You know you're in New York when..

Det är nästan mitten av September och det är 26-27C° på dagarna. Helt sjukt ju!

Det tragiska är väl när man går hem från tunnelbanan efter en kväll i Manhattan och man tycker att det nog är lite kyligt, och temperaturen ligger på 17C°. Men så är det ju jävligt hög luftfuktighet on top of it all.

Så. Det är varmt. Jag går fortfarande i shorts, sandaler och en tee och det är nästan för varmt!

Jenni klagade just på att det kommer vara 15C° i Boston i helgen när hon ska dit, och att hon inte har någon aning om hur man ska klä sig för en sån brist på värme. Det är ett tecken. Det är för varmt. Ibland.

Klagar väl inte riktigt (förutom att det ända jag gör är att gnälla på hur varmt det är) för hellre detta än kyla, höstjacka, frost och röda löv på träden. Det kan vänta lite till, det kommer - självklart - men inte lika tidigt som förut.

Kollade nån väderkanal nu och det verkar bli lite kyligare på Fredag, om man nu kan kalla 17C° kyligt. Här lär det bli jeans och nyinköpta (självklart svarta) cardigan samt ett par trasiga Converse. Och det lär väl bli för varmt i slutändan. Stylish. Måste köpa nya Converse snart, alla mina skor är söndergådda - blir mycket promenerande här!!

Over and out, ska författa vidare på mitt feta musikinlägg.

Kommentarer
Postat av: Jenni

I'm famous! converse shoes have been deeply missed during this 5 month long summer.

2011-09-14 @ 04:55:21
URL: http://newyork-iloveyou.blogspot.com/

Kommentera här:

Namn:
Spara uppgifterna?

E-mail: (publiceras inte)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0