Panic! At The Disco + Neon Trees & Black Cards

I Torsdags hände det ja!

Slutade jobba vid 5:30 och var framme och längst bak i kön till Rumsey Playfield i Central Park!

Tog 10 minuter eller så innan man var inne, kön rörde sig chockerande fort, och jag hamnade väl 20-30 meter från scenen. Ouch.

Vid 7 så började Black Cards set. Två dansare i vargmasker var först ut på scenen och de dansade runt under hela setet. Rätt så fåniga. Pete och Bebe skuttade ut strax efter dem och.. Pete kom utan sin bas! Vad hände?! Han stod och DJ-ade vid sin dator nästan hela setet! Med undantag av sina tre stagedives, random tal han höll och när han fick för sig att kasta ut t-shirts, toapappersrullar och spraya publiken med Silly String.

En svart kille som var jäkligt böjlig kom upp på scenen av nån anledning också. Och de blev joinade av Shaggy på scen när de spelade Summer Nights. Huh. Hade dock inte en aning om vem det var förän nästa dag. Aja.
Alltogether, de var inte särskilt bra. Bättre på Bamboozle när musiken faktiskt spelades av de som stod på scenen. Sure, de hade en trummis, men allt annat kom från Pete's dator. Tråååk!


Pete & Bebe


Med ett fan på scenen


Mer fans på scenen..

Neon Trees var bra. De var bättre som förband till MCR men nog fan får de igång publiken! Tyler's scennärvaro är komiskt bra och faktumet att hela publiken verkade kunna varenda ord till Animal gav mig gåshud! Skitläckert!!

De körde en cover av Michael Jackson's Pretty Young Thing (hade ingen aning om vad det var för låt förän dagen efter..) och allt var guld. De är så bra live!! När de var färdiga på scen var jag ca. 2 meter från stängslet. Avancerade alltså typ 28 meter- haha! Äg!


Tyler och Elaine


Woosh!


Mohawk

Panic! At The Disco kom på scenen vid 9 och allt blev kaos och så kul! De började med senaste singeln Ready To Go och efter det är allt en röra av svett, kameror, publikvågor, massiva sing-a-longs och skratt!
De blandade låtar från deras första album med det nyaste och körde endast EN låt från andra albumet, vilket inte gjorde mig så mycket då jag personligen inte fattade låtarna. Men så hette väl skivan inte Pretty. Odd för ingenting.
Brendon framförde Always med akustisk gitarr och dedikerade den till trummisen Spencer, som fyllde 24 i Fredags! Publiken passade sedan på att sjunga Happy Birthday åt honom för vi ville inte vara sämre..

De tog upp Neon Trees på scenen igen för att köra en cover av Bruce Springsteens' Dancer In The Dark och trots att jag varken visste vad låten hette eller vem den var av i Torsdags så var det klart man kunde uppskatta de två sångarnas energi och alla dubbla instrument som plötsligt var på scenen!

De körde tre extranummer också, första var en cover på Marvin Gaye's Let's Get It On (fick googla det när jag kom hem...), andra var låten Time To Dance, där Pete Wentz faktiskt drog på sig en bas och spelade med dem!

Sista låten de spelade var Nearly Witches (Ever Since We Met..) bara för att det är i stort sett den ända låten från nya skivan jag inte hade nån koll på. 
Fångade nästan en trummpinne och var långt bort från alla plektrum. Fan. Aja - riktigt bra konsert var det iallafall! See them - it's awesome typ!


Brrrrendooon Urrrrieee


Panic!!!!


Pete, Dallon och Brendon under Time To Dance


Ian Crawford                                                          Brendon Urie


Kvällens bästa foto av mig. Ian & Brendon.. uuh.. lutar sig..?

THAT'S IT !
Hade kul, såg band och svettades i värmen av Septembers första dag.


Kommentarer
Postat av: Edith

Kul att du bloggar! Fortsätt så :D

2012-03-18 @ 19:17:51
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera här:

Namn:
Spara uppgifterna?

E-mail: (publiceras inte)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0