt återförenande, sist vi sågs var trots allt på au-pair skolan - nästan fyra månader sedan alltså! Vi tyckte att vi behövde alkohol för kvällen så Lisa gick in på en Liquor Store (utan mig såklart, minderåriiig..) och mötte dagsljuset igen med två vinflaskor i bruna plastpåsar. The American way.
Käkade en pizzaslice på Port Authorty Bus Station och efter mycket trubbel, arghet på inkompetenta busschaffisar som inte vet vart de stannar och lite hjälp av en liten gubbe satt vi på en buss på väg mot New Jersey och staden Little Ferry. Hade lite panik då vi insåg att "shit, man måste ju trycka på knappen för att bussen ska stanna!!!" men den som plingat gjorde det i rätt tid för vi skulle av på samma ställe. Stannade precis utanför hotellet dessutom!

Checkade in på Capri Inn och fick nästan inte upp dörren till hotellrummet. Inget drömställe precis men vi skulle ju bara sova där i stort sett! Kastade av oss lite grejer, bättrade på hår och smink och tog en taxi till New Meadowlands Stadium och Bamboozle!! Gick på $40. Sjukt.

Kom till festivalen fnittrandes och lite vilse, promenerade runt en stund och, eftersom klockan var så mycket, var det i stort sett bara ett band kvar som skulle spela; 30 Seconds To Mars. Woop!!

Ställde oss vid huvudscenen, delade på en öl och såg deras set. De är fortfarande bra! Hörde dock ett rykte att de kanske lägger av efter denna turnén? Nonono - inte bra stuff!

När de var klara var festivalen över för dagen, så går det när man är bortkollrade i New Jersey's lokaltraffik! Tog oss nästan två timmar att fixa taxi tillbaka till hotellet och det var skitkallt. $40 till på taxi där då. Stabilt.

Tillbaka på hotellet var Lisa hungrig och båda var lite alkoholsugna. Tar fram vinflaskorna och inser att, nä, vi har ingen vinöppnare. Surade lite, pratade med ett gäng andra festivalpersoner och frågar på en slump om de har en vinöppnare.

"Uuh.. this may sound strange but I do have one. I don't have shoes or my phone, but I've got a fucking winebottle opener!" -
Stabilt snubben! Fick iallafall i oss en flaska, satt på brandstegen utanför vårt hotellrum och pratade ett tag innan vi däckade hårt på varsin fet säng!

Visst ja.. Killen med vinöppnaren kom förbi senare när vi satt i fönstret  bärandes på en basketkorg och en soptunna och sa "You saw nothing". Okay. Är inte riktigt säker på vad det var vi såg faktiskt.


Ö-vikarna i Jersey!                                           30 Seconds To Mars


30 Seconds To Mars


30 Seconds To Mars





Lisa och vinflaskan                                                      Basketkorgen


Det var Fredagen! Fortsättning följer, kommentarer uppskattas!

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Spara uppgifterna?

E-mail: (publiceras inte)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0